Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam tipiniz iyi ama fotoğraflarda saati gösterir gibi çıkıyorsunuz. Hoş durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 18 Kasım 2017; 3:27:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu arada pozlarin cok antipatik

belki de o da pozlarini antipatik bulmustur

• Konuşuyorduk hocam engelleyene kadar dm üzerinden yalnışlıkla olması imkansız yani bu resimlerimi takipten sonra sırasıyla beğenmişti hocam antipatik geldiğini sanmıyorum bu yüzden size gelmiş olabilir saygı duyuyorum ama benim doğal mizacım ve resimlerde genelde pozlarım bu şekilde oluyor

Orijinalden alıntı: tanks55

Konuşuyorduk hocam engelleyene kadar dm üzerinden yalnışlıkla olması imkansız yani bu resimlerimi takipten sonra sırasıyla beğenmişti hocam antipatik geldiğini sanmıyorum bu yüzden size gelmiş olabilir saygı duyuyorum ama benim doğal mizacım ve resimlerde genelde pozlarım bu şekilde oluyor

kafa yapilariniz uymamis o zaman

Beni doğum gününe neden çağırdı ki o zaman anlayamadığım nokta bu cağırdı anlaştık iyi geceler diledik uyuduk sonra öğlene doğru kalktığımda engellendiğimi gördüm

mesajlasirken mi cagirdi dogum gunune?

• Evet hocam 3 gün konuştuk kafalarımız uyuştu gecenin 3 ünde bile mesaj atıyordu bana napıyorsun felan diye en son işte konuşurken pazar günü doğum günüm sende gelsene dedi olur dedim sonra bi kaç bişey daha konuştuk nerde olacağı kimlerin geleceği hakkında iyi geceler dileyip sonlandırdık kalktığımda engellendiğimi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 18 Kasım 2017; 3:55:7 >

Evet hocam 3 gün konuştuk kafalarımız uyuştu gecenin 3 ünde bile mesaj atıyordu bana napıyorsun felan diye en son işte konuşurken pazar günü doğum günüm sende gelsene dedi olur dedim sonra bi kaç bişey daha konuştuk nerde olacağı kimlerin geleceği hakkında iyi geceler dileyip sonlandırdık kalktığımda engellendiğimi gördüm

kiz sorunlu

bosver takma kafana

Yok takılmadım sadece merak ettim ne olabilir sebebi diye sizlere sormak istedim

kafaya takmaya degmez,bir ornek vereyim

universitede proje grubundaki bir kizla cok iyi anlasmistim beni dogum gunune falan cagirmisti

dogum gunune az zaman kala hocaya projeyi tek basina yaptigini bizim hicbir sey yapmadigimizi soyledi tartistik diger kizlar sacini eline verecekti babasini cagirdi universiteye falan

sonra da ben sucluymusum gibi dusundugum gibi biri degilmissin cok yanilmisim dedi bana,ben de senin de benden altta kalir yanin yok hani dedim

gitmis arkadasina aglamis

arkadasi beni aradi birbirinize iyi gelmiyorsunuz uzak dur ondan falan dedi

arkadasi da o da tam bir ruh hastasiydi

o gunden sonra bir daha insanlari takmadim

Nick Ankara etimesgut zırhlı birligi

55 Samsun plaka

Saat collezion

Sigara Muratti

Kız engellememiştir hesabı dondurmuştur yeğen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeanCarlo -- 18 Kasım 2017; 5:3:54 >

Diyeceksin ki niye yakınlık gösterdi onun cevabı bence şöyle kız ilk 5 dk dediki "bu çocukla işim olmaz ama egomu kasar" demiş olabilir orada sana abartı yakınlık gösterdi(kim ilk tanıştığı kişiyle olan fotoğrafı instagrama koyar bir düşün) tabi ayrılınca plan devreye sokuldu ve kız seni blokladı senin buna rağmen ona ulaşmanı bekliyor, karar senin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Hocam tipiniz iyi gayet orta falan bile demeyeceğim.Kızlar arada garip davranabiliyor sallamayın geri kendisi gelecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende otobüsteki kızla 2 3 gün bakıştık kaçamaklı oldu işte her neyse kız hoşlanmış gibi bakıyordu bende öyle hatta inicekti mesela elektriklenme oldu tam yanıma geldi ben bunla konuştum işte ben inicektim kızın indiği yerde o butona basmıştı sonra yine bakıştık ben hafif gülümseme attım sonra ben indim kız inmedi tabi bende bozuntuya vermedim sonra ben koştum otobüsün arkasından sonra durağa geldim nerdeyse kız benim tarafa geliyordu yürüyerek tabi beni gördü bende dedim. Pardon Bakarmısın oda evet buyur dedi bende dedim kusura bakmayın rahatsız ediyorum dedim oda evet söyle dedi uzun zamandır sizi görüyorum dedim normalde böyle şeyler yapıcak bir insan değilim ama sizden etkilendim dedim tabi sesim soluk ama erkekçe konuştum kız nededi biliyormusun hocam BEN SÖZLÜYÜM AMA dedi zaten kız nazikti sert bi kızda değildi bende onu nazikle karşıladım yani şöyle mantık var abiiiii madem sözlün var neden bakışıyorsun benle

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan3466

Bende otobüsteki kızla 2 3 gün bakıştık kaçamaklı oldu işte her neyse kız hoşlanmış gibi bakıyordu bende öyle hatta inicekti mesela elektriklenme oldu tam yanıma geldi ben bunla konuştum işte ben inicektim kızın indiği yerde o butona basmıştı sonra yine bakıştık ben hafif gülümseme attım sonra ben indim kız inmedi tabi bende bozuntuya vermedim sonra ben koştum otobüsün arkasından sonra durağa geldim nerdeyse kız benim tarafa geliyordu yürüyerek tabi beni gördü bende dedim. Pardon Bakarmısın oda evet buyur dedi bende dedim kusura bakmayın rahatsız ediyorum dedim oda evet söyle dedi uzun zamandır sizi görüyorum dedim normalde böyle şeyler yapıcak bir insan değilim ama sizden etkilendim dedim tabi sesim soluk ama erkekçe konuştum kız nededi biliyormusun hocam BEN SÖZLÜYÜM AMA dedi zaten kız nazikti sert bi kızda değildi bende onu nazikle karşıladım yani şöyle mantık var abiiiii madem sözlün var neden bakışıyorsun benle

"Hala bende iş varmi diye"

• Sözdeki karabatağa benziyosun

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.