Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir çok sayfayı dolaşmama rağmen benim yaşadığım sıkıntıyı göremedim
    Aracım 2004 Model Megane 2 1.4 authentique aracı 2 ay önce aldım 165 binde sadece görünen sorunu alt sol taraftan yağ kaçırması yaptığım kontrollerde motor yağı ve fren debriyaj hidroliği eksilmiyor geriye şansuman yağı kalıyor işin en ilginci ise araç park halinde 2 gün bile dursa damla yağ akıtma yok bir yere gidip gelim mesela 10 km lik yol aracın sol tarafı komple yağ oluyor 5-6 damla sonra kesiliyor usta şazumandan kaçırıyor dedi şanzuman indi temizlendi bakıldı aks keçeleri vites geçiş keçesi komple yenilendi deneme sürüşü yapıldı ancak aynı sorun devam ediyor şu an araç halen ustada araştıyor bu sorun nerden kaynaklanıyor olabilir şimdiden herkese tşk. ederim

Birde şunu eklemek istiyorum araç lifte kaldırılıp 30 dk. normal gidiyormuş gibi vitesde tekerlekler döner vaziyette çalıştırıldı yağ kaçırma olmadı ama araç yerde giderken kaçırıyor bir yerde çatlak olma olasılığı varmı baskı sonucu kaçırıyor olabilirmi tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarxxx -- 6 Ekim 2012; 21:46:05 >

• silinebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.