Şimdi Ara

Silkroad Online Hakkında Güncel Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba. Ben Silkroad'ı bırakalı 6 yıldan fazla oluyor. Fakat son zamanlarda tekrardan dönmeyi düşünmeye başladım. 1-2 gündür Silkroad hakkında araştırma yapıyorum. Çok fazla şey değişmiş olduğu için olayları anlayamadım. Şimdi Silkroad ve Silkroad R nedir? Ya da bunları geçip en önemli soruyla başlamak istiyorum. Silkroad hala oynamaya değer mi? Ben bıraktığımda ortalıkta Bot'tan geçinmiyordu. Şuan durum nasıldır bilmiyorum. Bazı yerlerde Silkroad bitti şeklinde söylemler okudum. P2W'e döndüğü konusunda yazılar vardı. Bunları bana direkt olarak açıklayabilecek anlatabilecek birisi çıkarsa çok iyi olur. Çünkü bu oyuna 4 yılımı ayırmıştım ve hala o zaman aldığım zevki alabildiğim başka bir oyun bulamadım bu yüzden acaba geri mi dönsem diye düşünüyorum son zamanlarda. Başlayıp başlamama konusunda bana yardımcı olabilecek birisi çıkarsa ne mutlu.

    Şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.







  • Silkroad ile Silkroad-R hemen hemen aynı. Silkroad-R'de bar sistemi var. Günde 8 saat normal exp, 4 saat %50 kesintili exp geliyor. Oyunda sürekli online olunursa; 14 saat normal exp, 4 saat %50 kesintili exp geliyor. Bir de unique sistemi farklı. Söz konusu unique'e, unique level'ından maksimum 19 level üstü char atak yapabiliyor.

    Gold kasan binlerce char yok artık. Bot'lar clientless olduğu için, herkes kendi partisiyle giriyor oyuna. Yine full dolu anlayacağınız.

    Silkroad oynamaya değmez.

    Evet, pay to win. D12 ve üstü item'lara +1 bile basarken silk ile proof stone (eski sistemdeki immortal gibi düşünün) kullanmak gerekiyor. Her başarısızlıkta proof stone yanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 5 Şubat 2017; 13:58:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler. Öyleyse şansımı private serverlarda deneyeceğim artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.