Şimdi Ara

silinemeyen dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr hdd im 2 parça ve xp nin yüklü olmadığı kısımda adları '114d205bb2bb8a4f29fa' ,'241c635a7ae59ef0aa22a16501' ve '9995d31d2fedde9adebb' şeklinde olan 3 tane klasör belirdi ve silmek istediğimde ise izin vermiyor. Bu dosyaların içinde dotnetfx20,i386 ve update isimlerinde klasörler var bunları nasıl silebilirim? format atıp yeniden xp yi yüklememe ragmen silemiyorum.

• Unlocker programını kullanarak silebilirsin...

Unlocker v1.8.7
  • bunlar windows update dosyaları. normalde korunan sistem dosyalarıdır.neden silmeye çalışıyorsunuz?
  • Gekesiz zannediğinde siliyosan onlar gereksiz deyiller:Windows un güncelleme dosyalarıdır onlar.Önemli olduğu için silinmezler.bir zaraları yok yani.
  • bende de var hadi güncelleme dosyasısın adın niye öle gizli yap gitsin gözüme gözükmesin çirkin duruyo...
  • Benim kuzen win98 zamanında hard diskte yer kalmadığı için windows klasörünü silmeye çalışıyordu, oyuna yer açılsın diye
  • küçük olupta pc kullanmaya yeni başlayan ve program files windows gibi klasörleri silmeye çalışmayan yoktur heralde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Virüslü Dosyalar !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugune kadar windows güncelleme dosyalarının windows klasorunu bırakın da aynı hdd de bile olmayan farklı bir yere atabileceğini bilmediğim için silmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnss

Bugune kadar windows güncelleme dosyalarının windows klasorunu bırakın da aynı hdd de bile olmayan farklı bir yere atabileceğini bilmediğim için silmek istedim.

Aynen bende öyle. Birini silebildim sonra gizli dosya yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.