Slm Ben hunter jobunu seçtim ve beginer görevlerden görevi alıp yaratık kesip görevi veriyorum..daha sonra yapılacak işlemler hakkında hiç bir bilgim yok.specialty goods kutusunda itemler var bunlarla stone yapılıp item birleştiriliyormuş.Bilgi verebilirmisiniz.ben yeni oyuncuyum kusura bakmayın.
Görevin isminde bir level aralığı var,o aralıktaki moblardan her kestiğinde düşüyor bir görev itemi. İtemleri toplaman için eşeği çağırman gerek. Specialty goodsları Trader npclere begin cons. Trading seçeneğiyle vereceksin yaklaşık bir gün sonra settle cons. Deyip job exp stone ve ticketini alacaksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Evet ben yanlışlıkla begin cons seceneğine tıkladim kutular kayboldu.bir gün sonra alınan itemlerle neler yapacağım biraz açarmısınız.
biraz kurcaladim ama çözemedim.blue sotones ve ticket alıyoruz jobdan.bu ticketi bir npc de iteme dönüştürüp.craft basarak silah vb item elde ediyormuşuz.Ancak ticket verilecek npc yi bulamadim. bilgisi olan?
quote:
Orijinalden alıntı: Baronet
Görevin isminde bir level aralığı var,o aralıktaki moblardan her kestiğinde düşüyor bir görev itemi. İtemleri toplaman için eşeği çağırman gerek. Specialty goodsları Trader npclere begin cons. Trading seçeneğiyle vereceksin yaklaşık bir gün sonra settle cons. Deyip job exp stone ve ticketini alacaksın.