Şimdi Ara

Silver Iphone X - 64 GB - Sifir,Kutusunda. [4999 TL ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Gümüş Model #Iphone X Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Suudi arabistandan ailemize 3-4 adet Iphone X [64GB] getirdik, bir tanesini de satma kararı aldık.Cihaz sıfırdır. Sıfırdır kutusu kesinlikle açılmadı alıcak kişi ilk açıcaktır. Facetime mevcuttur ve uluslararası garantisi mevcuttur. Silver rengidir. Fiyat olarak sahibindene, letgo'ya ve buraya da konu açtım hepsinde 4999 TL yazdım lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.

Forum üzerinden ulaşabilirsiniz, cep numarası yazmak yasak olabilir o yüzden yazmıycam yeni üye oldum. Mail adresi yazmak zannediyorum yasak değildir.
    Forum dışı almak isteyenler: mertekiz07@hotmail.com üzerindende iletişime geçebilirler.
    Teşekkürler.
    Not:Mail vermek yasak ise mod-admin'ler silsin bilgim yok o konuda o yüzden yazdım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Konu günceldir..

• En ucuzu derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bir ilan ustte 200 lira daha ucuza satiyor ama sizin baslik en ucuz bu !?

• Değerli arkadaşlar ben açtıgımda fiyat olarak benim konu en ucuzuydu bu atar neden anlamak mumkun degil sakin olunuz. Ayrıca telefoncular 4750 TL veriyor sirkecide bu telefona o arkadaş 4800'e satıyorsa tefeciler falan peşindedir :) . Herneyse fiyatım güncel ve sondur almak isteyen arkadaşlar için, teşekkürler.

• kim kaç paraya neden satıyor alıcıyı ilgilendırmez kı. hacızmı gelmış tefecımı var manyak mıdır bunlar sonucu etkılemez. dolayısı ıle yanıltıcı başlık atmanız kurallara aykırıdır. bızlerınde degerlı vaktını çalmanız sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbaba7

Değerli arkadaşlar ben açtıgımda fiyat olarak benim konu en ucuzuydu bu atar neden anlamak mumkun degil sakin olunuz. Ayrıca telefoncular 4750 TL veriyor sirkecide bu telefona o arkadaş 4800'e satıyorsa tefeciler falan peşindedir :) . Herneyse fiyatım güncel ve sondur almak isteyen arkadaşlar için, teşekkürler.

Ben 4750 TL ye satıyorum, tefeci filanda peşimde değil.. Hangi telefoncu 4750 veriyorsa adres telefon verde uğraşmayayım burada dostum :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

kim kaç paraya neden satıyor alıcıyı ilgilendırmez kı. hacızmı gelmış tefecımı var manyak mıdır bunlar sonucu etkılemez. dolayısı ıle yanıltıcı başlık atmanız kurallara aykırıdır. bızlerınde degerlı vaktını çalmanız sorun.

tamam kardeşim bu kadar tantana yapcagına 30 sanıyenın ucretını ver ıban yollayım hastamısınız sız ya le havle

• quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

quote:

Orijinalden alıntı: mertbaba7

Değerli arkadaşlar ben açtıgımda fiyat olarak benim konu en ucuzuydu bu atar neden anlamak mumkun degil sakin olunuz. Ayrıca telefoncular 4750 TL veriyor sirkecide bu telefona o arkadaş 4800'e satıyorsa tefeciler falan peşindedir :) . Herneyse fiyatım güncel ve sondur almak isteyen arkadaşlar için, teşekkürler.

Ben 4750 TL ye satıyorum, tefeci filanda peşimde değil.. Hangi telefoncu 4750 veriyorsa adres telefon verde uğraşmayayım burada dostum :))

sahibindene gir iphone x'i seç soldan sıfır ve pasaport kayıtlıyı seç, fiyatı en düşük'ü seç orda 4700 yazan ve yanında bilişim yazanları ara 4700 veriyolar 3-4 tanesini aradım ayrıca dh den 6 kişi mesaj attı 4800- 4900 veren ama ben vermedim istersen pm'lerini de veriyim onlara satarsın 4800e.

• Günceldir, satış devam etmekte değerli arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.