Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

quote:

quote:

Oyunu alacak olan arkadaşlara duyuru olsun... GMG'de GMG25-XTYYZ-POSL1 kodu ile 54.43 $'a geliyor.

http://www.greenmangaming.com/s/tr/tr/pc/games/simulation/simcity-limited-edition/

Hocam bu ay alamıcak gibiyim.Epey bir para harcamışım. Gelcek ay devam edicek mi bu voucher?

EDİT:Doğrusu oyunu alıp almama konusunda hala emin değilim.
    Bu arada Metro yok değil mi?

Metro yok gibi gözüküyor. Hala bir detay dahi yok. Ayrıca oyun Mayıs'a ertelenmiş. Bu voucher 18 Ocak'a kadar geçerli... Ama oyun çıkana kadar bir tane daha yaparlar herhalde... Fiyat tam benim istediğim fiyat ama bende de bu ay oyuna verecek para kalmadı...

Mayıs mı?Ne ara Mayıs'a erteledilerki.''Bana Mayıs demediler.MART dediler.Bana öyle demediler''

Pardon hocam ya, mayıs nereden çıktı... Oyunları karıştırdım yine... 5 marttı bunun çıkışı Valla o zaman daha ucuza kutulu belki buluruz gibi... Olmadı, bir site kampanya yapsın şubatta

Hocam Rusya'da oyun 70 tl.Bir tanıdığım var Steam'de güvenilir daha doğrusu adam Rus tanımıyorum eklemişti önceden.Adam alırsa Rusya'dan benim hesaptan sorun çıkar mı?
  • quote:

Hocam Rusya'da oyun 70 tl.Bir tanıdığım var Steam'de güvenilir daha doğrusu adam Rus tanımıyorum eklemişti önceden.Adam alırsa Rusya'dan benim hesaptan sorun çıkar mı?

Hocam yasalsa neden bir sorun çıksın. Ama kaçak key alıp ekleyenler falan oluyormuş. Origin bu konuda da çok temkinli, direk hesabı kapatabiliyor. Ayrıca Rusya'da ki çoğu oyunda yalnızca Rusça oluyor dil olarak. Onu da bir araştırın... 70 TL şu an için muhteşem bir fiyat gibi... Tanıdığınızsa, ve originin kendi sitesinden alıp içeriğinde ingilizce de varsa bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.
  • quote:

quote:

Hocam yasalsa neden bir sorun çıksın. Ama kaçak key alıp ekleyenler falan oluyormuş. Origin bu konuda da çok temkinli, direk hesabı kapatabiliyor. Ayrıca Rusya'da ki çoğu oyunda yalnızca Rusça oluyor dil olarak. Onu da bir araştırın... 70 TL şu an için muhteşem bir fiyat gibi... Tanıdığınızsa, ve originin kendi sitesinden alıp içeriğinde ingilizce de varsa bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.

SimCity için key yok hocam bildiğim kadrıyla.Çünkü daha oyun çıkmadı.Adam hocam bu işlerle ilgileniyor.Bu arada hesabın kapanması kaçak key için mi geçerli ?

Ve bildiğim kadarıyla Origin'den alanlara 5x10 yani 50 dolar kupon veriyorlar.
  • quote:

SimCity için key yok hocam bildiğim kadrıyla.Çünkü daha oyun çıkmadı.Adam hocam bu işlerle ilgileniyor.Bu arada hesabın kapanması kaçak key için mi geçerli ?

Doğrudur hocam... Evet o hesap kapatma olayını kaçak, çalıntı keyler yapıyorlarmış. Bu 5x10 kupon olayını da ilk kez sizden duydum. Rusyadan alanlar için mi geçerli bu sadece, yoksa tüm ülkelerde geçerli mi? Sitede herhangi bir ibare göremedim çünkü...
  • quote:

quote:

Doğrudur hocam... Evet o hesap kapatma olayını kaçak, çalıntı keyler yapıyorlarmış. Bu 5x10 kupon olayını da ilk kez sizden duydum. Rusyadan alanlar için mi geçerli bu sadece, yoksa tüm ülkelerde geçerli mi? Sitede herhangi bir ibare göremedim çünkü...

http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.SimcityIE/

Bu arada adam hocam derken yanlış anlamadınız değil mi çünkü adamı dediğim gibi hiç tanımıyorum orda anlatım bozukluğu yapmışım kusura bakmayın.

Teşekkür ederim.Gelcek ay alırım İnş.Vazgeçicek olursam Aliens alırım herhalde.

EDİT:Gerçi kötü olucak gibi gözükmüyor sonuçta Gamescom'da en iyi pc oyun seçilmiş oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 14 Ocak 2013; 19:04:09 >
  • quote:

Bu arada adam hocam derken yanlış anlamadınız değil mi çünkü adamı dediğim gibi hiç tanımıyorum orda anlatım bozukluğu yapmışım kusura bakmayın.

EDİT:Gerçi kötü olucak gibi gözükmüyor sonuçta Gamescom'da en iyi pc oyun seçilmiş oyun.

Koskoca yazıyı nasıl görmedim ya... Anladığım kadarı ile toplam 5 adet 10'ar €'luk kodlar verilecekmiş ve, her birini en az 20 € olan alışverişlerinde kullanabileceklermiş. Her alışverişte de yalnızca bir adet indirim kuponu kullanılıyormuş... Kaldı ki bu teklif yalnızca 31 ocak'tan önce deluxe edition siparişi verenler için geçerliymiş.

Kısacası, eğer adam 70 TL'ye originden deluxe edition alıyorsa, (adamı iyice araştırdıktan sonra) hiç durmadan sipariş verdirin bu adama... Ama teklif 31 Ocak'a kadar geçerliymiş bu da aklınızda olsun.
  • quote:

quote:

Koskoca yazıyı nasıl görmedim ya... Anladığım kadarı ile toplam 5 adet 10'ar €'luk kodlar verilecekmiş ve, her birini en az 20 € olan alışverişlerinde kullanabileceklermiş. Her alışverişte de yalnızca bir adet indirim kuponu kullanılıyormuş... Kaldı ki bu teklif yalnızca 31 ocak'tan önce deluxe edition siparişi verenler için geçerliymiş.

Kısacası, eğer adam 70 TL'ye originden deluxe edition alıyorsa, (adamı iyice araştırdıktan sonra) hiç durmadan sipariş verdirin bu adama... Ama teklif 31 Ocak'a kadar geçerliymiş bu da aklınızda olsun.

Hocam Digital Deluxe 88 tl.Limited Edition 70 tl.Adamın profilinde hep +rep'ler falan var yani - falan görmedim
  • Oyundan bir kare, Tramvay Durağı...

SimCity (2013) (ÇIKTI)
  • lego oyuncaklarına benziyor görüntüler
    sc4 tadı versin yeter
    ben cities xl'a bir türlü alışamadım
  • Benimde tek arzum sc4 tadını alabilmek... Bu arada 2 ekran görüntüsü daha...

Oteller...

SimCity (2013) (ÇIKTI)

Rüzgar Türbinleri...

SimCity (2013) (ÇIKTI)

Stadyum (Gece)...

SimCity (2013) (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 21 Ocak 2013; 19:27:31 >
  • Çıksada oynasak orjinal alıcam ama çok pahalı oyun. Ne zamandır simulasyon oynamıyordum.
  • Çok güzele benziyor.
  • quote:

Benimde tek arzum sc4 tadını alabilmek... Bu arada 2 ekran görüntüsü daha...

Oteller...

SimCity (2013) (ÇIKTI)

Rüzgar Türbinleri...

SimCity (2013) (ÇIKTI)

Stadyum (Gece)...

SimCity (2013) (ÇIKTI)

Görüntüler çok güzel gözüküyor.Ama daha 1,25 ay falan var
  • Martın 5'inde oyun piyasalarda çok faz kalmadı...
  • İngilizcesi olanlar için güzel bir yazı olmuş. Bir nevi ön tanıtım tadında...

http://www.simcity.com/en_US/blog/article/specializing-SimCity
  • moh taki gibi bf premium sahiplerine bi indirim yapsalar ne iyi olur yav

bu arada oyun harika gözüküyor ama keşke yollar hemen inşa olmasaydı sc 4 teki iş makinalarının çalışması çok hoştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 23 Ocak 2013; 9:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurk

moh taki gibi bf premium sahiplerine bi indirim yapsalar ne iyi olur yav

bu arada oyun harika gözüküyor ama keşke yollar hemen inşa olmasaydı sc 4 teki iş makinalarının çalışması çok hoştu

Çok güzel gözüküyor.Hemen almak lazım
  • quote:

İngilizcesi olanlar için güzel bir yazı olmuş. Bir nevi ön tanıtım tadında...

http://www.simcity.com/en_US/blog/article/specializing-SimCity

Hocam 70 tlye Gamekeystore'da satılmaya başlanmış

http://www.gamekeystore.net/store/simcity-limited-edition-cdkey

Bence fiyat gayet iyi.Önceden almıştım ama geri para iadesi yapmıştı Origin.(Çok önceden.Hindistan'dan almıştım) .
  • Fiyat güzel. Bir yamuk olmazsa tabi

Bu arada apartmanlar arası bir gezinti...

• quote:

Fiyat güzel. Bir yamuk olmazsa tabi

Bu arada apartmanlar arası bir gezinti...

Hocam Rus keymiş.Yine Meksika'ya kaldık

EDİT:EU keymiş @R.Rondo9 arkadaşımız sormuş Nuclear'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 24 Ocak 2013; 15:50:51 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.