Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Başkalarına Hükmeden Kuvvetlidir; Kendine Hükmeden Kudretlidir.." Aksaçlı
  • Bu sefer Beylikdüzü taraflarında yaparsanız gelirim. Oruçlu yol çekilmez.

• merkezi yer arıyoruz fatih, sultanahmet, eyüp gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Government

quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Yusuf kardeşim varsa sıkıntı olmaz. Geçen seneki yer de olur, Fatih olur, Sultanahmet olur, Tophane civarı olur, Eminönü olur ama kalabalık olduğumuzdan kalabalık olmayan ve dikkat çekmiceğimiz yerler olabilir.

Geçen seneki yer kazıklamaya kalktı ya oraya gitmeyelim . Bence hepiniz Sefaköy metrobüs durağının oraya gelin , Ovalı'ya götüreyim hepinizi etli ekmek yiyelim

Usta Sefaköy çok uzak kalabilir malum karşıdan da arkadaşlar geliyordu, o yüzden daha bi orta yer söylesek daha iyi olur Sefaköy hatta bayaaaa bi uzak

"Nerede o eski Donanımhaber"

• bak bende gelebilirim ayın 20'sinde İstanbul'a gelicem 10 gün kalırım o tarih içinde olursa bide ümraniye'den buluşmanın yapıldığı yere nasıl geliceğimi tarif eden olursabende varım

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam
  • Fatih civarı falan olursa gelirim. Bu sefer kararlıyım hep geçiştirdim falan. bi aksilik çıkmazsa 15+ kişi katılım olursa ben de gelicem bu sefer.

not: anadolu yakasındayım

|| Asus M5A99X Evo R2.0 || AMD FX X8 8320 @ 4.5GHz || Noctua NH-D14 || 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1725MHz || Corsair 128GB Force GS (560MB/535MB) || 6 TB Seagate SV35 / 1TB Samsung M3 || Asus GTX 970 || Corsair Carbide 400R || 600W Corsair CX600 || Lg GH24NS95 24X DVD-RW Sata || Windows 10 Pro x64 || Logitech Gaming Keyboard G510 || Logitech G9x Gaming Laser Mouse 5700dpi || Logitech M305 || AeroCool Strike-X Fury || 23.6" AOC E2461FWH || 6x Akasa Viper 12cm / 4xAkasa Viper 14cm || Creative Inspire 4400 || Creative Fatal1ty Gaming Headset || Logitech C310 HD720p || SpeedLink SL-6538 || Linksys WAP300N AP || 2x Tp-Link 8dBi Anten || Dark High Power 300Mbps USB Adaptör || 2x Akasa 5 Çıkışlı PWM Çoklayıcı Kablo ||
    || Samsung S8 Plus || Playstation 3 Süper Slim 500GB || Novero Brooklyn Earphones || Canon PowerShot SX150 || LG 47LM760S || Casio EF-550D-1A || Samsung Gear S3 || Samsung Level Over || Samsung Gear Circle || Xiaomi 10400mAh pb || XiaoMi Fit ||
  • Fatih'te hatay sofrası var baya meşhurdur bilen bilir historia alışveriş merkezinin yanında.Eğer orası olursa Pendik'te oturmama rağmen gelirim tabi pazar günü olursa

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Fatih'te hatay sofrası var baya meşhurdur bilen bilir historia alışveriş merkezinin yanında.Eğer orası olursa Pendik'te oturmama rağmen gelirim tabi pazar günü olursa

burası uygun olabilir
  • yaz geliyom

Orijinalden alıntı: LOCOO

yaz beni kesin geliyorum ahmetD nerelerde yaw ?

Sana sormadık zaten . Olursa kesin geleceksin

Bu arada geçen sene gittiğimiz mekanı arayıp konuşmaya karar verdim . Adam gibi indirim ve kolaylık yaparlarsa kolaylık açısından yine oraya gidebiliriz

Silinsin

Silinsin

Çadırın içinde klima da var ohh püfür püfür.

Not: Lunapark ve eğlence alanları mevcut.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.