Şimdi Ara

silinebilr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar hızı neye baglıdır yani hız saglayan nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratinho -- 28 Mayıs 2012; 0:11:04 >

• Merhaba,

Hız dan kastın nedir?

Harddisk, işlemci, ram ve ekran kartı olarak yazabilirim.

Yüksek performans elde etmek istersen RAİD sistem yada SSD disk kullanılması sonucun da gözle görülür performans elde edebilirsin.

Günlük kullanım da, işlemci ve RAM performas için gereklidir. Oyunlar da ise ilk olarak ekran kartının hızı önemlidir.
  • PC nın hızı sıstemde en yavas calısan cıhaza baglıdır.(bu genelde SSD kullanmıyorsanız hard dıske baglıdır.) bunun dısında arkadasın dedıgı gıbı cpu ve ram gıbı parcalqardan onemlı yer tutar.
  • ya aslında benm hard disk te sorun var tarama yapınca yarıda kalıyo bide bad sactor veriyo kırmızı noktalar var yüzde 2 bu performansı etkilermi oyunlarda felan performans düşüklügü varda ondan mı acaba
  • Hard dıskte bad sctor varsa zaten hard dsık zaman ıcınde cabucak olecektır.Bad sector her sekılde sıstemınıze zarar verır.
  • yeni hard disk alınca bu pc ye uyumlu olurmu pc hakkında pek bilgim yokta yani harddisk alsam pc hızlanırmı
  • uyum konusunda genel olarak sıkıntı olmaz.Hard diskinizi cıkartıp bır bılgısayarcıya gosterıp data gırısıne uygun model alabılırsınız.

Sistem ozellıklerını yazarsanız daha ıyı olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • intel core 2cpu
    anakart intel
    ram 2gb
    ekran kartı ati raoden 5570 hd
    160 gb harddisk
    650 walt power
  • Tamma hocam buyuk ıhtmal hard dıskınız sata.Hard dıskı sokup bılgısayar parcası sata nbı yere goturup 250 gb lık bır hard dısk almanız yahut fıyatı daha uygunsa ve 160gb hdd yetıyorsa 160 lık bır harddısk almanız ıyı oalcaktır.Yenı hard dısk aldıgınızda yenıden kurulum yapmanız gerekmektedır.(ısletım sıstemi,antivirus vs vs...)
  • ben 2-3 bilgsayarcıya gittim 160 lık harddisk yok 250 likte yok bulabilcegim bi yer varmı vatan computer de varmı yokmu bilmiyom
  • vardır hocam 250 lik vata ngıbı buyuk magazalarda.Soyledıgım gıbı 160 lık bulmak hele kı sıfır cok zor ıs.
  • saolasın ben vatan sitesine bakıom tekrar saol ii günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.