Şimdi Ara

silinnsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vladicius

Hocam bunların dışında milletin dırdırını cekebilirsen git bi restorant à çalış derim en iyi para yemek sektorunde suan

RESTORANDA SANKİ MİLLETİN AĞOZ KOKUSUNU ÇEKMİCEZ
  • Karı işine gir yardımcı oluruz pazarlama kısmında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞİMDİ BİŞİ DERDİMDE ÇIK GİT KONUDAN SEVİYESİZ.
  • Ben de aynı durumdayım açık öğretim okuyorum günlerim boş geçiyor ticaret yapmaya karar verdim. Doğru yoldasın günler bomboş geçiyor çalışsakta geçecek zaman çalışmasakta en iyisi çalışıp birikim yapmak/tecrübe edinmek.
    Araba ile mal satmak bana da çok mantıklı gelmişti fakat araştırdığım kadarıyla bu işi yapanların çoğu benzin parasını bile karşılayamıyorlarmış,,

Dükkan kiralayıp iş yapmayı düşünüyorum ailem yardım edecek fakat ne iş yapacağıma karar veremedim. Antepte kuruyemiş toptancılığıyla uğraşan kuzenlerim var yardımcı olurlar diye kuruyemiş, baharat satmayı düşünüyorum hayırlısı
  • Tecrube konustu.

• quote:

Orijinalden alıntı: are you cola

Ben de aynı durumdayım açık öğretim okuyorum günlerim boş geçiyor ticaret yapmaya karar verdim. Doğru yoldasın günler bomboş geçiyor çalışsakta geçecek zaman çalışmasakta en iyisi çalışıp birikim yapmak/tecrübe edinmek.
    Araba ile mal satmak bana da çok mantıklı gelmişti fakat araştırdığım kadarıyla bu işi yapanların çoğu benzin parasını bile karşılayamıyorlarmış,,

Dükkan kiralayıp iş yapmayı düşünüyorum ailem yardım edecek fakat ne iş yapacağıma karar veremedim. Antepte kuruyemiş toptancılığıyla uğraşan kuzenlerim var yardımcı olurlar diye kuruyemiş, baharat satmayı düşünüyorum hayırlısı

ARABAYLA GEZMİCEM HOCAM ARABA SABİT YERDE DURCAK ARABAYI TEZGAH GİBİ KULLANICAM
  • İlk işe gir çalış kalan boş zamanda da ikinci işi yaparsın (ciddiyim)..
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    bu daha iyi hocam zabıta filan sorunun olmazsa iyi iş yapabilirsin. bizim buralarda çok zabıta olur sürekli kontrol var tatil bölgesi olduğu için ben yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chackall

İlk işe gir çalış kalan boş zamanda da ikinci işi yaparsın (ciddiyim)..

boş zaman yok ki kardeşim zaten yol uzun sürüyor 10 saat süryür eve gelmem ondan sonrada çalışacak kadar dermanın kalmıyor vede o saatten sonra satış olmaz
  • GÜNCEL:)
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    fabrikada ne iş yapacaksın bende fabrikda çalışıyorum ama çok sıkıcı önceden otelde çalışıyodum tam zıttı herkes abaza....
  • yas kac acaba ?

• @ENİGMA. GIDA FABRİKASI HOCAM ÇOK BÜYÜK Bİ FABRİKA DOKTORLAR FELAN HER ŞEY VAR
    @GorThaurS 22 ŞUBATTA 19 OLUCAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 24 Ocak 2015; 1:09:15 >
  • dostum merhaba,
    ne iş yapıyorsun? ne satıyorsun? ben mecidiyeköy de ikamet ediyorum.Burası çok merkezi.Fakat daha önce hep büyük-orta halli şirketlerde çalıştım.
    mesela ne satıyorsun? yardımcı olursan sevinirim.öğrenciyim.

ticaret yapmak istiyorum.
    youtuberlik ile ayrı uğraşmayı planlıyorum, yazın.

sokakta ticaret yapmak için ne önerirsin? ne durumdasın?
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

dostum merhaba,
    ne iş yapıyorsun? ne satıyorsun? ben mecidiyeköy de ikamet ediyorum.Burası çok merkezi.Fakat daha önce hep büyük-orta halli şirketlerde çalıştım.
    mesela ne satıyorsun? yardımcı olursan sevinirim.öğrenciyim.

ticaret yapmak istiyorum.
    youtuberlik ile ayrı uğraşmayı planlıyorum, yazın.

sokakta ticaret yapmak için ne önerirsin? ne durumdasın?
    selamlar

merhaba,
    hocam çerez kuruyemiş ürünleri satıyoruz hafta sonları ilkbahar gelsin terlik çorap vs satmayı düşünüyorum kuruyemiş işini benim babam yapuyor ben kar marjı daha yüksek şeyler satmak istiyorum fakat havalar soğuk diye babam izin vermiyor o neden ile fabrika hali hazırda beni bekliyor sayılır 2-3 ay fabrikada çalışırım sonrada satış yaparım

youtube da para kazanmak istiyorsan orada da ticaret yapıcaksın youtube ın reklamları ile çok bişi kazanılmaz örneğin kulaklık incele sat örbneğin el işi ile yapılan bi kulaklık vs yap videoda nasıl yapıldığını göster sat

ben biraz daha tanınayım istiyorum youtube da sonra tshirt satmayı düşünüyorum youtube bizim için küçük bir proje ama internetten satış yapmak çok güzel bir şey:)

açık öğretim okuyorum öğrenciyim bende yılda 4 kere sınava giriyoruz bu nedenle bol bol vaktim oluyor değerlendirmek lazım:)

satış yapıcağın yerde, satış yaptığın şey etrafındaki esnaflarda bulunmaması lazım zabıtayı ararlarsa kötü olur

zabıtalara çok dikkat etmen lazım emniyeti ve meydan bi yerde satış yapman lazım müşteri gelince hep suratın güler yüzlü olucak hiç somurtma

birde ben satış yaparken bişilerle meşgul olunca hemen müşteri geliyor kendine bir uğraş bul yanına telefon alabilirsin çok uzun saatler çalışacaksan yanına biber gazı vs de al nolur nolmaz

ben 7-8 senedir izmirdeyim

sokakta ticaret yapılmaz. nasıl yapılır? simit boyoz vs satarsan ve güzel bir yere kapak atarsan çok para kazanırsın ama bulmak zor vede şikayet ediyorlar genelde güzel bir meydan bulman lazım!

• Sizin orada zabıta yokmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ottomansoldier

Sizin orada zabıta yokmu ?

satış yaptığımız yerde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Ozaman hayırlı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Ozaman hayırlı olsun

2-3 ay sonra yapmayı düşünüyoruz eğer fabrikaya giremezsem babam la konuşur devam ederim şu an hafta sonları pazarda satış yapuyoruz
    sağol allah razı olsun.
  • youtuber mi? kanal açıp youtubeden gelen reklam paralarıyla olacak işten bahsediyorsan o iş yaş. çünkü 100 bin takipcin falan olucak sağlam para gelmesi için ve türkçe yayın yaparak bunu sağlaman imkansız. onu geçtim hadi akıcı ingilizcen olsun prodiksiyonun vs herşeyin olsun yine çok mümkün değil çünkü youtubede genelde popüler kanallar prank, sosyal deney yaparak işi götürüyorlar(gidiyolar tanımadıkları kızlara anormal şeyler söylüyorlar numarasını alıyolar(vitaly overboard smosh) yada korku veya komedi senaryoları düzenleyip halktan kurbanlar seçerek ilginç bir kurgu oluşturuyorlar. ) bu ortam türkiyede müsait değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.