Şimdi Ara

Silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
10
Favori
19.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam aradığım şeyi buldum, eline sağlık.
    ama rica etsem tek paket yerine temaları ayrı, sürgüleri ayrı yükleyebilir misin?
    diğer widgetları indirmek istemiyorum, ayrıca akk ye yakalanmayayım.

Gajeel Redfox
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

hocam aradığım şeyi buldum, eline sağlık.
    ama rica etsem tek paket yerine temaları ayrı, sürgüleri ayrı yükleyebilir misin?
    diğer widgetları indirmek istemiyorum, ayrıca akk ye yakalanmayayım.

Rica ederim

Temaları ayrı bir paket olarak versem mi diye düşünüyorum ama temalar 572 mb yer kaplıyor zaten, ayrı paket yapmanın pek bir esprisi olmuyor anlayacağınız

Şu an için paketi tamamen yenilemektense uygulamaların güncel versiyonlarını ve yeni temaları içeren ek paket hazırlayarak devam edeceğim. Birkaç güne eklerim ek paketi

• arkadaslar ben bu uygulamaları telefona nasıl yuklıcem.bırkac tane lınk var hangısını ındırıcem.konu sahıbı veya bılgılı bır arkadas benımle ılgılenırse sevınırım sımdıden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG GALAXY S III
    ULTIMAROM V7.1 4.1.x JB
    Siyah Kernel v1.8.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

arkadaslar ben bu uygulamaları telefona nasıl yuklıcem.bırkac tane lınk var hangısını ındırıcem.konu sahıbı veya bılgılı bır arkadas benımle ılgılenırse sevınırım sımdıden tesekkurler.

Toplam 2 paket var, biri bütün temaları ve uygulamaların olduğu paket, diğeri de sadece sense temalarının olduğu paket. Dilediğinizi indirebilirsiniz. Her paket için 3 ayrı link var, alternatif olsun diye ekledim, 3'ü de aynı yani.

İndirdikten sonra winrar ile sıkıştırılmış paketi açın ve içinden yüklemek istedikleriniz hafıza kartına kopyalayın. Daha sonra telefonunuzdaki herhangi bir dosya yöneticisi ile hafıza kartınıza kopyaladığınız uygulamaları bulun ve yükleyin

• Çok çok zahmetli bir iş fakat keşke her temanın ana ekran ve menüler arasında ki resimleri de olabilseydi. Ben paketi indirdim fakat inanın ki onca temayı yükleyip kontrol etmek bile zor geliyor, zaten yükle dene, beğenmezsen sil derken çok fazla zaman kaybı oluşuyor, keşke bu konuda ön izleme şansı olsaydı.

Yine de emekleriniz için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: NS_85

@ u.r.k
    @ enoman
    @ hodoras

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Hocam siz yetkili birine benziyorsunuz

go locker bende diyelimki ace de sağ yan tuştan ekranı kitliyorum sonra yine aynı yerden açıyorum ve direk ana ekranım geliyor 2- saniye sonra ekrana dokunayım go locker kilit ekranı geliyor bunun için kullanmıyorum çok güzel temaları var ama bu gecikmenin sebebi nedir programdanmı telefonmu yavaş bi fikriniz varmı

Ayrıca çok güzel bir paket belki aylarca deneyerek bulduğumuz temalar hazır tek seferde sayenizde geliyor

Bu bahsettiğiniz durumu bazen ben de yaşıyordum X10 kullanırken, ama şu an Arc S kullanıyorum ve sorun yok. Bu tamamen telefonun donanımsal özellikleriyle alakalı, ne kadar işlemci o kadar hızlı GO Locker

Hocam aslında galaxy s2 de de bu durum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Çok çok zahmetli bir iş fakat keşke her temanın ana ekran ve menüler arasında ki resimleri de olabilseydi. Ben paketi indirdim fakat inanın ki onca temayı yükleyip kontrol etmek bile zor geliyor, zaten yükle dene, beğenmezsen sil derken çok fazla zaman kaybı oluşuyor, keşke bu konuda ön izleme şansı olsaydı.

Yine de emekleriniz için teşekkürler.

50-60 tema olsa dediğiniz belki yapılabilir ama 200 tane tema varken bu pek mümkün değil, sayfaya bile sığmayabilir :) Her şey bir tarafa onu yapabilecek kadar zamanım yok.

Hepsi yüklenip bakılabilir ya da google veya play store'da tema ismi aratılıp bakılabilir

• mükkemell paket arkadasım ama bir pro sorum olacak su bataryayı duzenleyen task manager ile power master aynı mıdır acaba ve bu iksinin kullanımı ile ilgili detay anlatımları nereden bulunabilinir ? cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkürler....
  • ellerine saglik dostum!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Phenom II X6 1055T / ASUS M4A89GTD Pro USB3 / Kingston 4GB DDR3 1333 MHZ / HIS HD5850 / Samsung SH-S223C 33X / WD 3.5 inch 1TB / XIGMATEK Pure Black Edition 700+80W / Asus MS238H 23" Full HD LED / Windows 7 Home Premium Türkçe
  • süperrr... kesin indiriyorum yarın şimdi asphalt7 yi indiriyor 1mbit internet :(
    Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran,
    Bize Her Sevdadan Geriye Kalan,
    Sadece Galatasaray.
    Umut K.
  • çok harika olmuş, emeğine sağlık, teşekkürler..

Orijinalden alıntı: leo_sandrose

mükkemell paket arkadasım ama bir pro sorum olacak su bataryayı duzenleyen task manager ile power master aynı mıdır acaba ve bu iksinin kullanımı ile ilgili detay anlatımları nereden bulunabilinir ? cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkürler....

Task manager arkaplandaki uygulamaları kapatıp RAMi boşaltmaya yarar, Power Master ise pil ömrünü uzatmaya yarayacak düzenlemeler yapmanızı sağlar. Örneğin saat 00:00-09:00 arası mobil şebekeyi, kablosuz ağları kapat, ekran parlaklığını düşür gibi ayarlar yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

Nasıl atıcaz telefona?

İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkartıp dosyaları telefonunuzun hafıza kartına kopyalayın ve telefondan herhangi bir dosya yöneticisiyle kopyaladığınız dosyaları yükleyin

• quote:

quote:

mükkemell paket arkadasım ama bir pro sorum olacak su bataryayı duzenleyen task manager ile power master aynı mıdır acaba ve bu iksinin kullanımı ile ilgili detay anlatımları nereden bulunabilinir ? cevaplayacak olanlara şimdiden teşekkürler....

Task manager arkaplandaki uygulamaları kapatıp RAMi boşaltmaya yarar, Power Master ise pil ömrünü uzatmaya yarayacak düzenlemeler yapmanızı sağlar. Örneğin saat 00:00-09:00 arası mobil şebekeyi, kablosuz ağları kapat, ekran parlaklığını düşür gibi ayarlar yapabilirsiniz.

quote:

Nasıl atıcaz telefona?

İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkartıp dosyaları telefonunuzun hafıza kartına kopyalayın ve telefondan herhangi bir dosya yöneticisiyle kopyaladığınız dosyaları yükleyin

tesekkurler dostum verdiğin bilgi ve cevaplar için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl atıcaz telefona?

tesekkurler dostum verdiğin bilgi ve cevaplar için

Rica ederim

Bu arada bugün veya yarın vakit bulabilirsem paketin yenilenmiş halini ekleyeceğim. Büyük değişiklikler yaptığım için biraz vakit alacak

• merhaba ,

emegine saglık cıdden kımse oturupta bu kadar ugrasmaz :)

bi sorum olıcaktı ben yenı s3 alıcam bu root rom olaylarına bıraz uzagım ,android kullanmadım dhaa once. bu temaları vs. bu programları yuklemek ıcın telefonun rootlu olmasına gerek varmıdır ? yoksa dırek stock halınde de kullanabılırmıyız ?
  • sagol dostum zaten mevcut pakette yok yoktu ama eline sağlık yeni paket için eklediğinde bir adet meajla belirtirsen yenisini **** bir de sorum go dialer tam ekran resimli arama ve cevapla ma için bir modu var mı
    tesekkürler...

sagol dostum zaten mevcut pakette yok yoktu ama eline sağlık yeni paket için eklediğinde bir adet meajla belirtirsen yenisini **** bir de sorum go dialer tam ekran resimli arama ve cevapla ma için bir modu var mı
    tesekkürler...

Rica ederim
    GO Dialer hakkında bir bilgim yok, kullanmıyorum. Arama sırasında kişi resimlerinin tam ekran çıkmasını kastediyorsanız şu uygulamayı bir deneyin:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.weednet.contactssync&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJvLndlZWRuZXQuY29udGFjdHNzeW5jIl0.

@ blancbec

Bu uygulamalar için roota gerek yok

• süper
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.