Şimdi Ara

Silinsin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurkiller -- 17 Kasım 2018; 20:32:33 >

• Hım ilginç
  • Kendini kontrol altında tutmak zorundasın. Kimse kimseyle kara kaşı kara gözü için aynı yerde yaşamaz. Sen ona mecburdur o da sana. İleride çok daha büyük sıkıntılar çekmemek için katlanacaksın bir süre. Yoluna bak ve tekrar ediyorum ileride seni çok daha ağır sonuçların altına sokacak eylemlerden kaçın.
  • steganography kullanıcısına yanıt
    Hocam benim doğup büyüdüğüm yerde baya sıkıntılı bir yerdi. Onların içinde sabırlı olmayı öğrendim. Kimseden korkum yok yaşadığım yerden dolayı kavganın pisliğin içerisinde büyüdüm istesem bunuda döverim ama üniversite okuyan biri olarak kavgayı doğru bulmuyorum , kavga edecek, cahil biri gibi davranacak olsam okumazdım ama bıçakla odaya gelmesi ağrıma gitti sırf bu sebeple dövesim var, karşılıklı bağırış ,küfür filan olsa sadece karşıdaki vurmaya yeltenmedigi sürece vurmam.
  • Arayacaksın 155 i ev arkadaşlarında şahit olacak şikayet edeceksin ya da karakola gidip şikayet edeceksin bu kadar basit bunu da mı biz söyleyelim, adaleti hiçbir zaman kendin arama
  • Böyle.bir şey yaşasam o çocuk uyurken kafasına poşet geçirip çekiçle beynini karpuz gibi patlatırdım.
  • zebani yok olmamış
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Maalesef gerçek hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Böyle.bir şey yaşasam o çocuk uyurken kafasına poşet geçirip çekiçle beynini karpuz gibi patlatırdım.

Kesin yapardın.
  • Ahh ahh bana yapacak var ya tekme tokat döverim. O bıçağı çektiysen sokmadıysan dayağı yersin.
  • Ev arkadaşlığı yapmayacaksan neden eve çıktın adamlarla?
  • Bicak cektiginde dövseydin o hengame icinde birinize girerdi o bicak sonra ugras dur. Bence cik evden cemaat yurdunda fln kal
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    Ev arkadaşlıktan kastınız nedir hocam? Evi gireli 1 ay olmadı kendi aralarında da kız mevzusundan kavga ettiler evde malzeme 3 gün kalmadan tükleniyor. Sigara içmediği mi tavla , okey oynadığımı zaten biliyorlar. Salonda zaten 2 kişiyiz herkesin kullanım alanına açmamamda benim hakkım bence.
  • Sende ona çek hocam en kötü bir ara cinnet geçiriyormuş gibi yap yastığını felan bıçakla korksun. Dinsizin hakkından imansız gelir
  • Ev olayı çok sıkıntı bence. Eğer çok çok samimi ya da iyi tanıdığın biri değilse eve çıkmak insanı daha da çok yorar. Güzel bir yurda çıksan daha iyi olur derim.
  • Bunlar seni öldürür terket o evi
  • Silahla tarasaydın sende Ciddiye dönersek bileğine hamle yap bana hep aletlerle saldırırlar bileğinden ele hafiif dokunuşlar ve sapından sıkıca kavra bıçı eline al
  • helpmexxc kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için şuan önemli bu evden çıkıp çıkmama kararsızlığı şuan diğerleriyle pek konuşmuyorum , kavga ettigimle zaten bir araya bir daha gelmem. Bütçeme uygun bir evde bulmam biraz zor gibi gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.