Şimdi Ara

Silk Nasıl Alnırı Resimli Anlatım...!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
26.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ihsan1987

Merhaba arkadaşlar gecen gün clickand buy hesabımdan birine silk almıştım bugun tekrar almak istediğimde baya bir hata mesajı saydı.Bir taneside daha önce clickbuy hesabından bir başkasına aldınız şeklindeydi acaba bu clickandbuyun getirdiği bir kısıtlamamıdır.Paypaldan almak istesem bir cok kişiye sorunsuz silk alabilirmiyim.Yardım eden arkadaşlara cok teşekkür edeirm.

Birçok kişiye alirsan sanirim charin Banlaniyor diye biliyorum [PayPal ile]
    œ Elano Blumer œ Kader Keita œ
    œ Arda Turan œ Milan Baros œ Harry Kewell œ
  • beyler bi reklama tıkyınca 4$ veren bi site var ama en az 75dolar olunca paypala aktarabilirsin ordanda silk 70$dolara 700 silk alabiliorsun
    üye olmak içinhttp://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=streetgm bu link bnm linkim buna tıkalrsanız bana para gelcek siz üye olduğğunuzda tabi reklamların hepsi bna deil sadece 1dolarmı ne dha ilave gelcek sizhttp://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=streetgm den üye olursanız lütfen nbm linkten üye olun :( siteden silk almaaya çalışıom bnde başkaları tarafından onaylı

************* lar AW-Surveys olacak sölüyüm
    - yi çıkarın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie The Head -- 14 Ekim 2008; 16:56:38 >

• clickand buy suz kendi kredi kartınla firsatlialisveris web sitesinden kredi karti ile knightonline premium ve kredi kartı ile silk alabilirsiniz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.