Şimdi Ara

silinsin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
642
Cevap
35
Favori
21.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Benim amacım ilgi çekmek değil ne demek istediğimi ya ben anlatamadım ya sen anlayamadın ayrıca sipariş ettiğin kişisel gelişim kitaplarının tek yazılış amacı insanlara gaz vermektir etkisi 2 gün sonra geçer.

    Demişsin ki boş vaktim var evde takılıyorum çevrem bana yabancı geliyor asosyallik canını sıkyor gibi bende dedim madem boş vaktin var bu durumdan şikayetçisin o yazdığım listede sana en mantıklı gelenden başla %25 bitirdiğinden ilk başladığın günü düşün hayatından neler değişmiş inanamayacaksın.

    Yalnızlık iyidir bir şey yapmak istediğin de seni engelleyen birileri olmaz; yapmak istediğin şeye başlayıpta tanışacağın insanlar ise bahsi geçen insalar gibi davranmaz.
  • Benimde durumum aynı aşagı yukarı yaptıgım hiçbir şeyden zevk almıyorum daha 2 ay öncesine kadar eski olan bilgisayarımı yeniledim yerine yeni canavar giibi bir bilgisayarım aldım almadan önce alacagım zaman şu oyunu yüklerim şunu indiririm diyordum her gün aklımda bunlar vardı ama aldım 10 15 oyun yükledim hiç birini oynamadım zevk almıyorum hiç birşeyden ondan sonra kafaya koydum televizyon alacagım onuda aldık alalı 1 ay oluyor ondan bile zevk almıyorum ne yaparsan zevk almıyorum çok yalnız hisediyorum kendini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amazoon

    Benimde durumum aynı aşagı yukarı yaptıgım hiçbir şeyden zevk almıyorum daha 2 ay öncesine kadar eski olan bilgisayarımı yeniledim yerine yeni canavar giibi bir bilgisayarım aldım almadan önce alacagım zaman şu oyunu yüklerim şunu indiririm diyordum her gün aklımda bunlar vardı ama aldım 10 15 oyun yükledim hiç birini oynamadım zevk almıyorum hiç birşeyden ondan sonra kafaya koydum televizyon alacagım onuda aldık alalı 1 ay oluyor ondan bile zevk almıyorum ne yaparsan zevk almıyorum çok yalnız hisediyorum kendini

    Aynen o aldığımız şeyler bizi mutlu edecek sanıyoruz ama etmiyor işte..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fa362

    quote:

    Orijinalden alıntı: amazoon

    Benimde durumum aynı aşagı yukarı yaptıgım hiçbir şeyden zevk almıyorum daha 2 ay öncesine kadar eski olan bilgisayarımı yeniledim yerine yeni canavar giibi bir bilgisayarım aldım almadan önce alacagım zaman şu oyunu yüklerim şunu indiririm diyordum her gün aklımda bunlar vardı ama aldım 10 15 oyun yükledim hiç birini oynamadım zevk almıyorum hiç birşeyden ondan sonra kafaya koydum televizyon alacagım onuda aldık alalı 1 ay oluyor ondan bile zevk almıyorum ne yaparsan zevk almıyorum çok yalnız hisediyorum kendini

    Aynen o aldığımız şeyler bizi mutlu edecek sanıyoruz ama etmiyor işte..

    bende birde yurtdışındayım galipa onunda etkisi var hiç bir arkadaşım yok sürekli memlekete gitmek istiyorum çok zor gurbet




  • spora başla dostum benim tavsiyem ise fitness yada vücut geliştirme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MirovaTR

    İnsanlar bana çok boş geliyor ne yapayım gidip fosfoslu giyip elime tesbih mi alayım ? yoksa saçma saçma resimler çekip facebooka atıp beğeni peşinde mi koşayım ?
    evimde oyunumu oynar, kitabımı okur, araştırmamı yapar, ibadetimi yapar yatarım en temizi.

    Zaten evde bilgisayar başında ya da dozunda kitap okumak yerine, hayatı dışarıda yaşayan herkes gittiği her yerin, yediği her yemeğin, içtiği her içkinin fotoğrafını hemen sosyal paylaşım sitelerine yükleme derdinde olan insanlar. Genellemelerinde çok haklı buluyor olmalısın kendini hayatında hiç farklı insan olmadığı, tanıdıklarını da anca sosyal paylaşım siteleri üzerinden bildiğin için.
  • fitness akarr
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Hocam kız arkadaşınız olsa çok daha rahatlarsınız bir diğer çözüm tatil.Bir hafta atın kendinizi bir kıyıya hem maddi hem manevi değişin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calibrane

    Insanlarla rahat iletisime gecerim .kimseden cekinmem utanip kizarmam ama bu tip insanlari bulmakta zor. Yani ne biliyim derdimi de pek anlatamiyorum. Şoyle canim sikildignda cikip dertleşebilecegim saatlerce konusabilecegim bi dostum gibi birisi yok. Lise, Okul mahalle arkdaslari var da beraber oldgmda hemen evime bilgisayarima donmek istiyorum. Mesela bi mac yapariz mac biter kafeye falan gidelim derler ben donerim evime.
    Durumun kizla alakasi yok.kiz arkadas da yok. Sigara nargile alkol kullanmiyorum. Tip olarak da ortalama veya ortalamanin biraz ustu derim kendime.aslinda asil problem bana gore hayatimda yeteri kadar hareketlilik yok. Şu an tek başima bomboş yuruyorum. Onumuzdeki 1 ay hicbir program yok. Pc Telefon televizyon gidiyorum. Napayim ben. Biliyorum ki bu forumun cogusu benim gibi. Varsa bizden olmayan tavsiye beklerim.

    İletisim problemin yok ama arkadasin olmuyorsa buyuk ihtimal turkler ile anlasamiyorsundur.kucukken hicbir yabanci topluluk ile devamli muhattap oldun mu? ya da soyle buyuklerle anlasoiyorsun ama kendi yasitlarinla anlasamiyorsun.bu sorulara cevap ver yardimci olmaya calisiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yok be senin durumun normalin brz altında şuan kendini üzme brz dışarı çıkmaya çalış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlueTixx

    Ah be kardeşim aynen.
    -Okuldan eve evden okulayım.Okulda tenefüslerde bile dışarı çıkmıyorum.Öğle paydosunda hemen yemeğimi yiyip 5 dkda sınıfa dönüyorum.
    -Yolda yürürken çok utanıyorum.Gözümü sabit tutamıyorum.Karşıdan kız geliyorsa sağa sola bakıyomuş gibi yapıyorum.Özellikle kordondaysak denize bakıyomuş gibi yapıyorum.Kim bilir nasıl aptalca görünüyorum.Birde başımı öne eğerek de yürüyorum.Arkadaşımın bi tanesi şaka yollu dalga geçmişti:BlueTixx'in ezik yürüyüşü bu diye.Kızlar varken çok yapıyorum bu kafayı eğme işini.Erkeklerde hiç problem yok.
    -Deniz 200-300 metre ötemizde daha 1 kere girdim.
    -Bugün kardeşimi döner yedirmeye götürdüm canım 2.ayranı istedi 2.ayranı söyleyemedim utandım.
    -İnsanlar telefonda 15-20 dk konuşur ben naber nasılsın iyiyim sen napıyon şunu yapıyom sen oturuyom hadi kendine iyi bak sende iyi bak; bu kadar konuşuyorum.
    -İşten geliyorum bütün günüm pc başında.
    -17 yaşındayım sevgilim olmadı 2 kız çıkma teklifi etti o kadar.Bir taneside daha bu sene seni seviyorum falan dedi dolaylı yoldan.Ondan 1 hafta sonra sunum yapıyordu.Bilgisayar görevlisiyim sınıfta.Neyse bu flashdakileri atar mısın falan filan.Ama hep gelip söylüyor bunu çok kolay birşey istese yapar.Neyse bana dedi ki çok heyecanlıyım yanımda kalır mısın sen yanımda durunca heyecanlanmıyorum dedi.Kız o kadar güzel ki.Ben kimim ki onunla çıkacağım o yüzden birşey yapmaya cesaret edemedim.Büyük ihtimalle olanları abartılı gördüm.Kızı yatmadan önce her gece düşünüyorum.Reddederse rezil olurum diye hiçbir şey söyleyemedim.
    -Bu zamana kadar hiç çalışmamıştım.12-13 yaşlarındaki çocukların çalışıp kendi harçlığını kazandığını görünce kahroluyordum.Çünkü bu yaşıma gelmişim tek yaptığım şey aptal bilgisayar oyunlarını oynamak.Allah'tan bu yaz işe girdimde biraz özgüvenim geldi.
    -Okulumda açık ara en iyi İngilizce'ye sahibim.Ama kiminle konuşacağım?Ayrıca okul 3.süyüm şu anda.
    -Konuşurken bazen çok aptal olabiliyorum.Saçmalıyorum.Karşımdakilerin benim hakkında:Bu çocuk bonzai mi içti lan dediğini hissedebiliyorum.Birde kelimeler ağzımdan yanlış çıkıyor bir anda.Mesela kulp diyeceğim külp diyorum.Çok komik duruma düşüyorum.Ve bu sık oluyor.
    -1 metre 82 santim boyum var kilom 62 halimi sen düşün.
    -Saçlarım düz ve yamuk bir türlü düzelmiyor.
    -Kendi başıma birşey yapmaya korkuyorum.Ya kırarsam ya beceremezsem ya kötü birşey olursa diye düşünüp yapamıyorum.Ayrıca şarj aleti alcam diyelim illa babamla gidip alırım.
    -Hep babam ve kardeşimle dışarı çıkarım başka türlü asla çıkmam.
    -Facebook'a bir kere bile profil fotoğrafımı atmadım.Onu bırak telefonumda resmimi bile çekmedim.Arkadaşlarım bulurda dalga geçer diye.Gerçi benle dalga geçmiyorlar ama neyse.
    -Kızlarla sohbet etmekten,yürümekten çekinirim.İnsanların bizi sevgili olarak göreceğinden korkarım.
    -Şu anda takılabileceğim 1 arkadaşım bile yok.Geçen sene vardı 1 arkadaşım asosyaldi oda.Çok iyiydim onla.Bilirsiniz asosyal insanla asosyal insan dünyanın en samimi dostluğunu paylaşır.Bizimkide öyleydi.Geçen sene dışarı çıkmaya davet ettiğimde kızla konuşuyorum vs gelcem dedi.Gittim buluşma yerine gelmedi falan uzun hikaye.Ana avrat sövdüm feysten bide engelledim.3-4 ay sonra açtım engeli arada mesajlaştık gene falan 10-15 dk telefonda konuştuk.Şimdi ne gelen var ne giden.
    -Sınıfımdakilerin ne anlattıkları hiç umrumda değil.Hiçte komik ve samimi gelmiyorlar.1-2 hafta sevgili olup bunun adına aşk diyorlar ayrıyetten.Kızların aklı fikri erkekler zaten.Kızlar çok cahil ve saygısız.Projeksiyondan romantik komedi 2 izliyorlardı sınıfta.Arkadaşla fısıldayarak konuşuyorduk.Neredeyse dayak yiyecektik.Ondan 2 hafta sonra kaptan amerika kış askerini getirdim izleyelim diye.Kızlar bağıra bağıra konuşuyorlar şarkı söylüyorlar.Ayyy şu jojuk çhok dadluuuuuuuuu diyorlar falan.Öldücektim onları.Kafalarını sıraya vurup birbirine çarpacaktım.
    -Babam çok sorumsuz ve ay sonuna yiyecek bulamayacak kadar paramızın olmamasına rağmen deli gibi sigara içiyor.Reklamlardaki kamu spotlarına küfür ediyor.Ben söyleyince gene küfrediyor.Annem şizofren.Boşandılar 3-4 sene önce şu anda anneannemle kalıyor.Annemin ve ailemin başından geçenler yüzünden belkide asosyal oldum.Ailem ve hayatımı yazsam kitap olur.
    -Hayatım boyunca yaşadıklarımdan dolayı hayatı çok ciddiye alıyorum.Mantıksız olamıyorum.Sigara içmemeye alkol kullanmamaya yemin ettim.Ağzıma bile sürmem.
    -Ps3 oyunları pahalı diye inleyip duruyorum.Ancak biliyorum ki 2.el veya kardeşlikle alsam çok ucuza gelecek.Karşımdaki sorun çıkarırsa karşılık verememdiye yapamıyorum.
    -Gerçi oyun dedim ama şu anda hayattan bayağı bayağı sıkılıyorum.Neden hayattayız gibi sorular soruyorum kendi kendime.Bilgisayar oyunları bile eğlendirmiyor artık.
    Daha yazacak çok şey var.Aklıma geldikçe eklerim belki.Gerçi kim okur bu kadar uzun yazıyı bilmem.Her zamanki gibi içimi döktüm.




    Annene geçmiş olsun inşallah aile ilişkilerin iyi olur
    Okuldaki durumun benimkiyle ayni nerdeyse ve ben de yere bakarak yürüyorum karsidan kiz erkek fark etmez yüzlerine bakamiyorum herkes suratima bakiyor gibi hissediyorum ve içimden sövüyorum kim bilir benim için ne diyorlar iclerinden diye zaten siniftakiler ayri salak bu üçüncü okulum lisedeki ve şuan arkadaş sayım sıfır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lazeran

    Benim amacım ilgi çekmek değil ne demek istediğimi ya ben anlatamadım ya sen anlayamadın ayrıca sipariş ettiğin kişisel gelişim kitaplarının tek yazılış amacı insanlara gaz vermektir etkisi 2 gün sonra geçer.

    Demişsin ki boş vaktim var evde takılıyorum çevrem bana yabancı geliyor asosyallik canını sıkyor gibi bende dedim madem boş vaktin var bu durumdan şikayetçisin o yazdığım listede sana en mantıklı gelenden başla %25 bitirdiğinden ilk başladığın günü düşün hayatından neler değişmiş inanamayacaksın.

    Yalnızlık iyidir bir şey yapmak istediğin de seni engelleyen birileri olmaz; yapmak istediğin şeye başlayıpta tanışacağın insanlar ise bahsi geçen insalar gibi davranmaz.

    4 Roman 1 tarihi arastirma kitabi 1 tane de burdan gordugum bir eser siparis ettim.(Kisisel gelisim kitaplarindan en az 20 tanr okudum bomboş hepsi.) Boş vakitleri degerlendirme kismina kesinlikle katiliyorum. Madem oturuyorsun oturdugun yerden kendine faydan olsun diyosun. Bence de sonuna kadar haklisin. Dediklerini uygulama aşamasindayim. Ayrica saglik konusunuda dikkat etmeye basladim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tatil yapmışmıydınız yaptıysanız ne kadar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blad34 -- 31 Temmuz 2014; 23:50:17 >
  • Arkadaslar fitnese basliyorum. Yarin gerekli evraklari toplicam vr kayit yapicam. Degisiklik olmasi umidiyle. Bu oneriyi gecelim artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyleyim ya ortama ayak uydurabilirim ama fazla kilolar yüzünden öz güven yok ordan burdan yağ fışkırıyor. Spor salonu güzel fikir gidiyodum 5 ay gittim kas yaptım öz güven geldi bıraktım memelerim sarktı bomb_k oldum şimdi. Geçen babam ethernet kablosunu kesti odadan çık diye kasayı ters çevirdim modemde bi iki oynama yaptım wifi çekti yine burdayım dh de takılmam genelde cs:go ve lol oynarım 2 gündür dh de biraz fazla vakit geçiriyorum ve iyiymiş tadına yeni yeni varıyorum. asosyelliğe dahada sürüklüyosunuz beni Aslında birisi çağırsa giderim gezer tozar eğlenirim ama arkadaşım yok olanlarda çağırmıyo güvendiğim bir tane arkadaşım var onunda whatsapp ı falan yok 1 yıl önce internette dolaşırken bi tane kız buldum hala onunla konusuyorum sevgili kıvamında oda olmasa kafayı sıyırırdım herhalde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blad34

    tatil yapmışmıydınız yaptıysanız ne kadar?

    Yaptim. 1 hafta. Ailecek gitmistik. Orda burda dunya kupasi maclari falan. Baba ve abiyle beraber mangal şu bu. Akrabalar acisindan sikinti yok. Herkesle aram iyidir. Yani asil sorun hayatim da bi eksiklik hissediyorum ama ne oldugunu hala cozmus deilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismlcan

    Bende öyleyim ya ortama ayak uydurabilirim ama fazla kilolar yüzünden öz güven yok ordan burdan yağ fışkırıyor. Spor salonu güzel fikir gidiyodum 5 ay gittim kas yaptım öz güven geldi bıraktım memelerim sarktı bomb_k oldum şimdi. Geçen babam ethernet kablosunu kesti odadan çık diye kasayı ters çevirdim modemde bi iki oynama yaptım wifi çekti yine burdayım dh de takılmam genelde cs:go ve lol oynarım 2 gündür dh de biraz fazla vakit geçiriyorum ve iyiymiş tadına yeni yeni varıyorum. asosyelliğe dahada sürüklüyosunuz beni Aslında birisi çağırsa giderim gezer tozar eğlenirim ama arkadaşım yok olanlarda çağırmıyo güvendiğim bir tane arkadaşım var onunda whatsapp ı falan yok 1 yıl önce internette dolaşırken bi tane kız buldum hala onunla konusuyorum sevgili kıvamında oda olmasa kafayı sıyırırdım herhalde.

    Lol ve cs kisminda ayni durumdayim. Yalniz bendeki baba baskisi pazartesi baslicak. Su anlik iplemiyorum. Igneli igneli laflar sokusturuyor. Takmiyorum ama iş harliga falan gelince sikintilar baslicak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Dileklerini yaz bi kenara sevgi, huzur ve sağlık
    Fakat bunun için ne yatın var ne banka hesabın

    çok sevdiğim sözdür. Doğru söylüyorsun bu hayatta önemli olan paradır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrPsikoloq

    Dileklerini yaz bi kenara sevgi, huzur ve sağlık
    Fakat bunun için ne yatın var ne banka hesabın

    çok sevdiğim sözdür. Doğru söylüyorsun bu hayatta önemli olan paradır.

    Para mutluluk degil diyorlar ama şu an belki de param olsa mutlu olma ihtimalim var. Bu lafi bana rahmi koçta soylese inanmam. galiba elimize para gecene kadar bizim icin para her zaman mutluluk olacak ve mutsuzlugun kaynagini hep parasizlik olarak gorucez. Begeniriz veya begenmeyiz sonuc bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calibrane


    quote:

    Orijinalden alıntı: blad34

    tatil yapmışmıydınız yaptıysanız ne kadar?

    Yaptim. 1 hafta. Ailecek gitmistik. Orda burda dunya kupasi maclari falan. Baba ve abiyle beraber mangal şu bu. Akrabalar acisindan sikinti yok. Herkesle aram iyidir. Yani asil sorun hayatim da bi eksiklik hissediyorum ama ne oldugunu hala cozmus deilim

    imkanınız varsa arkadaşlarınızla tatil önerebilirim güzel yerler var değerlendirilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.