Şimdi Ara

sim kilidi kırma hakkında (htccode.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçen aylarda avusturyadan aldığım xperia z telefonumun sim kilidi vardı ve bu kilidi kırmak için önce mahalledeki telefonculara gittim ve 200-300 tl arası değişen bir fiyat biçtiler. Ben de internette araştırma yaptım ve bunu çözmenin ücretsiz yollarını aradım ancak maalesef birşey bulamadım. Sonradan bu işi bir unlock code ile yapabileceğimi öğrendim ve sizin de işinize yarar belki diye paylaşmak istedim.www.htccode.com sitesinden 30$ a satın aldığım kod 5 gün içerisinde elime ulaştı ve sim kilidini kırmayı başardım. ek olarak eğer kod işe yaramazsa para iadesi yapıyorlar ancak bunun için işe yaramadığına dair bir video çekmeniz gerekiyor. ben de bu videoyu çektim ve işe yaradı isteyen olursa belki youtube a atabilirim.

umarım başkalarının da işine yarar ve mahalle arası dükkanlarda kazık yemeyiz.

not: ek olarak sadece sony değil iphone samsung htc nokia telefonların da sim kilitlerini açıyorlarmış ama ben sadece sony xperia z ile denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smmugler -- 24 Eylül 2014; 17:36:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.