Şimdi Ara

Sim Kart Yuvası Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
32.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: erkan_163

quote:

Orjinalden alıntı: ellesharr

ses açma kapama düğmesinede dikkat etmenizi öneriyorum ses kapalı olduğunu unutup aşağıya doru çekerseniz elinzde kalabiliyo metal yeri gerçi japon yapıştırıcısıyla çok rahat yapışabiliyo

sen actınmı ıcını kendın kolay bırseymı acaba?

yok içini açmaya gerek yok zaten metal kısım kırıldı sadece ana parça iphone un üzerindeydi kolaylıkla japon yapıştırıcısıyla yapıştırdım
  • Apple, Iphone'u "kullan ve at" prensibiyle yaptığı için içini açmak çok zor, özellikle 2G telefonlarda. 3G telefonlarda ekranı çıkartırken vantuz dışında bir şey kullanmayın, youtube'daki videolarda sert plastikler kullanılmış ama bence denemeyin, ekranı çizersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizcan_

Apple, Iphone'u "kullan ve at" prensibiyle yaptığı için içini açmak çok zor, özellikle 2G telefonlarda. 3G telefonlarda ekranı çıkartırken vantuz dışında bir şey kullanmayın, youtube'daki videolarda sert plastikler kullanılmış ama bence denemeyin, ekranı çizersiniz.

apple kullan at mantığı dışında yetkisiz olmayan yani işten anlamayanlar içini açıp bozmasınlar diye o şekilde yapmış olmalı... niye kullanıp atalım... sonuçta para veriyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: karantina61
    apple kullan at mantığı dışında yetkisiz olmayan yani işten anlamayanlar içini açıp bozmasınlar diye o şekilde yapmış olmalı... niye kullanıp atalım... sonuçta para veriyoruz...

Karantina: "kullan at" olayını yanlış anlamışsın. Apple'ın yaptığı hemen hemen tüm ürünler "kullan at" mantığındadır, mesela Iphone'un pilini değiştiremezsin, kapağını değiştiremezsin, ekranını değiştiremezsin. Bunu ancak kendisi ve kendi servisleri yapmaya yetkilidir. Ancak bu da onların pazarlama stratejisinin bir parçasıdır. Apple'ın yaptığı tüm ürünler (iphone, ipod, mac, vs.) o kadar güzel ve o kadar al benisi vardır ki, bir anlamda bağımlılık yapar ve ülkemizde pek olmasa da özellikle Amerika'da bir nevi "trendy" ürünlerdir. O ürünler, miadını doldurduktan sonra mutlaka yine aynı üründen ya da yeni versiyonundan bir daha almak istersin. Iphone da öyle, bir kaç yıl sonra pili bitince, ya da aniden ekranı veya kapağı vs. kırılınca yeni bir Iphone ile değiştirmek isteyeceğiz. Adamları takdir etmemek mümkün değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: Denizcan_

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

Karantina: "kullan at" olayını yanlış anlamışsın. Apple'ın yaptığı hemen hemen tüm ürünler "kullan at" mantığındadır, mesela Iphone'un pilini değiştiremezsin, kapağını değiştiremezsin, ekranını değiştiremezsin. Bunu ancak kendisi ve kendi servisleri yapmaya yetkilidir. Ancak bu da onların pazarlama stratejisinin bir parçasıdır. Apple'ın yaptığı tüm ürünler (iphone, ipod, mac, vs.) o kadar güzel ve o kadar al benisi vardır ki, bir anlamda bağımlılık yapar ve ülkemizde pek olmasa da özellikle Amerika'da bir nevi "trendy" ürünlerdir. O ürünler, miadını doldurduktan sonra mutlaka yine aynı üründen ya da yeni versiyonundan bir daha almak istersin. Iphone da öyle, bir kaç yıl sonra pili bitince, ya da aniden ekranı veya kapağı vs. kırılınca yeni bir Iphone ile değiştirmek isteyeceğiz. Adamları takdir etmemek mümkün değil...

evet dostum bu konuda haklısın... strateji süper adamlarda... napolyonun son versiyonları...

• benimde sim kart görmüyodu garintiye verdim bedavaya yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir941

benimde sim kart görmüyodu garintiye verdim bedavaya yaptılar

Tebrikler 3 yillik konuyu hortlattin.ayrica sim kart goruyormus yuva kirilmis okuduguna emin misin adamin ne yazdigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu olay su anda benim basimada geldi telefonunun icinde parca kaldi karti tekrar takamiyorumda kafayi yiycem telefonun garantisi var telefonum3gs sizce servis ne
    kadar par alir bu aralar zaten param yok bir de basima bu is geldi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad 3 de simkart çıkartmak için orjinal iğneyi sokup simi çıkardım ama şimdi yeni sim tam oturmadığını gördüm.sonunda İğne nin ucunun kırılıp içinde kaldığını fark ettim.
    Yani iğne neye basıyorsa kırık parça sürekli oraya basmaya devam ettiği için sim kart yuvasına tam oturmuyor 1-2 mm dışarıda kalıyor.
    Bu sorunu yaşayıp çözüm bulan varmı acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar,
    bende cep telefonumun sim kartının olduğu yerin tellerinden biri zarar gördü. bu sorun halledilebilir mi?:((
    Maliyeti ne kadar olur?
    bilgisi olan arkadaşlar bilgisini paylaşırsa sevınırım.
  • Arkadaşlar bi sorum olcak ACİLL!!! Telefonum Sony xperia sola küçük sim kartı taktım içinde kaldı çıkarırken zedelendi çıkardım baktım sim kartını tanımıyo uğraştım olmadı garantiye versem ne kadar para ister vermesem telefoncuda yaptırsam garantisi bozulur mu bi şey söleyin moralim çok bozuk !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk260

Arkadaşlar bi sorum olcak ACİLL!!! Telefonum Sony xperia sola küçük sim kartı taktım içinde kaldı çıkarırken zedelendi çıkardım baktım sim kartını tanımıyo uğraştım olmadı garantiye versem ne kadar para ister vermesem telefoncuda yaptırsam garantisi bozulur mu bi şey söleyin moralim çok bozuk !!!!

Eğer fiziki zarar varsa yuvada garanti tamir eder ama extra ücret alabilir,yedek parçayı garantisiyle görüşmeniz gerekiyor,fiziki zarar yoksa telefon okumuyorsa sim kartı garanti dahilinde ücretsiz tamir edebilirler,eğer telefoncuya tamire verirseniz garantinizden tamamiyle olursunuz,ilerde durduk yere sorun çıkarsa garantiye gittiğinizde astarı yüzünden pahallıya gelebilir.
  • ya garantiye göndersem ne kadar ücret alır acaba ve ne kadar sürede gelir ?
  • İphone simkart içinde kaldı acılmıyor yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung pocket telefonuumun sim kart yerindeki dişlilerden bi kaçı kırılmış ucuza yaptırabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.