Arkadaslar baslamayi düsünüyorum , bagimlilik yapar mi , konusu nedir , amac nedir , knight online gibi süründürür mü , oyunu cözmesi kolay mi ?
Hiç oynamadım ama başlamamakta fayda var. Hangi oyun olursa olsun bi sardın mı derslerinden olursun, ailenle kavga etmeye başlarsın, sigara içiyorsan daha çok içmeye başlarsın. (Tabii bu herkeste aynı etkileri göstermez.)
Tarihi İpek yolunu konu alıyor.Görüntü bakımından iyi.Enson zor giriliyordu + çin karakterlerde botdan geçilmio birazda uğraştırıcı bir oyun.
bağımlılık yapar,amaç lvl atlamak,kevan yapmak ya da ırsızlık yapmak , oyunu çözmesi kolay ama para vermen lazım oyuna yoksa oynıyamazsın..
bağımlılık yapar ama bot denen birşey var!botu ayarlıyorsun o kendı kendıne kasıp lvl atlıyor
konusu:2 ırkta çeşitli karekterler var.birini açıyorsun ve hangi karakter hangi skilleri kullanıyorsa onları upluyorsun.
knighttan daha iyidir inan bana
oyunu çözmesi o kadar kolay değil.hangi skill ne işe yarar vb. hepsini öğrenmen lazım.oynadıkça tecrübe kazanır öğrenirsin.
ben 83 lvlim şu an max. 90 lvl oluyor
boşver sro'yu... seni wild guns'a alalım.... s2 deyim.. Türk tugayı ittifakında... 57. alaya savaş açtık.. ortalık kan gölü ... bu gece 5 saldırı bekliyorum hepsi de iyi oyuncular...
-bağımlılık derecesi sana kalmış.(kapasite meselesi yani) -kısaca eski çağ şehirler falan var,şehirler arası gidip gelebiliyorsun. -level,para,eğlence(değişken) -bağımlılığına kalmış. -oyunu çözmesi çok zor değil. ama başlamamanı öneririm çünkü belirli bir miktar para ödemedikten sonra giremiyorsun zaten(farklı yöntemleri var girmenin xD) knighttan daha fazla para gidiyor silkroad'a
Arkadaslar baslamayi düsünüyorum , bagimlilik yapar mi , konusu nedir , amac nedir , knight online gibi süründürür mü , oyunu cözmesi kolay mi ?
Dh sro bölümüne bakabilirsin.. sana önerim başlama.. ( 1-2 sene önce olsa düşünmeden başla derdim ama.. :( oyunun icine zıctılar.. Nayttan daha ii dir.. Grafik vb. açılardan ii bir oyun.. Oyunu adam gibi oynayan çok az kişi var.. Onlardan biri olursan her zaman zevk alırsın ama biraz fazla para sahibi olman gerek :)
silkroad Knighttan dahamı iyi Tamam Grafikleri iyi ama Knighttaki pvp hangi oyunda var silkroad sadece exp kas kaca kadar kasabilirsen ama knightta Pvp var Pvp yapmak icin exp kasiyosun Silkroadda pvp varmı yok ... ! bu kadar diyorum Exp kasmak istiyosan Silkroad oyna
Sİlkroad da pvp yok ???? Çok ilginç gerçekten oyundaki merkez şehirlerin dışarı kısımlarına çık bakayım ne yapıyorlar
sroda nası pvp yok sallamayın
Lag dc den hoşlanıyorsan da başlama hoşlanmıyorasanda başlama. Böyle ne menem bir oyundur ki hiç güzel değil. Hele grafikleri varya very very high yapsan bile sanki paint ten çizilmiş gibi. 640x480 çözünürlükte bile dc yiyorsun. Lag diz boyu. Botlar heryerde. Gold botları bağlayan kazanıyor. Sen boşver sen K.O. ya falan başla ne yapacan SilkRoad'ı? Her geçen gün "velet" sıfatındaki(Dikkat sıfatındaki diyorum yaş demiyorum.) oyuncular artıyor. Sen boşver oynama Sro falan yahu sende gelirsen ne olur bu serveerlerin hali?
(Çaktırma oyundan soğutmaya çalışıyorum. 1 kişi bile artık çok önemli olmaya başladı. Serverler çok dolu.)
quote:
Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR
Sİlkroad da pvp yok ???? Çok ilginç gerçekten oyundaki merkez şehirlerin dışarı kısımlarına çık bakayım ne yapıyorlar
Tmm Sroda Pvp var Bi knighta girde bak aynımı değilmi sonrada diğer oyunlara girbak nasıl olduğuna ondan sonra knightta laf at atabilirsen
metin2 nasil peki güzele benziyor o da ?
Dc yemenin ekran çözünürlüğü ile alakası yok
2,5 yıl bu oyunu oynayan birisi olarak şuanda oyun bitti diyebilirim hiç tavsiye etmiyorum
Oyun güzel 3 senemı verdim ama oyunun ıcındekı oyuncular oyuna tabiri caizse mıçıyolar ve bı zaman sonra bu durumdan bıkıyorsun. Eger dersen ben oyunculara aldırmam oyunuma bakarım o zaman başla ama dusuncen boyle deılse bence baslama
girme bu online oyun bataklığına sosyal hayat, öğretim hayatı ellerinden kayıp gider başlama. bi aralar knight oynuyodum şimdi o rezilliği oynadığım vakte acıyorum