Dolanıp sokaklarda arıyordum kendimi Tılsımın ne bilemedim bana sen öğrettin sevmeyi Acılardan geçerken ne hissederse insan En fazla öyle bildim ağlamaklı gülmeyi
En uzak derinlikler dizlerimi geçmezmiş Anlatsalar gülerdim Aynı denizden yine geçsem Yine aynı yolu seçerdim
En uzak yıldızlar gözlerinden geçermiş Anlatsalar gülerdim Bir daha gelsem bu dünyaya Ben yine seni isterdim
Her şeyim sensin Her şeyim seni sevmemden geçer benim
karşılıksız sevgi saçma geliyor hatta ünlü insanlar için kendini parçalayan insanlarda bunun yerine etrafınızdaki sizi seven insanlara sevgi ve ilginizi vermek daha akılcıl... sevgi karşılıklı yaşanır ve o zaman güzeldir...
ölümdür yaşanan tek başına aşk iki kişliktir... Ataol Behramoğlu...
gönül bu söz geçmio...
Gurbet elde bir başıma Kimim var ki senden başka Öldüm desem bir damla su Veren mi var senden başka Kekik kokan dağlarım yok Bülbül öten bağlarım yok Tutunacak dallarım yok Neyim kaldı senden başka Bana candan bir kez aşkım
Diyen mi var senden başka Semaverde çayım sensin Her çiçekte balım sensin Ne gelirse senden gelsin Canım mı var senden başka
sevilir...
acısını da bi çeken bilir bi de Allah...
Bu şarkıyı çok seviyorum...
Eski bir gelinliğe bir bakır bileziğe Annemden kalan bu yüzüğe Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapyalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzluk Razıysan gel benimle Bir lokma ekmeğe Bir yudum su içmeye
Yine de şükretmeye Razıysan gel benimle Bir tanrım var bir gitarım Şu dünyada yapayalnızım Yarınımdan umutsuzum Razıysan gel benimle Bazen aç bazen susuzluk Razıysan gel benimle
Bu sevda bir sürgün nereye gider Nereye kadar be gülüm nerede biter İçimdeki hasret düşer gözümden Dayanmaz gel gör gülüm bu kadar yeter Benden sana tek hatıra Gülüşün kalsın iki gözüm Ağlama boşa Benden sana tek hatıra Öpüşüm kalsın iki gözüm Harcama boşa Bu sevda bitmez bitmez demiştim
Tükense de yaşar gönlüm sürer demiştim Kaybolan hep bizdik şarkılarda Bu şarkıyla son bulur gülüm yarım kalan da Benden sana tek hatıra Gülüşüm kalsın iki gözüm Harcama boşa Benden sana tek hatıra Öpüşüm kalsın iki gözüm Harcama boşa
Bir sen varsın bir de şarkılar Usanmam senden geçse de yıllar Sonsuza kadar Yeryüzünde gökyüzünde her şeyimde Hayalimde düşümde Nerelerde olursan ol benim kalacaksın
Kararmasın hayır sakın umutların Sen yalnız benim benim çiçeğim kalacaksın
Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek
Bazen bir saniye binlerce yıl demek
Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek
Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek
Olmadı yar su testisine dolmadı yar
Ben belki başkaydım sen başka bir aşktaydın
Bilmedin yar yağmur gibi inmedin yar
Sen belki başkaydın başka bir aşka inanmadın
Kanatlanıp uçsan o kuşu da tutsan
Kafesini açsan da beni aldattın
Bana gözün gibi baksan el üstünde tutsan
Bana dost bile olsanda beni aldattın
Son deminde akşam merhaba dostum hüzün Yalnızım yine yalnız nerdesin iki gözüm
Böyle mi yaşanır ayrılık acısı Gözlerimden anla yeter Gel de al canımı al da kurtulayım Ayrılık ölümden beter
Sende unuttum hayalleri Sende unuttum sevilmeyi Bari sen unutma beni Sende unuttum ümitleri Sende unuttum ben herşeyi Bari sen unutma beni
Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga Tutmalıydım tutamadım kendimi Bi canım var feda etsem sevdamı bilemezsin Bi acım var anlatsam önünü göremezsin Herkes unuttu gitti bende unuttum herşeyi Bari bari sen unutma ben
Senden uzak bir otel odasında şimdi yalnızım Anlamı yok dost olmuyor başucumda duran kitabım Sonu gelmez sonu yok ucu yok dibi yok Bir hasret girdabındayım Gel desen de gelemem ki Çaresizliğimin ortasındayım Tüm yollarım sana doğru Sana doğru tüm şarkılarım Sensiz herşey keyifsiz Bölük pörçük uykularım Nasıl anlatmalı bunu seni çok özledim Sensiz geçen günlerde aramanı bekledim Nasıl anlatmalı bunu seni çok özledim Sensiz geçen günlerde aramanı istedim
Gözlerim görmez ellerim tutmaz olmuş Anılarla yaşamak ayrılıktanda zormuş Söylenen her şarkı Bana seni anlatırken Sen sonsuza dek sevildiğini bil yeter Kader böyleymiş meğer Sonumuz ayrılıkmış Bunca zamandır yaşanan Sadece rüyaymış İşte geldi sevgilim Uyanma vakti artık Sen sonsuza dek sevildiğini bil yeter Küçük birer kelepçeymiş ellerimizi bağlayan Belki bir dokunuştu seni vazgeçilmez kılan Şu garip yüreğimde Yalnız yalnız sen varsın inan Sen sonsuza dek sevildiğini bil yeter
Ağlama ne olur sen Acıyı gel bende gör Elveda derken sana İsyanım var olanlara Seninle olduğum gün Kopamam bir kez daha Bilirsin çok çılgınım Bir sana kıyamadım Üzülme üzülme Unutmam ayrılık var diye Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende Üzülme üzülme Seni ağlarken görmek Zordur gönlüme Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende
Bu şarkı benim için yazılmış...
Hiç sevmedim kimseyi senin kadar
Yüreğim yanmadı hiç bu kadar Çok yanlızım seninle bir yarım Yok söylemeden olmaz Ben sana aşığım ahhh ah ben sana aşığım
Eğer elindeyse ne olur çal kapımı Eğer yüregindeysem ne olur sil göz yaşımı
Sen bilmezsin alırım haberini Yollara küsmüşsün hissettin mi gittiğimi Ahhh hissettin mi gittiğimi.. Buralar cehennem oldu inan bana Yanıp kavrulsamda seninle güzel ankara Ahhhh seninle güzel ankara Güneşimiz bu aşk yakar yüreğimizi Her dolmuş gözlerimizle göremeyiz hiçbirşeyi
Eğer elindeyse ne olur çal kapımı Eğer yüreğindeysem ne olur sil gözyaşımı..
Sevdan bir ateş oldu bende..
Unutmak ölmekten çok daha zormuş Canımdan geçtim de senden geçemedim Ne kadar kızsam da faydası yokmuş Kendime küstüm de sana küsemedim
Yar deyip adını her an andığımda Hasretin kor gibi düşer bağrıma Kaç kere kastettim kendi canıma
Ölümlerden döndüm senden dönemedim
Ne yıllar dermanmış ne yeni aşklar Kimseyi bir daha böyle sevemedim Ömrümü sildim de can defterimden Bir seni kalbimden silemedim
Kaldırım gülü oldum dün gece sahil boyunca unutmaya çalıştım bana bıraktığın kimsesizliği saatler geride kalmış benden derdimi anlayan yok. Dermanım da uzakta şimdi o yeşil gözlerin olacaktı karşımda avucumda aşkın. Saracaktım ince hayatını kollarımla zaman bırakacaktı seni bana. Solmadan geçecekti bu hayal. Gidip geliyorum seninle kendim arasında değişen birşey yok. Aynı boşluktayım sevsem mi yoksa sevmesem mi seni acı mı çeksem her gün prangalarımı eskitsem şaraba vurup kendimi ölsem mi yoksa yoksa hiç bırakmasam mı seni vazgeçtim diyorum olmuyor gerçekten içimdesin sökemiyorum acılar vız gelir şimdiden sonra sensizlik ölüm. Onca şeyi sırtladım ben senin için rakı gibisin. Soğuk, ağır, beyaz az biraz can damarda bitiyor aşkın kapalı kapılar ardına bırakacağım seni bir müddet aşk yıllandıkça erir kalp mi kaldı sanki bedende her şeyim senin.
Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Her şeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Her şeyi Unutmak...
Hiç Olmaz Sandığım Her şey Birdenbire Oldu Daha Ne Oluyor Derken Beni de Hayat Her Yerimden Vurdu Hiç Susmaz Sandığım Kalpler Birdenbire Sustu Daha Ne Oluyor Derken Beni de Hayat Bir Kez Daha Vurdu Günlerdir Uykum Yok Hayat Buysa Artık Gücüm Yok Daha Kaç Kez Vurulmam Nereye Kadar Güçlü Olmam Daha Ne Kadar Yaralanmam Gerek Hayatta Daha Ne Kadar Gücüm Var Kaybettiğim Şeyler Var Daha Ne Kadar Borcum Var Benim Hayata Çok Sağlam Sandığım Her şey Birden Bire Çöktü Daha Ne Oluyor Derken Beni de Hayat Bir Kez Daha Vurdu Günlerdir Uykum Yok Hayat Buysa Artık Gücüm Yok Daha Kaç Kez Vurulmam Nereye Kadar Güçlü Olmam Daha Ne Kadar Yaralanmam Gerek Hayatta Daha Ne Kadar Gücüm Var Kaybettiğim Şeyler Var Daha Ne Kadar Borcum Var Benim Hayata...