Şimdi Ara

Silkroad hala oynanılabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Steam e gelcek olaylarıda komple hurafe herhalde. Ben çünkü o joymax denen firmanın talep üzerine birşey yaptığını daha görmedim.

Joymax'ta çalışan kalmadı. Ellerinde Silkroad Online'dan başka oyun yok. Oyundaki sorunları halledemiyorlar daha; oyunu Steam'e getirecek yetenekte birileri yok o şirkette. Steam bile kurtarmaz bu oyunu.

İyi de önüne gelen server açıyor stabil bir şekilde bu adamlar bu oyunun yapımcısı olduğu halde nasıl sorunları düzeltemiyor yıllardır anlamıyorum ben

Bilerek yapıyorlar. Pat diye kapatamazlar oyunu. İnsanları soğutarak hallediyorlar bu işi.

Valla bayağı ağırdan alıyorlar işi

Onlar gayet hızlılar, inat eden benim gibi oyuncular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ElectusReborn diye bi server iniyor da bi gireyim bakayım neyin nesiymiş.
  • sixsix cevapların ıcın cok teşekkürler. Bu preyi aktif etmek icin oyuna girmem gerekiyor evet ama nasıl :) varmı bir fikri olan nemesis serverına giriş yapmak istiyorum ama her saat dolu. önericeğiniz bir yöntem veya zaman dilimi varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar2626

sixsix cevapların ıcın cok teşekkürler. Bu preyi aktif etmek icin oyuna girmem gerekiyor evet ama nasıl :) varmı bir fikri olan nemesis serverına giriş yapmak istiyorum ama her saat dolu. önericeğiniz bir yöntem veya zaman dilimi varmıdır?

7/24 full server'lar. Sürekli denemekten başka çare yok. Salı günü bakım olabilir, o zaman girip premium'u basarsın.

• yeni hesap ac girersin tek :)

Bende tekrardan döndüm chronos a basladım beklerim

_SANCAKBEY_ pm atabilir gelmek isteyen..
  • arkadaşlar itemleri +13 ve yukarısı basabilmek için hangi malzemeleri alıp nasıl bi yol izlemek gerekir?
  • Ben de nostalji olsun diye dün indirdim bugün gireyim dedim...
    Gireyim demek yetmiyor...
    "Gireyim" demeyin sakın şu an yaklaşık 2 saattir serverların full olması nedeniyle giremiyorum.
    En son ROME serverında bıraktığım çar oceanus mudur nedir orada imiş.
    Bir bakayım dedim 110 cap yeni geldiği haftalarda biraz oynamış ve sanırım devam etmemiştim. El emeği göz nuru bir blader'ım var.
    Girip hiç olmazsa iki tur ataydım..

Zalımsın joymax.

Not: eğer içeride 3500 tane oyuncu varsa, serverlar full ise biz boşuna bırakmışız oyunu gerçekten.. kalına tüküreyim sahtekar joymax
  • quote:

arkadaşlar itemleri +13 ve yukarısı basabilmek için hangi malzemeleri alıp nasıl bi yol izlemek gerekir?

Sadece silahları yapabilirsin. Max enhancer ve max protector ile basabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

Ben de nostalji olsun diye dün indirdim bugün gireyim dedim...
    Gireyim demek yetmiyor...
    "Gireyim" demeyin sakın şu an yaklaşık 2 saattir serverların full olması nedeniyle giremiyorum.
    En son ROME serverında bıraktığım çar oceanus mudur nedir orada imiş.
    Bir bakayım dedim 110 cap yeni geldiği haftalarda biraz oynamış ve sanırım devam etmemiştim. El emeği göz nuru bir blader'ım var.
    Girip hiç olmazsa iki tur ataydım..

Zalımsın joymax.

Not: eğer içeride 3500 tane oyuncu varsa, serverlar full ise biz boşuna bırakmışız oyunu gerçekten.. kalına tüküreyim sahtekar joymax

Bot'lar clientless olduğu için, herkesin kendi partisi var denebilir. Bu yüzden server'lar dolu.

• yine proof koyup slota normal enhancer yerine de max enhancer mı koyarak basıyoruz? Detaylı bir anlatım rica etsem :)
  • quote:

yine proof koyup slota normal enhancer yerine de max enhancer mı koyarak basıyoruz? Detaylı bir anlatım rica etsem :)

Proof stone yerine max protector koyuyorsun. +12'den sonra proof stone görevini o görüyor. Max enhancer'ı da elixir gibi düşün, artıyı basan o.

+13 deniyorsun ve tutmadı diyelim, +12'de kalıyor. +12'den aşağıya inmiyor yani.

• yani max enhancer elixir olarak + basıyor. max protector de itemin +12de kalmasını saglıyor doğru mudur? ve bu iki malzemeden başka birşeye ihtiyacımız yok?
  • +12'de kalmasını değil de; silahın ortadan kaybolmasını önlüyor diyelim. Sistem olarak +12'yi +0 gibi görüyor. Nasıl ki +0 item'e artı basarken başarısız olunca -1 olmuyorsa, +12 de +11 olmuyor.

Avatar dress'in lucky blue'su, oyunun verdiği %10 lucky veya premium plus'ın verdiği lucky hiçbir işe yaramıyor +12'den sonra. Çok paran gider yani, söylemiş olayım. Kolay tutmuyor. +12 silahı 300 TL'ye sattım, adam +15 yapıp 750 TL'ye sattı.

• net olarak sorumu sorayım o halde :) +13 +14 +15e basmak için hangi malzemeleri almalıyım?
  • quote:

net olarak sorumu sorayım o halde :) +13 +14 +15e basmak için hangi malzemeleri almalıyım?

Item mall'den max enhancer ve max protector alıp basabilirsin. Tanesi 10 silk, 10'arlık istifleri 90 silk.

• Arazneb acıldı ondayız 7 kişi grup

• Geliyoz araznebe :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Steam e gelcek olaylarıda komple hurafe herhalde. Ben çünkü o joymax denen firmanın talep üzerine birşey yaptığını daha görmedim.

Joymax'ta çalışan kalmadı. Ellerinde Silkroad Online'dan başka oyun yok. Oyundaki sorunları halledemiyorlar daha; oyunu Steam'e getirecek yetenekte birileri yok o şirkette. Steam bile kurtarmaz bu oyunu.

İyi de önüne gelen server açıyor stabil bir şekilde bu adamlar bu oyunun yapımcısı olduğu halde nasıl sorunları düzeltemiyor yıllardır anlamıyorum ben

Bilerek yapıyorlar. Pat diye kapatamazlar oyunu. İnsanları soğutarak hallediyorlar bu işi.

Hocam ne beklentiyle devam ediyorsun o zaman? 21 çarla oynuyorsan en az tat verdiği dönemlerdeki kadar maddi manevi emek veriyorsun. Can çekişen bir oyun için değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: The legacy of Kül Tigin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ne beklentiyle devam ediyorsun o zaman? 21 çarla oynuyorsan en az tat verdiği dönemlerdeki kadar maddi manevi emek veriyorsun. Can çekişen bir oyun için değer mi?

Oyuna 5 kuruş harcamıyorum. Bot'u kastığım gold'u TL'ye çevirerek uzatıyorum. Fazladan da bir şeyler kalıyor cebime. Oyundan bir beklentim yok. Alışkanlık olmuş işte. Yalnızca bot'a bırakıyorum, haftada bir kasadaki şeyleri satmak için konsinye sistemine bırakıyorum. Bot'lar sorunsuz zaten. Clientless olduğu için, bilgisayarı yormuyor, elektrik de harcamıyor. Zaten laptop ile oynuyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.