Şimdi Ara

Sim free cihazlar aktivasyon ister mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya T-Mobile'dan alınma MC603DN model nolu iki tane telefon geldi. Birisi bikaç gün kullanılmıştı ona sim kartı taktık direk çalıştı, telefon simfreeymiş.

İkinci telefonu ise paketinden çıkardım (hiç açılmamıştı) telefonu açtım aktivasyon için itunes'a bağladım, sim kart desteklenmiyor dedi.
    (the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported)
    telefon açılmadığı için tiny umbrella ile sürümüne baktım ios5 bb 04.11 yani simfree değilse çalışmayacak.

Aktivasyon esnasında desteklenen sim kart istemesi bu telefonun kilitli olduğu anlamına mı gelir?

• Simfree de olsa aktivasyon ister. Herhangi bir microsim takdiginizda islem tamamlanir. Sim kart desteklenmiyor diyorsa cihaz simkilitlidir
  • turkcell sim kartla denedim desteklemedi yani cihaz kilitli. teşekkürler
  • aynı yerden 2 telefon aldım. kendim için aldığımda bir sorun olmadı, hattımı taktım Türkiyede kayıt ettirdim kıbrısta kullanıyorum, ios5 in son güncellemesinide yaptım problemsiz.
    diğer telefonda sorun var ilk mesajda yazılan uyarıyı veriyor. Bu cihazlardan 1 inin simfree diğerinin olmadığı anlamınamı geliyor ? çözümü nedir? ne yapabiliriz ?
  • birisi simfree digeri degil eger simkartinizin kesiminde bir hata yoksaki ilk telde calismis hattiniz bu ihtamilde ortadan kaldirmis oluyoruz ama siz yinede baska bir sim kart ile deneyin vodafone avea vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.