Şimdi Ara

SİMBİN oyunları+rfactor için hdr mod çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapid+share.com/files/145217224/HDR.rar.html

baktılar diğer firmalar hdr ile işi götürüyorlar modçularda boş durmamışlar simbin oyunları için hdr mod çıkarmışlar linki yukarıda.mod rfactordada çalışıyor optimizasyonda çok iyi fazla fps düşüşü yaşanmıyor.indirdiğiniz dosyanın içindekileri direk oyunun kurulu olduğu klasöre atmanız yeterli.shift+backward tuşları ile aktif oluyor yine aynı tuşlarla deaktif olabiliyor.

gtr2,gtr evo,gt legends ve race07 oyunlarında tarafımdan denenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 16 Eylül 2008; 0:51:44 >

• daha önce HDR mod verilmişti ancak o san andreas için yapılmıştı ama GTR2' de de çalışıyordu , çalıştrırldığında fps %50 düşüyordu. bu aynı mod değil galiba çünkü daha önce verilen mod shift+f12 ile aktif oluyordu. güzel paylaşım
  • Teşekkürler..
  • oyunun yüklü olduğu yere sarı renkli hdr dosyasını kopyalamak suretiyle oyuna girdiğimde bir değişiklik yok dosyanın içindeki d3dx9.dll ve enbseries dosyalarını oyunun yüklü olduğu yere kopyalamak suretiyle yapmaya çalıştım ama bu seferde d3dx9-26.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.uygulamanın yeniden yüklünmesi sorunu giderebilir şeklinde bir uyarı penceresi çıkıyor ve oyuna girilmiyor gtlegends ve gtr2 dede aynısını yapıyor

d3dx9-26.dll bulunamadığından... diyor halbuki ben görüyorum oraya kopyalanmış şekilde duruyor işte böyle garip bir durum
    (backward tuşu enterin üstündeki tuş öyle değilmi bir yanlışlık olmasın)
  • Sağol dostum.
  • d3dx9_26.dll dosyasını ek olarak indirip koydum oyun açıldı ama bir fark yok
    oyunu ben config ayarlarından dx7 veya dx8 seçili olarak oynayabiliyorum dx9 ile oynayınca oyun kasıyor
    yinede olacakmı acaba diye gt legends de dx9 seçili olarak kasarakta olsa deneyeyim dedim ama yinede shift+backward tuşlarına ne kadar bassamda bir değişiklik yok ben vazgeçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech34 -- 14 Eylül 2008; 20:56:18 >
  • hocam vazgeçme

hata bende senin mesajı okuyunca yazıyı hatalı yazdığımı anladım.oyunun içine klasörü değil içindekileri kopyalayacaksın

hatayı düzelttim ayrıca gt legens oyunu monaco79 pistindende ss koydum.gtr evo ile aynı oyun olduğu için race07 den ss almaya gerek görmedim...

backward tuşunu ilk başlarda bende bulamamıştımevet enterin üstündeki sol ok backward,altındaki yukarı ok shift.

gtr2 de kullanılan hdr modu biliyorum bende vardı sistemim sağlam olmasına rağmen çok kastırıyordu.bu hdr mod gtr evo wtcc 2008 modunun içinde vardı.diğer simbin oyunlarındada denedim kullanışlı olduğunu görünce buraya koydum.

bir tek gtr2 de shadow medium olmak üzere 3 oyundada bütün ssler 1280*1024 çözünürlükte full ayarlarda alınmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 14 Eylül 2008; 21:53:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa arkadaslar race07,gt legend ve gtr evo bende anlık küçük takılmalar yapıo nedendir sizce...bi çözümü var mı onun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

hocam vazgeçme

hata bende senin mesajı okuyunca yazıyı hatalı yazdığımı anladım.oyunun içine klasörü değil içindekileri kopyalayacaksın

hatayı düzelttim ayrıca gt legens oyunu monaco79 pistindende ss koydum.gtr evo ile aynı oyun olduğu için race07 den ss almaya gerek görmedim...

backward tuşunu ilk başlarda bende bulamamıştımevet enterin üstündeki sol ok backward,altındaki yukarı ok shift.

gtr2 de kullanılan hdr modu biliyorum bende vardı sistemim sağlam olmasına rağmen çok kastırıyordu.bu hdr mod gtr evo wtcc 2008 modunun içinde vardı.diğer simbin oyunlarındada denedim kullanışlı olduğunu görünce buraya koydum.

bir tek gtr2 de shadow medium olmak üzere 3 oyundada bütün ssler 1280*1024 çözünürlükte full ayarlarda alınmıştır...

hocam dosyadan çıkarıp kopyaladım yine bir değişiklik yok zaten akışkan oynayabilmek için config ayarlarını directx 7 veya 8 i işaretleyip oynuyorum dolayısıyla verdiğin linkten inen d3dx9.dll dosyasının bana faydası olmayacaktır diye düşünüyorum

• gtlegends directx7 ile böyle oynuyorum

• Bilgisizliğimi maruz görün acaba bu mod GRID'de çalışıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokko

yaa arkadaslar race07,gt legend ve gtr evo bende anlık küçük takılmalar yapıo nedendir sizce...bi çözümü var mı onun??

hocam benim sistem
    celeron 2.4 ghz
    256 mb fx5500
    1gb ram

directx7 ye alınca kasmadan high ayarda akışkan oynayabiliyorum yukarıda bir resmim var
    directx9 a alınca kasıyor
    görüntü fena değil bence
    directx7 ye alırsan anlık takılma olmaz heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Bilgisizliğimi maruz görün acaba bu mod GRID'de çalışıyor mu?

Grid de ''doğal'' olarak var bu mod zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

quote:

yaa arkadaslar race07,gt legend ve gtr evo bende anlık küçük takılmalar yapıo nedendir sizce...bi çözümü var mı onun??

hocam benim sistem
    celeron 2.4 ghz
    256 mb fx5500
    1gb ram

directx7 ye alınca kasmadan high ayarda akışkan oynayabiliyorum yukarıda bir resmim var
    directx9 a alınca kasıyor
    görüntü fena değil bence
    directx7 ye alırsan anlık takılma olmaz heralde

hocam elindeki o sistem ile hdr açmaya kalkma oyunu oynayamazsın.hdr açmak için işlemcinde ekran kartında çok zayıf

• @solaytekin: Mod için sağolasın ama kurulum klasörü için dediğin şey biraz kafa karıştırıcı sanki. GameData klasörü içine HDR klasörünü koymamız yeterli mi yoksa başka bir klasör oluşturup öyle mi çalıştırmalı?
  • quote:

hocam sistemin iyi sayılır ama ekran kartın zayıf halka gibi duruyor

sorununa gelince işletim sistemi,ekran kartı driveri ve oynadığın oyunun yama update vs güncel olduğundan emin ol.bunları hallettikten sonra yük altında işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerinin normal olup olmadığını kontrol et.bunlarıda hallettikten sonra hala problem devam ediyorsa buraya tekrar yaz yardımcı oluruz

• quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

@solaytekin: Mod için sağolasın ama kurulum klasörü için dediğin şey biraz kafa karıştırıcı sanki. GameData klasörü içine HDR klasörünü koymamız yeterli mi yoksa başka bir klasör oluşturup öyle mi çalıştırmalı?

hocam indirdiğin dosyanın içindekileri direk oyunun içine atıyorsun gtr2 ise direk gtr2 içine,gtr evoysa direk gtr evo içine.oyun içinde ayrıca bir dosyanın içine atmıyorsun denemedim ama atarsan görmez sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

@solaytekin: Mod için sağolasın ama kurulum klasörü için dediğin şey biraz kafa karıştırıcı sanki. GameData klasörü içine HDR klasörünü koymamız yeterli mi yoksa başka bir klasör oluşturup öyle mi çalıştırmalı?

hocam indirdiğin dosyanın içindekileri direk oyunun içine atıyorsun gtr2 ise direk gtr2 içine,gtr evoysa direk gtr evo içine.oyun içinde ayrıca bir dosyanın içine atmıyorsun denemedim ama atarsan görmez sanırım...

Dediğin gibi yaptım ve çalıştı, sağolasın Ancak HDR ile açınca fps düşüşü bende fazla oldu bunun yanında artık alışkanlıktan mıdır nedir insan yadırgıyor hdr'ı böylesine bir oyunda Sanki simulasyondan çıkıp arcade oynuyormuşum gibi geldi. Paylaşımın için sağol yine de.

• quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

gtlegends directx7 ile böyle oynuyorum

Dx7 de hdr açılıyor mu yav
  • Bende rFactor de denedim,bunda da sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_tr -- 15 Eylül 2008; 2:36:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.