Şimdi Ara

Sim kart olmayan iPhone ile görüşme yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün arkadaşımın telefonunda tesadüfen bir şey keşfettik. İkimiz de ip5 kullanıcısı iken arkadaşım bir ip6 aldı. Yeni telefona hattını takıp apple hesabı ile giriş yaptı. Bir arama geldi ve onu cevaplayana kadar sim kartsız ip5 de yaklaşık 3-5 saniye sonra çalmaya başladı. Bir nevi paralel telefon gibi. Sonra ben aradım, yine önce sim kartın takılı olduğu ip6 sonrasında ise ip5 çaldı. İp5'ten cevapladı ve görüşme yapılabildiğini de gördük.

Böyle bir şeyi ilk defa gördüm/duydum. Nedir bu? Mağarada kalmamışımdır inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• facetime olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Merhaba,
    Bugün arkadaşımın telefonunda tesadüfen bir şey keşfettik. İkimiz de ip5 kullanıcısı iken arkadaşım bir ip6 aldı. Yeni telefona hattını takıp apple hesabı ile giriş yaptı. Bir arama geldi ve onu cevaplayana kadar sim kartsız ip5 de yaklaşık 3-5 saniye sonra çalmaya başladı. Bir nevi paralel telefon gibi. Sonra ben aradım, yine önce sim kartın takılı olduğu ip6 sonrasında ise ip5 çaldı. İp5'ten cevapladı ve görüşme yapılabildiğini de gördük.

Böyle bir şeyi ilk defa gördüm/duydum. Nedir bu? Mağarada kalmamışımdır inşallah.

Maalesef kalmışsın :) facetime olmalı, aynı apple id olduğundan oluyor.

• Hiç bilmiyorum ki hocam. Normal gsm araması yaptım. Bilen bir arkadaş vardır belki. Nedir bu işin aslı merak ediyorum.

• İphonedaki aramayı ipadlede cevaplayabiliyorsunuz, yada ipaddende arayabiliyorsunuz (gsm araması şeklinde) iphone aracılıgı ile gerçekleştiriyor. Sizin hatsız cihazınız aynı id'yi kullanınca bu işlevi görmüş. Özelligin adını unuttum. İos8 ile gelen bir özellikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam. Sanırım macbookla da böyle bir iletişimin olacağını varsayabiliriz

• qeep kullanıcısına yanıt
    Evet aynı özellik osx yosemite ve sonrası için geçerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.