Şimdi Ara

siliniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3A29E202 -- 4 Haziran 2018; 21:56:13 >

• Yeter de artar mat-geo 80de 77-78 kurtarır seni.Mühendislik için önemli olan mat-geo zaten + fiziğin de 27nin üstünde olsun.Benim de ygs 13bin geldi hedefim ODTÜ havacılık ve uzay müh.ya da İTÜ elektronik ve haberleşme mühendisliği okul puanım da 64.Hayırlısı artık şu kimyadaki konuları bitirirsem + fizikte biraz pratik kazanırsam olur inş.
  • Özgür, realist olmam gerekirse bahsettiğin netler gerçekten ütopik. Oraya girmek istiyorcasına çalış; ama gerçekten çok çok zor. Hem bilgin üst seviye olacak. Hem de sıfıra yakın dikkat hatasıyla tamamlayacaksın lysleri. Gerçekten zor.

Ama belki tam dikkat çözerim. Hiç eksiğimde olmaz. O zaman pekala yapılabilir.

Çok çok zor, hatta birkaç çok daha. Ama olabilir, neden olmasın. Bu bilgisayar mühendisliğini artık cidden istiyorum. Keşke daha önce böyle bir karar verseydim diyeceğim ama geçmiş gitmiş, pişmanlığa gerek yok. Bundan sonra elimden geleni yapacağım, ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği için.

Bu arada sen sabah kadar uyanık mı durdun, yoksa erken mi kalktın? Şu ana kadar sabah 8 de hiç bilgisayar açmadım da:)

Herkese kolay gelsin..
  • Full cekicek adamlar zaten ygs den once konulari bitirenler oluyor.Yani su an 160 yapman lazimdi full istiyor isen.Bilmedigim konular var demm bahane degil.Amacın full ise coktan bitirmis olmaliydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Silinsin silinebilir
    8 ay önce açıldı
    Siliniz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Full cekicek adamlar zaten ygs den once konulari bitirenler oluyor.Yani su an 160 yapman lazimdi full istiyor isen.Bilmedigim konular var demm bahane degil.Amacın full ise coktan bitirmis olmaliydin.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3A29E202 -- 10 Mayıs 2012; 14:50:39 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.