Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 31 Ekim 2020; 1:9:58 >

• dur dostum ya her şey bitmiş gibi konuşmuşsun önünde 2 aya yakın zaman var sabahlara kadar ağlamayı bırakıp sabahlara kadar çalışacaksın ve güzel yerlere gideceksin lys den yerleşeceğiz biz hem onda türkçe yok zaman o kadar dert olmaz :) otur bütün eksiklerini kapat boğaziçi olmaz itü olur itü olmaz yıldız olur ya da hacettepe falan ama bu çalışmayla güzel bir üniv olur ygs sıralaamnı bilmiyorum ama azimli biri gibisin... hem seneye de bırakabilirsin belki ama onu hazirandan sonra düşünürsün barajı geçtin mi tamam lys den en iyi şekilde çıkıp şartları zorlayacaksın ağlamayı da kes otur dersini çalış annende seni o kadar çalışıyo görünce hata yaptığını anlayacaktır hatasını şayet anlamazsa tamam peki annecim de takma kimseyi sen çalışmana devam et ösym tuzağına düşme otur lys konuları bitir ağlama zamanında değil çalışma zamanındayız çok ağlamak istiyosan sabret haziran geçsin sonra ağla ... :)) hadi iyi sabahlar :)

• haklı
  • Bak seni anlıyorum sınav yüzünden hayal kırıklığına uğradın sonra kendini toplamaya çalışırken yakınlarından istediğin desteği göremedin ama biliyorsun ki bu sınavlar sadece bilgiyi ölçmüyor ne olursa olsun tüm yıl iradeni moralini korumalısın..başkalarını (bu en yakının olsa dahi) umursamayacaksın..söylemesi kolay diyebilirsin ama bnde bu yollardan geçtiğim için böyle diyorum inan kazandıktan sonra bu yaşadıklarını hatırlamazsın bile..ygsde gösteremediğin performansı lysde gösterme şansın varken elindeki zamanı boşa harcama sakın..hadi git dersini çalış sakin sakin :) başarılar diliyorum sana..
  • Bakkala girdim ekmek aldım adam para üstünü verdi hayırl işler diyeceğime hav hav dedim.

pardon ama bakkal ne dedi yoksa tahmin ettiğim şey mi

Matı yetiştirememiz bile aynı.Benimde çok umutlarım vardı yani cidden inanıyodum kendime ama ygsde olmadı benimde moralim bozuldu bide şu aralar radyoliji bölümüne bi sevdam başladı puanımın kötü olmasından değil ama nedense o meslek tam benlik gibiydi.Lys konularım iyi ama bi kaç gündür çalışamıyorum bende.

Ailenin baskısından dolayı üzüldüm bizimkiler anlamadığından pek sorun olmuyor iyi deyip geçiştiriyorum artık Lysde yapacağımı yapıp ona göre bi yer seçicez.

Hayırlısı artık Ama üzülme çalıştığını biliyosun için rahat olsun.

• çalışırsan olur çalışmazsan olmaz. bunu neden yazdım, önümde klavye var ben de basayım diye değil. hala bir umut var. mat geoyu halletmişsin. asıl fizik kimya biyolojiye, ne kadar yapsan kardır. anneni falan da kafana takma, kötü konuşuyorsa kötülüğünden değildir, kendini onun yerine koy aynı şartlarda düşün, belki bu şekilde senin yanlışını görmeni sağlayıp düzelmeni bekliyordur. ne olursa olsun herkes kendi hayatını yaşar, annenin laflarıyla babanın gazıyla olmayacak ne yaparsan kendine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostlar hepinize sonsuz teşekkürler desteğiniz için.

@habiref
    Dostum birazdan eskisi gibi programımı yapıp haftalık konularımı bitirmek üzere programmı yapacağım yeniden. Bütün senemi yakmayayım dediğiniz gibi şurda 1.5 ay daha çalışayım. Teşekkür ederim

@C_Ats
    Dostum aynen dediğiniz gibi. Kötü geçince destek olacak kimsem olmadı. Ygs zaten bilgiyi ölçen bir sınavda değil keza. Teşekkür ederim dostum. Eskisinden daha çok çalışacağım.

@ofcx
    Dostum çok utandım bakamadan çıktım vallahi

@:NeFeS:
    Hatırlıyorum dostum seni.Dediğin gibi hayırlısı artık. Benim için tek yol inşaat dostum. Çalıştıtğımı biliyorum hocamda kötü geçti deyince mazeretler insan moduna geçiyorum otomatikmen. Toparlayacağız artık ne yapalım. Başarılar 2mizede şimdiden

@poüyk
    Dostum dediğim gibi inşaat istiyorum. Mat geoda sorun yok. Fizikden 25+ bir net yapabilirsem herşey güzel olacak. Ek olarak aşığıyı yazıyorum hem konuya hem size.

Dostlar artık şu var birde. Çalışıyorum ama eskisinden daha çok korkuyorum. Sanki yine aynısı olacak yine üzüleceğim. 10 sınav fizikde fullesem matta fullesem yine o an yaşanacak korkusu var artık. Güvenim kalmamdı kendime. Çalışayım yapayım tamamda ya sınav anı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 6 Mayıs 2012; 11:59:09 >

• ben mi yanlış anladım türkçe ve feni bitirdiğinde sadece 25 dakikan kalmıştı?Eğer öyleyse sınav zaten 160 dakika hiç farkedemedin mi zamanın akıp gittiğini kafanı kaldırıp saatedemi bakamadın bu kadar özen gösteren bir insan için çok yanlış bir yol izlemişsin bir kere zaman problemi gibi bir sorununun olmaması gerekiyor hemde en iyi dersinin matematik olduğunu söylemişsin ama matematikten başlamamışsın sana tecrübe olmuştur umarım sınav daha bitmedi lys var ve gerçekten durumunu düzeltebilirsin ama bu kolay olmayacak mesela şu anda burada bile bulunmaman gerek koş git ders çalış
  • Sınav korkusuyla alakalı bir soru sormuşsun onun için de şunu söyleyebilirm zaten ygs 4 farklı alan en iyi bildiğimizde bile hata yapabiliyoruz ve bu hata senin örneğinde olduğu gibi zamandan heyecandan veya dikkatsizlik gibi bir milyon sebepten kaynaklanabilir ama sende biliyorsun ki lys öyle değil..hesap yaparken yanlışlık yapabilirsin yada biran bilgiyi hatırlayamayabilirsin ama bilgilerinden eminsen ygs deki gibi bir şok yaşayacağını hiç sanmam..Allah bilir tabi her şeyi ama dediğim gibi sen bilginden emin ol..Korkularını unutamayabilirsin ama heran her dakika kendine hatırlatıp durma olumlu telkinler ver kendine yoksa o korkuyu kabullenirsin sınava girmeden öncede zaten başaramayacağım hep böyle olacak fln dersen yapacağın varsa da yapamazsın..Kafanı bunlarla doldurma yani..

135 dk boyunca saate bakmazsan böyle oha 25dk mı var dersin. bizimde yetişmedi ama bi plan çerçevesinde gittik en azından
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.