Şimdi Ara

SİLİNSİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkür ederim...

Ders almış oldum artık...Artık önüme bakmaya geleceğimi kurmaya çalışacağım...
  • einsteinwashere kullanıcısına yanıt
    Gönül be Hocam bu Sizin dediğiniz [Hayat tek bir kadına bağlı kalacak kadar uzun değil.] Gibi olmuş...

Orijinalden alıntı: Draqonn

1 yıl oldu tam başlarda her şey iyiydi ama 1 2 yanlış anlaşılma oldu hiçbir şey yokken güvensizlik oldu o tersleşti ben biraz idare ettim sonra bende tersleştim durduk yere karıştı her şey ve bizim ailelerimizde tanışan dost aileler o yüzden de sıkıntılar oldu oda çok karıştırdı her şeyi şuan ailelerin bile arasında bir soğukluk yaratmayı başardık.

Gecmis olsun hocam. Bizimkiler de hep sacma sapan olaylar. İlk bir sene ben cok kotu davrandim falan zaten belirttim.

Yazık oldu

Simdi sabah baya tartistik en son dedim ki daha bana canın sıkılırsa mesaj yazma ben sana yazmayacagim , beni sevdigine eminsen beni ozlediginde mesaj at dedim.

Ben seviyorum. Ha uzgunum evet o kadar kafamiz denk ki. Ne kadar mukemmel anilarimiz var baskalarina anlatinca sasirip kaliyorlar mesela yuzugu verisim tam 3.5 saat kiz yurdunun onunde sarjim bitmisti benim mesaj attim gel , sen mesajimi okuyup gelene kadar bekleyecegim diye. Tam 3.5 saat yurdunun onunde bos bos bekledim en son mesajimi okuyup gelmisti cebimde sigara var cikarsana ellerim donsu demistim (aralik ayi falandi) cikarmisti yuzuk falan ne anilar var ahh ah ama oluyor yapicak bir sey yok hocam insanlar evlenip bosaniyor ne bileyip daha beterleri oluyor biz bunlari yaşayan tek insan degiliz cok koyacak ama yapacak bir sey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.