Şimdi Ara

SİLKROAD ONLİNE HAKKINDA YARDIMCI OLUN... LÜTFENN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar sro oynamak istiyorum ama indirdiğimde sv ler hep boş joymaxdan indiriyorum ama bitane sro online var bitanede sro r var arasındaki fark ne yeniden başlayıp kasmak istiyorumda pvp falan istemiyorum küçük bi bilgi verirmisiniz boşaldımı sv ler hep



  • Siz Silkroad-R'yi indirmişsinizdir, toplam 4 server var orada. Ephesus server'ında level sınırı 100, diğer 3 server'da level sınırı 130.



    Silkroad ile Silkroad-R arasındaki farklar;



    - Silkroad-R'de unique sistemi farklı. Tiger Girl 20 level, ona en fazla 39 level char atak yapabiliyor. Uruchi için 59, Isyutaru için 79... Bu şekilde devam ediyor.



    - Günün 8 saati normal exp, 4 saat % 50 kesintili exp geliyor. Geri kalan zamanlarda exp gelmiyor, gold-item falan düşmüyor. Oyunda sürekli online olursanız, günde toplam 18 saat exp ve drop edinebiliyorsunuz. Ephesus server'ında ise sistem biraz daha karışık. Günde 5 saat normal exp, 3 saat %50 kesintili exp geliyor. Silkroad'da böyle bir sistem yok, 7/24 kalabiliyorsunuz. Orada da istisna bir server var: Aeolus. O server'da level sınırı 90 ve Ephesus'daki sistem aynen orada da geçerli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.