Şimdi Ara

###SİLKROAD GEYİK BÖLÜMÜ### (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
0
Favori
22.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşin dozunu kaçırarak size gösterilen müsamahayı bile yargılıyorsunuz, bir de üstüne saygısızlık yapıyor, hakaret ediyorsunuz.

    Biz yönetim olarak bu tür kişileri forumda barındırmak istemiyoruz. Burada değişmesi gereken biz değil sizlersiniz. Bu kuralların hepsi birbirine bağlıdır ve hepsinin konulmasında ayrı bir sebep vardır. Bu yüzden kurallar size göre değişmez, sadece siz kurallara göre değişirsiniz. Değişmesseniz de otomatik olarak forumumuzun kurallarını kabul etmiyor olursunuz ve bu forumda kuralları kabul etmeyinin yazı yazmaya hakkı yoktur.

    http://forum.donanimhaber.com/register.asp

    İyice okuyun, size uymuyor ise ve dürüstseniz zaten üye olamıyorsunuz. Ancak önce kabul edip sonra "uymuyor" diyorsanız ve kural ihlali yapıyorsanız bu dürüstlük değildir, bu durumda da bizler yönetim olarak gereğini yapmalıyız.

    İyi forumlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IShaDe

    @Ado

    Allah gibi davranan kim herkes görüyor fazla lafa gerek yok..

    ŞİMDİ KİM ARTİSTLİK YAPIYOR SON MESAJINA İYİ BAK BAKALIM ! NOLCAKMIŞ YOK KILMIŞ YOK TÜYMÜŞ ULAN AĞZIMI AÇICAKMIŞSIN KLAVYE ARTİSTLİĞİ YAPMA BANA .. BEN AÇSAM NOLUCAK YA ? .. YÖNETİCİYSEN YÖNETİCİSİN SANA KARŞI YAPACAĞIMIZ TEK ŞEY SAYGI VE FORUM KURALLARINA UYMAK YALAN MI ? SENİN BAŞKA 1 AYRICALIĞIN YOK .. SÖLE BAKAM ŞİMDİ KİM ARTİSTLENİYOR ? ALLAH VS KUL GİBİ DAVRANMAMIZI BEKLİYORSANIZ HAMAMA DERİM SİZE :D .. + ADAM GİBİ KONUŞ YÖNETİCİYSEN YÖNETİCİLİĞİNİ BİL YETER ARTIK


    Konuyu, özellikle de cevap olarak bu sözleri yazdığın Ado'nun mesajını okudum. Herhangi bir seviyesizlik yapmamış, oldukça yerinde ve açık açık konuşmuş birisine bu yukarıdaki sözleri sarfetmen yersiz olmuş. Ado'nun yazdığı mesajı tekrar okumanı tavsiye ediyorum. Sanırım yazdıklarını oldukça yanlış anladın.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.