Şimdi Ara

Silverden Çıkamayanları Anlamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Sen şu hesabı satıp insanları dolandıran değil misin ?

Laflarına dikkat et, 2 3 veledin kanıtsız şeysiz yazdığı yazıya inanip gelme buraya.

13 14 yaşındaki adamın oyunlarına gelcek biri değilim henüz, hesabı alıp almamazlık ayağına yatıp parayı geri istemekte nedir ? Boş boş konuşmayın lütfen.
    Buyursun polise şikayet etsin, etmezse kişiye şahsa hakaretten ben vereceğim zaten kendisini.

Orijinalden alıntı: sarsi

quote:

Laflarına dikkat et, 2 3 veledin kanıtsız şeysiz yazdığı yazıya inanip gelme buraya.

13 14 yaşındaki adamın oyunlarına gelcek biri değilim henüz, hesabı alıp almamazlık ayağına yatıp parayı geri istemekte nedir ? Boş boş konuşmayın lütfen.
    Buyursun polise şikayet etsin, etmezse kişiye şahsa hakaretten ben vereceğim zaten kendisini.

Olayın detayını bilmiyorum ama hoş bir olay değil en azından kendini aklamalısın diğer alışverişlerinde sıkıntı olur bu konu

• quote:

quote:

quote:

Olayın detayını bilmiyorum ama hoş bir olay değil en azından kendini aklamalısın diğer alışverişlerinde sıkıntı olur bu konu

Eski kod sattığım adamlara sorabilirsiniz, kendimi aklamaya ihtiyacım yok beni bilen biliyor.

• quote:

Hep QQ konusu açılıyor gold olamadıkları için, arkadaşla beraber birer silver hesap bulduk ve 2 gündür duo girdik ortalama 20 maçta sadece 2 lose aldık. Takımlarda anlatıldığı gibi hiçbir meta yok hatta bir oyunumuzda Annie Jungle, ADC Thresh, Support Tristana, Fizz Mid, Top Tryn oynadık. Ama yinede yendik.

Yani işin özeti silver çok basit bir lig, özelliklede eve jungle oynarak tüm laneleri taşıyıp free win alabilirsiniz.

Şuanda hesap Silver 1 ve ilk maçımda +27 LP geldi, şaka gibi yarına Gold olur

http://www.lolking.net/summoner/tr/2023241#history/46942178

Benide çıkarırmısınız silver 1 58 puanda takıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 22 Eylül 2013; 21:35:04 >

• Benim hesabıda veriyim silver 5 de çıkarın plata.
  • duo girince olay basit 2 kişi oyun taşınır ama tek başına girince bir yere kadar ona bakılırsa bende arkadaşla duo girdim 40-50 maç attık 5-6 tanesinde yenildik, şimdi tek başıma giriyorum 8 maçtır yeniliyorum duo şansı büyük ölçüde arttırıyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye hepiniz kötüleme derdindesiniz anlamadım ki ? Zevkine girdik zaten ben size bunu bir başarı diye sunmadım ki ? Yaşadığım şeylerden çıkardığım izlenimleri bahsettim. Konularda yazarlarcı Çelıncırlı DHciler gelir şimdi diye, haklılarmış

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • Yaklaşık 2 ay önce West'e geçtim.Bronze3 başladım şuan bronze1 80 lpyim 5 puan geldiği için epeydir uğraşıyorum.GEçen gün TR'de bronze2 bir hesapla gold4 arkadaşımla duo rank girdik.İki takımda birer bronze vardı.Ben bronze2 karşı takımda bronze1 vardı,diğer tüm oyuncular silver 1,2,3 tü. Çok ama çok samimi söylüyorum lütfen birilerini kızdırmasın bize denk gelmiş olabilir, bu silver 1,2,3 arkadaşların yaptıkları hataları yemin ediyorum westte bronze'lar yapmıyor.West'te iki ayda epey oyun attım normal-rank early de en büyük amaç dragon almak ama TR'de dragon alma diye bir kavram yok,kimse dragon'u ne alıyor ne koruyor.Baron desen free gibi bir şey . İnanılmaz focuslar yapıyorlar. Bence oyuncu kalitesi olarak Tr:silver=West : bronze
    Kızmayın ama gerçekten öyle.
  • Şunlara eloboost yap qnq parayı qır

Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.