Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 21 Şubat 2020; 21:26:35 >

• Guvenlik duvarinizi kapatarak denediniz mi?
  • boynuz B kullanıcısına yanıt
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 21 Şubat 2020; 21:26:48 >
  • Yerel Ağ Bağlantıs - Özellikler gel ve tüm tikleri kaldır kaydet sonra aktifleştir. Bilgisayarım-Özellikler-Bilgisayar Adı-Değiştir gel ve ev ağının ismini yaz. Bunu iki bilgisayar'a da uygula ve yeniden ağ kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuni_3 -- 21 Haziran 2014; 15:31:13 >
  • nuni_3 N kullanıcısına yanıt
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 21 Şubat 2020; 21:26:59 >
  • Arkadaşlar kafayı yiyecem benimde bir sorunum var. ne olur yardım edin.

Sorun;

Adsl Huawei_HG521 Ecolife kablosuz modem kullanıyorum. İki tane win7 kurulu laptop var ve aynı modeme kablosuz olarak bağlıyız. İkisi arasında bağlantı kuracağız fakat bilgisayarlar birbirini ne yaptımsa görmüyor. Aynı çalışma grubunda( workgrup). Birinden ev ağı kuruyorum ama diğeri ev ağını görmüyor. Güvenlik duvarı ve antivirüs programları her iki bilgisayarda da kapalı. Yönetimsel araçlarda sunucu, ev ağı grupları vs. hepsi başlatılmış durumda. Ağ bulma açık, dosya paylaşımı açık, parola koruma kapalı. Çıldırmış durumdayım biraz daha çözemezsem bu olayı bilgisayarı kıracak vaziyete geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa58

Arkadaşlar kafayı yiyecem benimde bir sorunum var. ne olur yardım edin.

Sorun;

Adsl Huawei_HG521 Ecolife kablosuz modem kullanıyorum. İki tane win7 kurulu laptop var ve aynı modeme kablosuz olarak bağlıyız. İkisi arasında bağlantı kuracağız fakat bilgisayarlar birbirini ne yaptımsa görmüyor. Aynı çalışma grubunda( workgrup). Birinden ev ağı kuruyorum ama diğeri ev ağını görmüyor. Güvenlik duvarı ve antivirüs programları her iki bilgisayarda da kapalı. Yönetimsel araçlarda sunucu, ev ağı grupları vs. hepsi başlatılmış durumda. Ağ bulma açık, dosya paylaşımı açık, parola koruma kapalı. Çıldırmış durumdayım biraz daha çözemezsem bu olayı bilgisayarı kıracak vaziyete geldim.
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 21 Şubat 2020; 21:27:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.