Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:42:17 >
  • Okudum :) Dostum sen bence bi psikolojik destek almayi dusun cunku derdin sosyallesememek degil olayi caninin istememesi. Yani bu konularda cok emin de konusmak istemem ama depresyonda gibisin dedigim gibi psikolojik destegi bi dusun bence.

• Tamamını okudumda pek inanasım gelmedi aynı kişi olduğuna. 2 yıl bu psikolojiyle yaşayamaz bir insan normal değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genpoker

Okudum :) Dostum sen bence bi psikolojik destek almayi dusun cunku derdin sosyallesememek degil olayi caninin istememesi. Yani bu konularda cok emin de konusmak istemem ama depresyonda gibisin dedigim gibi psikolojik destegi bi dusun bence.
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:42:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdvaldBoassonHagen

Tamamını okudumda pek inanasım gelmedi aynı kişi olduğuna. 2 yıl bu psikolojiyle yaşayamaz bir insan normal değil yani.
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykayserili

quote:

Okudum :) Dostum sen bence bi psikolojik destek almayi dusun cunku derdin sosyallesememek degil olayi caninin istememesi. Yani bu konularda cok emin de konusmak istemem ama depresyonda gibisin dedigim gibi psikolojik destegi bi dusun bence.

İki yol önceydi dostum. Sadece benim gibi düşünen insanlara 'her şey düzeliyor' gibi bir mesaj vermek istemiştim.
    O kendini insanlardan soyutlayan adam gitti, evlenmek üzere olan başka bir adam geldi.
    Ha diyeceksin para? Sorma, o hala benim elimin kiri :)

Tamam dostum hikayeye odaklanip 1 kismi dikkatli okumamisim. Boyle bir durumdan kurtulup isleri yoluna koyduysan helal olsun :) Umarim bidaha yasamazsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İki yol önceydi dostum. Sadece benim gibi düşünen insanlara 'her şey düzeliyor' gibi bir mesaj vermek istemiştim.
    O kendini insanlardan soyutlayan adam gitti, evlenmek üzere olan başka bir adam geldi.
    Ha diyeceksin para? Sorma, o hala benim elimin kiri :)

Tamam dostum hikayeye odaklanip 1 kismi dikkatli okumamisim. Boyle bir durumdan kurtulup isleri yoluna koyduysan helal olsun :) Umarim bidaha yasamazsin.

Alıntıları Göster
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:42:49 >

• telefon , kot pantolon ve kalkıp pencereyi kapatamayacak kadar düşen zebani... OKUMAYIN...

not: tek bakışta görebildiğim şeyleri yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

telefon , kot pantolon ve kalkıp pencereyi kapatamayacak kadar düşen zebani... OKUMAYIN...

Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:42:57 >
  • Bir pilin negatif ucu turbo ise pozitif ucu da sen olabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl hayatını düzene soktun

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

nasıl hayatını düzene soktun
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:43:5 >
  • quote:

quote:

Önce askere gittim.
    26 yaşındaydım. Asteğmen.
    Daha sonra aşık oldum.
    İşimi değiştirdim.
    Yaşadığım yeri değiştirdim.

Ve here i am :)

kilit nokta yaşadığın şehirdi

• quote:

quote:

quote:

Önce askere gittim.
    26 yaşındaydım. Asteğmen.
    Daha sonra aşık oldum.
    İşimi değiştirdim.
    Yaşadığım yeri değiştirdim.

Ve here i am :)

kilit nokta yaşadığın şehirdi

Alıntıları Göster
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:43:15 >

• bunu okuyacağıma şey çekerim daha iyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

telefon , kot pantolon ve kalkıp pencereyi kapatamayacak kadar düşen zebani... OKUMAYIN...

Bakma dostum, onu. En azından üstteki birkaç cümleyi oku :)
    Sen okuma dedin diye okumayacak kitleye hitaben yazmadım zaten ben onları o dönem.
    Şimdi de yazmadım.
    :)

ilk paragrafı okudum hakkımı yeme şimdi :D
  • Merhabalar, yazının tamamını okudum ve ben de öyleyim şu anda hocam. Arkadaşım yok, sevgilim yok. İşim var, param var. Sadece tüketim çılgınlığını benimseyerek harcıyorum fakat ne birikimim ne de huzur var hayatımda. Umarım benim de işler yoluna girer.
    Bu mesajı okuyanlara da dip not geçeyim. Siz siz olun ufak yaşta düzenli ilişki kurmaya bakın. Yaş ilerledikçe gerçekten evlenilesi birini bulmak zor.
  • quote:

Uzun yazı görünce okuyamıyorsunuz di mi :)

Ne yalan söyleyim üşendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysa

Merhabalar, yazının tamamını okudum ve ben de öyleyim şu anda hocam. Arkadaşım yok, sevgilim yok. İşim var, param var. Sadece tüketim çılgınlığını benimseyerek harcıyorum fakat ne birikimim ne de huzur var hayatımda. Umarım benim de işler yoluna girer.
    Bu mesajı okuyanlara da dip not geçeyim. Siz siz olun ufak yaşta düzenli ilişki kurmaya bakın. Yaş ilerledikçe gerçekten evlenilesi birini bulmak zor.
    Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humble mumble -- 17 Haziran 2021; 11:43:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.