Şimdi Ara

silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
84.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahhhhh bu sorun perişan etti beni. günlerdir uğraşıyorum. win7 -xp- telefon-tablet pc tüm bunlarla ağıma bağlanıyorum. ama yeni aldığım win8 yüklü asus k55 pc ile bağlanamıyorum.sürekl tanımlanmayan ağ-sınırlı bağlantı diyor. onar dediğimde wi-fi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil diyor. herhalde benim pc ip almıyor.fakat aynı pc ile(win8 yüklü) başka ağa bağlanabiliyorum.sadece kendi ağımda bu sorun oluyor. elle nasıl ip girerim.
    yoksa win7li pc ile bağlanıp ordaki ip leri alıp elle win8 li pc ye mi gireyim. olurmu oyle? çünkü bağlantı oldugunda ip4 tıkladıgımda tüm eyrlin boş oldugunu goruyorum. hiçbir ip rakamı gorunmuyor.

    modem:airties 5650.
  • Win 7 için ağ ve paylaşım merkezine girin sol ust kosede kablosuz agları yonete girin ordan agınızı sağ tıklayıp kaldırın daha sonra bilgisayarın sağ alt kosesinden internetınızı bulup bağlanabilirisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa14 -- 21 Temmuz 2013; 14:24:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alejandro23

    Başlat > Çalıştır > Regedit yazın

    Açılan regeditde
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Ndisuio" anahtarına ulaşın ve 4 yazan "Start" değerini 1 olarak değiştirip pencereyi kapatın bilgisayarı tekrar başlat sorun çözülür

    VURDU GOLL OLDUUUU ((LAFA ORTA YERİNDE GİRİP SELAM BİLE VERMEDEN KAVGAYI ÇÖZEN BU GİBİ GİRİŞİMCİLERE HASTAYIM 1 HAFTADIR ÇÖZEMİYODUM)))
    TEŞEKKÜRLER DOSTUM...
  • Aynı sorun bende de var diye giriyorum ama yapacak bişey kalmadı. Nette takılırken sorun yok ama hafif downloada abanınca 30 dksi var hemen ünlem belirir orda kapat tekrar aç yada bağlantıyı kes tekrar bağlan yapmadan düzelmez. Bende dedim en sonunda laptobu kırayım sonra modemi kırmaya karar verdim. Sanırım ttnetin dandik modemi ile ilgili bi problem olsa gerek. Bide sürücü güncelleme mevzusunu da yapmanızı şiddetle tavsiye ederim şimdilik işe yaradı.
  • Sabahtan bu yana yapmadıgım şey kalmamıştı bir arkadaşın laptop bu sorun oluştu şuradaki yöntemle çözdüm

    http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_8-networking/wifi-ge%C3%A7erli-bir-ip-yapilandirmasina-sahip/44455bfd-f5c8-496c-86d7-fd56a68b18c3?msgId=2df4c97d-a332-4fa9-a8d5-a76cb7dbf5a2

    C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasina sag tiklayarak Yönetici Olarak Çalistir seçenegi ile açiniz. Açilan Komut Istemi penceresine asagidaki komutlari sirasi ile yaziniz.

    1 - netsh int ip reset a.txt (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz. Bazi bölümlerin sifirlandigini ve karsiliginda TAMAM yazdiginiz teyid ediniz.)

    2 - netsh winsock reset (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz. Winsock katalogunun basariyla sifirlandigini teyid ediniz.)

    3 - netsh winhttp reset proxy (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz.)

    4 - netsh advfirewall reset (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz.)

    5 - ipconfig /flushdns (Komutunu yazip ENTER tusuna basiniz.)

    6 - Bilgisayarinizi yeniden baslatarak kontrol ediniz.




  • Beyler aylardır bu problem devam ediyor. Birkaç yerden bağlanmayı denedim hepsinde aynı problemi veriyor. Bağlantıda bir problem yok sadece ben giremiyorum..

    Sony Vaio PCG-71911m
    VPCEH3N1E

    Denemediğim şey kalmadı arkadaşlar formatsa format deyin dayanacak gücüm kalmadı :)
     silinebilir silinebilir




  • Bendede var ayni sorun evde herkes bağlanıyor benim laptop sınırlı erişim diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada önerilenleri ben de denedim olmadı. Ama;

    Aygıt yöneticisindeki Ağ bağdaştırıcılarında antivirüsün firewall driver ı da yüklenmiş (sorunluydu) sadece bu driver ları kaldırdım bir de ağ wLan bağdaştırıcının özelliklerinde de aynı şekilde IPv4 driver ı yüklenmiş buradan da kaldırdım sorun çözüldü...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulmeh -- 24 Ekim 2013; 20:59:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anten123

    bu illet belayla tam 5 ay uğraştım ve sonunda çözdüm

    arkadaşlar çözümü sırasıyla yazıyorum, uygulayın ;

    1- öncelikle modemin içine girmeliyiz. nasıl ? = modeminiz airties rt 204v2 ( ki en sorunlu modem ) ise adres çubuğuna 192.168.2.1 yazıp enter lıyoruz.karşımıza gelen ekrana şifre yazmadan tamam diyip modemin içine giriyoruz.

    kablosuz-kablosuz ağ ayarlarında kanalı= 1 mod= 802.11 b/g yapıyoruz

    2-airtiesı güncelleme. nasıl ?=vermiş olduğum airties ın sitesinden modelin markasını bulup ''örneğin rt 204v2'' yazılımı masaüstüne indiriyoruz (v2 sonradan seçilir önce rt 204 u bulun içine girin daha sonra versiyon 2 seçin) http://www.airties.com/online-support.asp?dil=tr daha sonra adres çubuğundan tekrar modemin içine girip ''araçlar-yazılım güncellemesi-dosya seç(indirdiğimiz dosyayı seçiyoruz)- güncelle diyoruz. bittikten sonra modeme reset atıyoruz.

    3-adres çubuğundan modemin içine tekrar giriyoruz ''internet-gelişmiş sekmesinde bağlantı tipi olarak sadece T1.413 ü seçili bırakarak diğerlerindeki tikleri kaldırıyoruz.

    ve olay tamamdır. hepinize geçmiş olsun.nasıl bi bela olduğunu bilirim.

     silinebilir


    2-3 gündür bende de bu sınırlı erişim illeti çıkmaya başladı. akşam eve gidince söylediklerinizi deniycem.
    umarım işe yarar.
    tahminime göre mac adresi ile ilgili bir sıkıntı gibi geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengran -- 25 Ekim 2013; 15:03:00 >




  • şu anda buradaki bu dertli arkadaşların çoğunun çözümü de şifreleme protokolü yüzünden gibi görünüyor. yani çoğunuz bağlanıp sonradan sınırlı bağlantıya düşüyor. genel olarak direk sınırlı bağlantı hatası verenlerin de çözümü var ancak tam kesin olamayabilir.

    eğer herkes modeme nasıl girilebileceğini falan bana sormazsa kendisi bilip girebiliyorsa çıtırdan anlatayım arkadaşlar

    1. laptop kullanan arkadaşlar modemin arayüzündeki şifreleme tipini işletim sistemi modem farketmeksizin önce wpa-psk yapsınlar. modemin şifresini ve adını tamamen değiştirsinler yüzde seksen sorun çözülür. geri kalan yüzde 20 şifreleme protokolünü WEP-64 bit yapsınlar yazıf şifreleme olur ama deneme amaçlı yapın. geri kalan yüzde yirmilik dilimin de yüzde 20si bu şekilde bağlanır. hiç bağlanamayan arkadaşların durumlarına bakmak lazım orda ince işe giriyoruz.

    2 aparat yardımı ile wireless bağlantı yapanların hiç ama hiç kaçarı yok dümdür WEP-128 bit şifreleme kullanarak modemin adını ve şifresini tamamen değiştirsin. her firmanın şifreleme protokolü nerdeyse birbirinden farklı ve hala bir standart oluşmamış durumda. dolayısı ile hem modem hem de wireless adaptörün birbirleriyle çakışması olasılıkları çok fena yükseliyor. bu yüzden şifrelemeyi dediğim gibi yapıp tekrar deneyin. yine yüzde 80 bağlanacaktır. geri kalan yüzde 20 için hem modeme hem de adaptörün ayarlarına girip ince ayar yapmak gerekebilir.

    3. downloada başlayınca sınırlı bağlantı alan arkadaşlar için söylüyorum hattınızda kesinlikle sorun var. maalesef muhteşem internet altyapımız olduğu için böyle acayip sorunlar ortaya çıkıyor. önce ttnetten bi arıza kaydı oluşturmanız ve onların incelemesini istemeniz gerekiyor. (o bölümde arıza kaydı bırakmak biraz sıkıntılıdır gerçi biliyosunuz) bundan sonra da büyük ihtimal bir elektrikçi çağırığ hatta parazit bişey var mı kaçak köçek var mı baktırmanızdır. çünkü hatta sıkıntı olduğu için yükleme yaptığı zaman nasıl oluyosa modeme kafayı yedirttiriyor.


    daha başka sorun genel olarak okuyamadım ama başka sorunuz varsa yanıtlamaya çalışırım

    her modem için ayrıntılı ayar menülerini de söylemek isterdim ama bazı şeyler görmeden kurcalamadan bilinmiyor maalesef e haliyle benim de her modemi bilme şansım olmuyor.




  • mac filtering bence.
  • Yanımda 2 laptop var biri Casper Windows7 diğeri HP Windows8. Casper'dan isternete giriyorum hiçbir sorun yok. Fakat HP'den giremiyorum ne yaptıysam olmadı 'Sınırlı' deyip duruyo ağ tanımlanamıyo ne yapmam lazım ?
  • Arkadaşlar benim sıkıntım "AL BURDAN YAK" denilecek cinsten. Kısaca özet geçiyorum. İnterneti alt komşumdan kullanıyorum.Modem Netmaster.Ne yaptıysam bu sınırlı erişim sıkıntısını aşamadım.laptop um diğer bütün ağlara sıkıntısız bağlanabilmekte.ayrıca laptopumda sınırlı erişim hatası veren ağa telefonum sıkıntısız bağlanabilmekte.yani aslında laptopumda sorun yok.telefonum bağlanabildiğine göre modemde de sıkıntı yok. bu ne perhiz ne lahana turşusu :) kafaları yedim artık.modemi resetlemekmiş,sürücüyü kaldırıp yüklemekmiş,komut yöntemiylr proxy ler firewall sıfırlamakmış,formatmış..... hepsi denendi. Çözebilene aşk olsun , Helal olsun
  • Airtes rt 211 Ana modem 192.168.2.1 ile tplink 192.168.0.1 başlıyor sınırlıerişim hatası toshıba leptopta w8-1 yüklü sorunu naasıl cözcez bakalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coscos1222 -- 2 Kasım 2013; 0:16:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __killer__

    :( Aynı Sorun Bendede War Dediğin Yaptım Ama Olmadı Hocam Biriniz Yardim Etsin..! Kafayi Yicem..!

    Selim üstte anlatım mevcut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen banada yardım

    apartın netini kullanyrum ortak

    sürekli netim kopup duruyor lütfen bana yardım edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alejandro23

    Başlat > Çalıştır > Regedit yazın

    Açılan regeditde
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Ndisuio" anahtarına ulaşın ve 4 yazan "Start" değerini 1 olarak değiştirip pencereyi kapatın bilgisayarı tekrar başlat sorun çözülür

    Şükranlarimi sunuyorum hocam kafayi siyirmaktan kurtardin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinhocam -- 19 Aralık 2013; 0:03:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alejandro23

    Başlat > Çalıştır > Regedit yazın

    Açılan regeditde
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Ndisuio" anahtarına ulaşın ve 4 yazan "Start" değerini 1 olarak değiştirip pencereyi kapatın bilgisayarı tekrar başlat sorun çözülür

    Cok merak ediyorum, bunu nerden bilebiliyorsunuz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alejandro23

    Başlat > Çalıştır > Regedit yazın

    Açılan regeditde
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Ndisuio" anahtarına ulaşın ve 4 yazan "Start" değerini 1 olarak değiştirip pencereyi kapatın bilgisayarı tekrar başlat sorun çözülür

    Eyw hocam işe yaradı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alejandro23

    Başlat > Çalıştır > Regedit yazın

    Açılan regeditde
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Ndisuio" anahtarına ulaşın ve 4 yazan "Start" değerini 1 olarak değiştirip pencereyi kapatın bilgisayarı tekrar başlat sorun çözülür

    Hocam bu start değeri filan tam olarak ne oluyor ?
    Bende 3 yazıyor du 1 yaptım dediğiniz gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.