Şimdi Ara

Silverdan çıkmanın sırrı feed galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim kuzen ilk 10 maçını arkadaşına attırdı silver3 düştü oyunculuğu bronz4-5 civarı birşey her dereceli maçı 1/12, 1/7, 2/11 gibi skorlarla bitiriyor ama 10 maçından mutlaka 7-8 tanesi win. Benim ne 17/0/16 lose 16/0/6 lose 8/0/10 lose son maçlarımda artık trollüyorum ne olursa olsun ww alıyorum şuan bir getirisi yok ama her maç en azından kazanmaya yakın oluyor. Golda kadar only WW

• hiç ölmeden lose mi aliyorsun? k.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

hiç ölmeden lose mi aliyorsun? k.

Evet inan ki çok başıma geldi. Genelde late gamede iş yapmayan karakterler kullandığımdan taşıma ihtimalimde pek olmuyor
  • Benim arkadaşta başkasına attırdı silver düştü sona silver 5 e geriledi ama adam her oyun feedliyor inanılmaz ve kazanıyolar s4 serisinde suanda. 2-3 kill alıyor rastgele son vuruşla hava yapıyor birde oyun biliyorum diye böyleleri çok.
  • Dün 6. dakikada sadece mide 3 soloya 2 kill verdim ama sonuç yine bozgun. Adamlar koridorda duramıyor karşıdakinin can 50% olsun direk kule altı yapıp ölüp lag var kb beyler :s yazıyorlar
  • ww çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

Benim arkadaşta başkasına attırdı silver düştü sona silver 5 e geriledi ama adam her oyun feedliyor inanılmaz ve kazanıyolar s4 serisinde suanda. 2-3 kill alıyor rastgele son vuruşla hava yapıyor birde oyun biliyorum diye böyleleri çok.

Aynen geçende aynı anda sıraya girmişiz karşıma geldi solodaki adam dakika 6da oyundan çıktı middekinin de mouse bozukmuş touchpadle oynuyordu. Herneyse nunu sup oynadı 0/11/3 gibi birşeydi. Oyun boyunca yemin ederim ultisi 1 kere bile tutmadı ama kazandı. Böyle böyle çıkıyorlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issho -- 29 Mart 2014; 17:23:48 >
  • Trolleyincede olmuyor aga :( Adam 10. dakikada babam yanına çağırdı afk 5 dakikaya gelirim dedi birdaha gelmedi. Bana özelmiş şu beyinsiz şerefsizlerle aynı takıma gelmek onu anladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.