Şimdi Ara

silisinnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 8 Şubat 2015; 5:04:30 >

• Demir levyeyle kafasını kopar
  • Hepsini okudum hiçbişi anlamadım
  • Beynim yandi kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden hiç kendini saf hissetmedin mi böyle yaparak?
  • Saflığından vazgeç?İyilikle alakası yok bunun.
  • Istersen eve çıkalım beraber de gelirken bira alsana bizim kızlar burda

• Alinma ama malsin. Alistirmissin zamaninda . vermiyom de netten bak ama once arkadas arayanlara birini buldugun az cik evden

• Hocam senin yerine sinirlendim verme para mara bu ne

• Özeti okudum ezdirme kendini gerekirse çık evden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini göster yok kardeşim yakmadığım şeyin parasını ne vereyim gibisinden en sevmediğim insan tipi aç gözlüler

• Hiç mi iyi arkadaşın yok? Al onu git bir eve çık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğrenç insanlarla dolu artık Dünya.
  • Gerçek dostlar arasında paranın gerçekten lafı olmuyor ama her şeyi para olan böyle insanlara da kendini ezdirme.
  • Yapacak bir şey yok resti çekeceksin gerekirse kavga edeceksin ama seni saf durumuna düşürmelerine izin vermeyeceksin

• Maddi durumun elveriyorsa simdilik studyo dairede kal bence.Daha sonra adam gibi arkadas bulup beraber ayni eve cikarsin.
    Ha bide benden tavsiye,hickimseye borc,para vs verme.Sonra adin cikiyo oyle.Bunlara yaranamassin.Acimican bunlara.Surunsun pez.....ler

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Cidden hiç kendini saf hissetmedin mi böyle yaparak?

hocam ilk zamanlar hiç hissetmedim açıkcası , köyde büyümüş bir çocugum saf yetiştirildim , üniversite 1 ve 2. sınıfta millete 15-20 tl verince geri istemeyince "adamsın kanka sen yaa" laflarını samimi sanıyordum sırf iyi niyeitmden veriyordum. Meğer durum farklıymış

Anladığım kadarıyla öyle iyi bir geliri de yok aileninn(köyde yetiştim dediğinden yola çıktım ne alakaysa) acil olarak bırakmalısın. Şimdi nasıl tavsiyeler istiyorsun orayı anlamadım.
  • quote:

Arkadaşlar 3.sınıfım üni.de şimdiye kadar hep iyi niyet sanarak kimseyi kırmadım. 3 dediler verdim 5 dediler 10 oldu 10 dediler 20 oldu verdim borç demedim , 20 liranın lafı mı olur kalsın olum ya dedim hep. Fakat olay öyle bir boyuta geldi ki adım çıktı arkadaş ortamında resmen saf diye. Bu sene bir terslik oldu arkadaşların evinde kalmak zorunda kaldım 2 ay.

Evlerine gelen kendilerinin tanıdıgı olan kız arkadaşlarına yemek aldırmalar , salonda ve koltukta uyuduğum halde eşit kira-fatura ödettirmeler . Her kapıdan çıktıgımda gelirken şunu bunu al demeler. Kapıyı açmalarını için mesaj attıgımda , mesaja cevap vermeyip arayarak sipariş vermeleri , alıp dönmeden kapıyı açmamaları olsun. Sonunda kurtuldum sanıyordum.

Başka bi arkadaşımın ev arkadaşı evden cıktı ben geçtim yerine , ama bu da tüyoyu aldı heralde diğerlerinden. Ben Aralık sonu gibi çıktım o eve. Ama adam benden kasım aralık faturalarını da almak istiyor. Normalde aralık sonunda girdim ocak sonunda gelen faturaları ödemem gerekiyor. 1 fatura yani şuanlık. Ama hepsinden 3er fatura ödettirmeye çalışıyor.

Toplam 400 tl para istiyor 200de kira 600 lira. 600 de geçen ay girerken verdim zaten doğalgaz için diğer çocuga , üsütme de alamadım daha dogalgazı verdiğim para da uçtu gitti. Şimdi ödemem imkansız , imkan olsa da ödemek istemiyorum sömürülmekten bıktım usandım salak gibi hissetmeye başladım başı sıkışan benden istemesin artık.

Evden cıkıyorum resti çeksem gidecek ev yok bu defa da. Mecbur yurt yolu gözükür , bu yaştan sonra da yurt gerçekten sıkıntı olur milletin de ağzına laf vermiş olurum. 3 sene sonra tekrar yurt falan.

Sizce ne yapsam , acık acık anlat demeyin , anlatıyorum bir şekilde o parayı istiyor anlamamazlıktan geliyor falan. Ltfen bi çıkış yolu gösterin :/

ÖZET : EVE ÇIKALI DAHA 1 OLDU. EV ARKADAŞIM BENDEN ÖNCE KALAN FATURALRI DA BANA KİTLEMEK İSTİYOR TOPLAMDA 400 TL KİRA HAİRÇ FATURA PARASI İSTİYOR. sÖMÜRMEYE ÇALIŞIYOR YANİ. HESAP YAPINCA DA ANLAMIYOR NE YAPSAM ÇIKSAM DA NE YAPARIM SENE ORTASINDA ? 100 TL ÖDEMEM GEREK 400 TL İSTİYOR AÇIKÇASI.

Seni keriz olarak görüyorlar,o yüzden ya düzgün kişilerle eve çıkacan yada dişini göstercen.(üni 1. Sınıf kykdayım)

• İnsanlara "hayır" demeyi öğren.

• quote:

Bir de ben şubat başında tam 1inde memleketime geldim arkadaşlar döne marası tatili , tam 1 mart günü döneceğim tam 1 ay orda değilim. Ama arkadaş memeleketinde 2 gün durdu döndü geri sevgisiyle kalabilmek için , şuan evdeler sevgilsi de bizimle yaşıyor artık.

Muhtemelen gazı fullemişlerdir yine toplam 300 lira fatura gelir şubat ayı için . Ben tamamen ay boyu orda olmayacağım için gelecek o faturaları ödemiyorum desem uygun olur mu ? 1 liralık şey yakmadan kullanmadan ödemek saçma geliyor. Sonuçta o da dönmeyip memleketinde kalabilirdi sevgilsiyle kalmak için döndü keyfi yani ?

@snowZİ* @The Cake @Ted Mosby @VETERINARY

Daha hala soruyon. Ben sana başka birşey demiyorum git tavuk gibi yolunmaya devam et. Ne biçim bir soru bu tabikide ödemiyorum diyeceksin. Hatta iş yürümezse çık evden kirayı ona yık bak gör yalvarıyor dön diye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.