Şimdi Ara

Silkroad online!! yardım edebilcek varsa lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben dun silkroada kayıt oldum ve oyunu indirdim ama soyle bı şey cıktı
    oda bu :
    [img=http://img293.imageshack.us/img293/8306/16hu2.th.jpg]
    bu pencere cıktı ve onu tamam dıyıncede bos bı ekran cıktı aynen söyle :
    [img=http://img293.imageshack.us/img293/9401/25sc.th.jpg]
    başka indirmem gereken bişi varmı acaba yardımcı olcak arkadas varmı yada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenas -- 11 Ocak 2006 16:18:06 >

• Hayır indirmene gerek yok sadece oyunu indirip kurman yetiyo ama verdiği hatadan bişey anlamadım ve ilk defa duyuyorum sayfada bir iki hata ile bilgi var bi incelersen belki faydası olur.Belki onlardan biriyle aynı hatadır ama böyle bi hata hiç bir forumda görmedim.
  • hata degıl zaten ondan sonra acılıyo oyun server yok yaada servis dısı gıbısınden bısı soyluo ama anlamadım :(
  • Servis dışı olduğunu bizede söylüyo ama sana söylediği gibi değil benim arkadaşımın makinesinde de aynı hatayı veriyodu herhalde üst üste 2 hata verdikten sonra oyunda hiçbir sorun çıkarmadan oynuyabiliyordum.Kısacası oyuna girdikten ve oyunda bir sorun olmadıktan sonra bi önemi yok bence,ama yaklaşık yarım saatte bir oyundan atıyodu
  • o zaman su anda server yok ondan bahsedio olabilirmi yoksa server varda bendemi bi bokluk var bastan mi indirsem dicem 500 küsür mb net felç oluyo indirirken :8
  • deusmanus servis dısı olduğunu sana nasıl sölüyo abi bi ss verebilir misin

• calistirdiimda once ustteki cikiyo tamam diyince dier ekran acilio oyun ekrani ama bombos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenas -- 11 Ocak 2006 16:36:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The server is in examination or out of working time.Connecthttp://www.silkroadonline.co.kr to see more information bu oyun üzerinde çalışma olduğunu göstermektedir arkadaşlar bunu ilkokul ingilizcesiyle bile çözebilirsiniz.Oyundaki çalışmadan dolayıda server servis dışıdır.
  • yok o kısmını anladımda sadece bendemı cıkıyo mrk ettım
    bılmıom ıste sızde calısıomu
  • Ekran kartından kaynaklanan bişey olabilir belki grafikleri son derece yüksek bi oyun SRO kaliteli bir bilgisayarın yoksa 800x600 de oynamak gerekmekte ama dediğim gibi benim arkadaşımın makinesinde de 2 kere sorun verdikten sonra oyuna giriyodum ama 30-40 arasında atıyordu bazen 5 dakikada attığı ya da köye teleport olduğumdada oyundan attığı oluyodu benim söyleyebileceklerim bu kadar
  • deusmanus ne diyon abi bi anlayabilsem adam ne soruyo sen ne diyon adam sizde de oluyo mu diyo
    senin evt demen gerektigi halde ekran kartındandır falan diyosun
    kafan mı iyi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertalp

deusmanus ne diyon abi bi anlayabilsem adam ne soruyo sen ne diyon adam sizde de oluyo mu diyo
    senin evt demen gerektigi halde ekran kartındandır falan diyosun
    kafan mı iyi??

Sen anlamakta güçlük çekiyosan benim yapabileceğim bişey yok ben adama bu sorun benim arkadaşımdada oldu diorum ekran kartından kaynaklanan bi sorun olması gerekiyor diorum ok anladın mı ayarlarını düşürerek oynaması daha sağlıklı olacak diorum kafam iyi felan değil merak etme daha saat erken ama sen okuduğunu anlamakta biraz güçlük çekiyosun herhalde
  • adam sana senin arkadasında kaynaklanan sorun neden diye bi sorun sordu mu arkadasım
    ne karıstırıyosun soruya cvp versene
  • Ya bi git senle uğraşamam kapat konuyu rütbe için uzatmaya çalışıyosun belli işte ben adam diyeceğimi dedim adamda anladı ki cvp yazmadı sen ne boş boş atlıyosun topic'e ben onu anlamadım cvp felan yazma artık yeter benim arkadaşında olan hatanın aynısının olabileceğini kasdettim ben hem sen nie karışıyosun ben anlamadım anlamakta istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.