Şimdi Ara

silverdan golda solo renekton build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +lanede çoğu şampiyona karşı üstün
    +ayrık itttirme özelliğine sahip
    +hem tank olup hem de alan haarının yüksek olması

eksiler
    -late gamede düşüyor
    -erken oyunda üstünlük sağlayamazsanız latede işe yaramıyor

kırmızılar zırh delme
    büyükler saldırı gücü
    sarılar zırh
    maviler büyü direnci
    rakip elise yadaonun tarı bir ap ise sarılar da büyü direnci alınabilir

öncelikle şunları anlayın
    İletişim
    Rol kararını takımla birlikte yapın.
    Herkesle iletişim kurmaya çalışın, kendiniz için en iyi rolü belirtin.
    Kendi rolünüzü belirtirken "düzgün" bir dil kullanın. Emir vermeyin.
    Takımda sizin rolünüzü almak isteyen varsa düzgün bir dille ikna etmeye çalışın.
    Wombo Combo yapabileceğiniz karakterleri önerin.
    - Amumu/Zyra, Orianna/Benzer Ultili Şampiyonlar, Nidale/Jayce, Blitzcrank/Sion

Takım Kompozisyonu
    Her zaman bir tank şarttır, iki tane olursa daha iyidir.
    Bütün koridorlar counterlandı mı? Rakibin müthiş beslenmesinden endişe mi ediyorsunuz?
    - DPS Ormancı ve DPS Solo oyuncunuz var mı?
    - - Biri tank olmalı, diğeri DPS. Her ikiside DPS oynarsa oyunu kaybedersiniz.
    - Takımızla rakip takımın kitle kontrolü (cc) miktarını karşılaştırın.
    - - Yeterince kitle kontrolüne sahipseniz akıllıca kullanırsanız kaybetme olasılığınız oldukça düşük.
    bot birleştirme tamamen size kalmış bekleme süreli zırhlı büyü dirençli yada 3 hızlı bot alabilirsiniz rakip takıma göre item sırasında değişiklik yapılabilir ama vahşi hydrayı ilk item olarak çıkmanız önerilir tabi başlangıçtaki doranın kalkanı 2 doranın kılıcı ve bottan sonra

renektonun zorlandığı şampiyonlar başta garen olmak üzere elise ve late gamede kardeşi Nasus(earlyde ezeceksiniz zaten nasusu ama ne kadar ezebilirseniz o kadar iyi olur)
    vayne yine hard counterdır.mümkünse garen banlayın 3kere karşıma geldi verdik oyunu :) ben de garenle renektona karşı oynadım garenden gram anlamamama rağmen domine ettim.(susturma sağolsun)
    karşınızda elise varsa sarı rünleri de büyü direnci almanızı şiddetle öneririm ve günateşinden önce ruh gömlği almanızı.

Bunları açıkladıktan sonra gelelim lanemize sakın minyon pushlamayın renektonla çok kolay pushlanır ama bunu yapmayın level 3e kadar sadece q ile dürtüyoruz level 3 olduktan sonra combomuzu yapıyoruz
    sırasıyla e-oto atak-w-oto atak-q-oto atak yada e-w-oto atak-q-e ile geri dönüş(vahşi hydra aldıktan sonra basmayı unutmayın)
    bu kadar basit karşınızda ağır hasarlı kırılgan şampiyonlar varsa q dan sonra w fullemeniz önerilir.hasarına harar ule.

onun dışında pasifinizi kullanabilme özelliğiniz sizin ne kadar iyi renekton kullanıcısı olduğunuzu belirler
    ilk kes biçdeki kesi yaptıktan sonra pasifiniz harcanmaz! biçi yapınca harcanır alttaki barınız kırmızı yanınca combomuzu yapıyoruz fazla hasar vermek için.can çalmak içinse kırmızıya yaklaştığında combomuzu yapıyoruz ki q skillimiz kırmızıdayken yapılsın

evet lane devri bu kadar tflerde jungleın arkasında gerekirse flash+kes ile giriyoruz kırılgan bir taşıyıcıyı kitliyoruz ultimizden gelen alan hasarı +günateşi pelerini +alan skillerimiz ve vahşi hydranın alan skilliyle birlikte renektonun bir team fight şampiyonu olduğundan hem fikirizdir uzakta duran tek bir kişiye dalmayın savaşın içinde merkezde bulunun taşıyıcılarınız eşek değilse alırsınız.
    sizinkiler focus yiyor ve daha erken düşeceğinden endişeliyseniz fake atıp flashla geri dönüp sizin adcye focuslanan khazix zed gibi şampiyonları stunlamaya bakın.Onun dışındaki sorularınız olursa tr nickim:HacıDayıı

bu arada minyon kesin ve global görevlere odaklanın d
    benim minyon ortalamam 219 maç başına bunu geçmeyi hedef edinin.

• renektonun latede düştüğünü düşünmüyorum açıkcası latede kendini gösteriyor bence .
  • Lol oba rehberi varken renektonla alakalı tüm rehberler kötü geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.