Yorumlar için saolun... Okan abi hava atıp durma ii ki bi siten var
yok canım aksine sevindim bizim haber alıntı yapılmış hoşuma gitti
quote:
Orjinalden alıntı: TrowZeeN
quote:
Orjinalden alıntı: extraloob
quote:
Orjinalden alıntı: Seytan Kobra
Ne gibi değişiklikler olabilir ki?
110lvl olmak için Silkroad 2 adlı oyunu satın almamız/indirmemiz gerekebilir.Aylık ücretli olabilir yeni haritalara sadece Silkroad 2 sahipleri girebilir.Bence mantıklı gözüküyor Joymax böyleyken.
Eğer farklı oyun ise adı neden Silkroad 2 olucak.
bak bu güzel işte sro 2 ücretli olabilir hiç aklıma gelmemişti teşekkürler cidden bu olabilir diğer oyunlara bakmak lazım lineage ve lineage2 ne gibi farklılıklar var.
harbi ya bak bu hiç aklıma gelmemişti.. aylık ücretli olursa cok güzel olur. tıpkı wow gibi. ne g0ld b0t ne lag ne coluk ne cocuk. iste o zaman sro nun tadı cıkar
Kesinlikle katılıyorum.
Az bekleyin aion online çıkacak yakında. O zaman sro'yu unutursunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: Virtus
Ben Çıktı Diye Biliyorum :) hatta arkadaş indirmişti benim 6-7 Gb civarıydı
Aion Online Çıktı beyler. Herkes akın etti bile
quote:
Orjinalden alıntı: Lurtz
Aion Online Çıktı beyler. Herkes akın etti bile
henüz cıkmadı. bu yılın son çeyreginde cıkıcak. senin oynadıgın kore beta serveri olmasın?
bakınız lineage 1 lineage 2 arasında grafik item harita gibi birçok farklılık var
quote:
Orjinalden alıntı: Virtus
Dh den bir çok kişi Aion CH 'ye geçti, hem çin serverleri de çok ucuz
Ben mesela fırsat buldukça Aion Online oynuyorum, Sroda mesela char sattım srodan o kadar iğrendim ki charı teslim etmeden girip üzerindeki 1b+ goldu ve sun silahları almaya bile üşendim srodan o derece soğudum, verdim gitti charları da
Ben mesela fırsat buldukça Aion Online oynuyorum, Sroda mesela char sattım srodan o kadar iğrendim ki charı teslim etmeden girip üzerindeki 1b+ goldu ve sun silahları almaya bile üşendim srodan o derece soğudum, verdim gitti charları da
İlhan'dan al haberi
İlhan, senin sitedeki resimlerdeki bilgileri göremiyorum. Üye olmak istiyorum aion online için nasıl olacak?
quote:
Orjinalden alıntı: extraloob
quote:
Orjinalden alıntı: gsburak5b
Yorumlar için saolun... Okan abi hava atıp durma ii ki bi siten var
yok canım aksine sevindim bizim haber alıntı yapılmış hoşuma gitti
tabi sizin sitede (Ç)alıntı konular üzerine kurulu olduğundan, sizden alınan nadir konular şaşırtıcı oluyor
[Deleted by Admins]
[Deleted by Admins]
Arkadaşlar yeni oyun çıkıyor hazır olun 31 mayıs'ta Karahan Online isimli OYUN BAŞTAN SONA TÜRKÇE Client 2GB Oynanış KNİGHT gibi Grafikler Silkroad'dan iyi olcakmış ve F2p olcakmış ben hemen indircem 4 gün kaldı çıkmasına :)
quote:
Arkadaşlar yeni oyun çıkıyor hazır olun 31 mayıs'ta Karahan Online isimli OYUN BAŞTAN SONA TÜRKÇE Client 2GB Oynanış KNİGHT gibi Grafikler Silkroad'dan iyi olcakmış ve F2p olcakmış ben hemen indircem 4 gün kaldı çıkmasına :)
yada diğer adıyla twelve 2 sky popüler olamayınca türklere sardı
12sky sa ben indirmem berbat bi oyun bence
Peki buna nediyceksiniz ?
Aion Online Cabala benzemiyor mu + İlhan abi sprsin
quote:
çok hoş birşeye benziyor acaba yazın silkroada geri dönmek yerine ona mı geçsem