Şimdi Ara

SİLİNEN DOSYALAR YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silinen dosyalarımı tekrar geri getirmek için neler yapmalıyım, hangi programı yüklemeliyim bu programın kullanılması nasıldır, bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen

• Data kurtarma programlarini kullanman gerekir. bir arastir bulamazsan ozel at mail ile adres veririm sana su an arsiv yanimda degil. Yalniz onemli bir nokta var yeni program vs. kurman kurtarma sansini azaltir. Dosya silme ya da ekleme kurtarma islemini bitirene kadar. Hatta tavsiyem kurtarma programini da baska bir bilgisayara kurup diskini oraya baglayarak taratmandir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunduns -- 27 Haziran 2005, 18:17:59 >
  • easy recovery dene kullanımı kolay yapabilirsin bi çok program var ama bence en iisi easy recovery
  • bu programı bularak kurdum sanırım bir numara istiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

easy recovery dene kullanımı kolay yapabilirsin bi çok program var ama bence en iisi easy recovery
  • quote:

easy recovery dene kullanımı kolay yapabilirsin bi çok program var ama bence en iisi easy recovery

+1

İŞNİ GÖRÜR......
  • quote:

Orjinalden alıntı: arescom

quote:

+1

İŞNİ GÖRÜR......

Bu programın kullanımını bana kısaca anlatırmısın lütfen
    tşk
  • Ya benimde böyle bir sorunum varda... Baya eski bir topiği güncellemiş oluyorum yeni topic açtım kimse bakmadı... Ben bir oturumu dosyalarıyla beraber sildim bu oturum içinde birkaç tane resim vardı bu resimleri nasıl geri getirebilirim lütfen yardım edin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.