Şimdi Ara

SİLİNSİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hill -- 12 Ekim 2014; 11:10:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi bitmediniz yaa
  • Samsung daha geniş bir ürün yelpazesine sahip daha çok üretici bir firma apple a göre fakat apple belli ürünler ile en iyi olma peşinde bence büyük bir oranda da bunu başarıyor.

• Haftada böyle 10 konu açılıyordur herhalde

Sorunuza gelirsek apple her zaman stabil samsung ise her zaman sorun yaşayan bir cihaz olarak biliceğim her ikisinide kullanmış biri olarak

• Samsung ' un ses kalitesi berbat Tizi çok yüksek. benim için büyük bir eksidir.
  • Issizlik basa bela

• Apple telefon tablet ve muzik calar olayinda kraldir samsung daha cok 3D tv vb. Seylerde iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung reklamdan, pazarlamadan işi kotarıyor deniliyor.
  • kusacam. şimdi bunu yazdım ya. bu saçma konu tekrar yukarı taşınacak benim yüzümden...
  • Tek cevap

Apple bir fırın yapmış, bütün tepsilerini ona göre üretiyor, hangi tepsiyi alırsan al fırına tam sığıyor

Samsungda 20 çeşit fırın var her tepsi her fırına uymuyor kimisi büyük geliyor kimisi küçük kalıyor.

(Bkz app Store ve google play Store)

Kalite için ise, apple fırını bir kez yapmış artık sadece tepsiye odaklandığı için tepsiyi de kusursuz yapıyor, Samsung her sene hem yeni fırınlar hem yeni tepsiler yapmaya çalışıyor ister istemez de o tepsi fırın hep birbirine giriyor olmuyor.

(Çok açım laannnn! Tepside börek olsa iyiydi!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogolag90

Mobil teknolojinin iki büyükleri. Farklar ve ortak noktalar nelerdir? Başarılarının nedenleri nelerdir? Bu başlıkta doğru düzgün konuşulmalı. Herkesi bekliyoruz.

Samsung kopyala yapıştır artı bir kaç dandinik özellik , Apple kendi yapmaktadır belki bir kaç markada tasarım esinlenmiş olabilirler onuda bilemem.

• Kısaca .
    Apple = kalite
    Samsung = rezillik

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

Samsung daha geniş bir ürün yelpazesine sahip daha çok üretici bir firma apple a göre fakat apple belli ürünler ile en iyi olma peşinde bence büyük bir oranda da bunu başarıyor.

+1 bunu yazicaktim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.