Şimdi Ara

Silkroad R ile ilgili genel bir kaç sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar.. silkroad-R geldiğinde bir kaç gün oynadım.. server açıldığında isroyu bırakıp R'de başlamayı düşünüyorum.. isroyu bıraktığımda kaybedecek fazla şeyim yok oyunu obt sürecinde değerlendiren arkadaşlar sizce R'ye geçmeye değer mi ? Oyunun botu çıkmıştı sanırım mbot çıkarmıştı bot yayıldı mı yoksa kullanımı durdu mu ?

evet asıl takıldığım konu bot hususu ayrıca yeterli oyuncu sayısına ulaşılacağını düşünüyor musunuz durum nasıl olur ?

• Bot sürüsüne bereket bildiğim kadarıyla ama oynanılabilir goldbot yok serverde leveller arası ucuk değil biri 110 iken diğeri 20 level değil kötü yanı çoluk çoçuk kaynıyo onlara yapcak bişey yok
  • çok fazla bot kullanan var, bot oldugu sürece silkroadRnin bi mantığı yok.

Kimse bot kullanmasın bende başlıcam orada
  • tamam başta bot kullanılmazda level yükseltikçe ömrümü 7 24 pc başında neden geçireceğim ki??? saçma insan makina değilki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

çok fazla bot kullanan var, bot oldugu sürece silkroadRnin bi mantığı yok.

Kimse bot kullanmasın bende başlıcam orada

İmkansız
  • yav arkadaşlar bi anlatımda direk 120 lvl sin yazıyolar bi yandan kasıyom kasmıyom 120 olmuyor 120 yapmak için bi yolu varmı ve ya direk girdiğin gibi 120 olan başka silkroad varmı bana bi akıl verin lütfen
  • anladım arkadaşlar ne yapsam ki bilemiyorum isroda devam mı etsem oraya mı geçsem.. isrodaki mevcut botlar (isrobot-sbot vs.. ) orada da çalışıyor mu ? nasıl bu kadar yayıldı r'de de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: max2003

tamam başta bot kullanılmazda level yükseltikçe ömrümü 7 24 pc başında neden geçireceğim ki??? saçma insan makina değilki

sen de geçirme. oyunu sana 2 ayda 110, 4 ayda 120 yap diye oynatmıyorlar ki. botla oyun oynamanın ne mantığı var? git kas arada bir zevk al.
  • yav bu bide şöyle bişey var ben biraz önce bi kaç soru cevap linki okudumda blade çarlar çok abartılı olmuş bowların kalitesi düşmüş cidden böyle birşey varmı bide ben askerlik dolayısıyla 2 seneye yakın hera serverinin en kaliteli çarlarından biri olan çarımı komple bıraktım bidaha oynamıcam dedim ve yine dirak 120 lvl den başlıcam dedim ve silkroad r de çar açtım ama anlattıkları gibi beceremedim anlattıklarına gelirsek sen başla 10 m sikil point verilcek sana üstünü komple giyebileceğin şekilde sun ihtiyacın karşılanacak para sıkıntın olmıcak paranda karşılanacak ama anlattıkları gibi olmadığını gördüm veya hut bir püf noktası varda orayımı kaçrdım bir bana izah edermisiniz lütfen okuyup cevap veren arkadaşlar şimdiden çok tşklerimi iletiyorum sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.