Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 2g iphone cihazımı itunestan shift restore diyerek dfu moda almadan custom fw ile yükledim sorunsuz bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt82 -- 17 Eylül 2009; 1:28:48 >
  • Bende burdaki linkleri indirdim, yükledim , telfon unlock ve jailbreak li şu an..
    Bakalım gerekli şeyleri yüklüyorum umarım sonradan bi sorun çıkmaz.. ama şu an sorun gözükmüyor
  • arkadaşkar 1 sorum olacak
    usa dan alınan 1.1.4 versyon için ne yapmam gerekiyor acaba
    hangi linkleri kullanacam aklım karıstı yardım ederseniz bende guncellenicem sonunda :)
  • Dostlar 2G iphoneumla daha once 3.0'a customfirmware+redsnow ile gecmistim simdi redsnow ile 5 saniye ona bas, 15 saniye buna bas,cek simdi elini kisimlari olmadan custom fw ile sadece shift+restore yapmak yeterli anladigim kadariyla 3.1'e gecis icin. Dogru mudur?
  • Ya DFU moda geçirmesi çok kolay bişii, sadece nası olduğunu bu veya başka sayfadan oku..
    ama galia DFU moda geçtinmi kesin bi sistemi tekrar yüklemek şart diye biliyorum..
    Bu arada benim yüklemeden sonra iTUNES sync ta biraz sorunla karşılaştım..
    AppSync 3.1 i yüklemiştim cydia dan ama.. sync ta error mesajı falan alıyordum anlamadım.. Bütün app,ları uncheck yaptım teldende yuklenenleri sildim, Appstoredan cep uzerinden free 1 tane yükledim onunla snyc yaptım.. önce bi restart falan attıydım.. neyse.. btün app.lar uncheck syn yapınca şu an yüklüyor galiba herşeyi..

Şu anki tek sorun, daha önce çalıştırdığım bazır programlar çalışmıyor, yahut biraz gariplik yapıyor.. Misal QuadCamera vardı, görüntü gelmio allah allah :D
    Ama en azından önceden açılmayanlarda şimdi açılıyor 3.1 diye (2.2.1 lerde kalmıştım ben)
    quote:

arkadaşkar 1 sorum olacak
    hangi linkleri kullanacam aklım karıstı yardım ederseniz bende guncellenicem sonunda :)

Bence yukardakini indir. telefonu DFU moda sok (açıklamaları bulmak son derece kolay), sonra shift click restore diosun itunes ta.. yüklüyorsun buradaki custom fw yi.. direk unlock halde ztn.. Sadece sakın orjinali yükleme sonra başına dert alırsın.... OpenSSH, cycorder falan yuklersin cydiadanda,, Appsync 3.1 falan crackli şeyler için.. takıl yani ama dediğim gibi buradaki versyon şu an çalışıyor, sadece yüklediğim uygulamaların bazılarında yeni veya bazı sorunlar gördüm oda versyon uyumsuzluğundandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antikor -- 21 Eylül 2009; 21:05:26 >

• yardımlarnız için teşekkurlşer arkadaşlar

Orijinalden alıntı: selimbic

arkadaşkar 1 sorum olacak

iphone un imei sini pasaportla tk ya kayıt ettirdiysen burdaki yada başka bi yerdeki iphone 2g 3.1 custom fw yükleyebilirsin, ama kayıt ettirmeyip fake imei ile kullanıyorsan, 2g 3.1 fake imei dosyası bulman gerekiyo, pm den link veririm.
  • arkadaşlar rapid linkler limited download sanırım.. esesli75'in verdiği linkten indiren varmıdır (http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/index.php ).. bu 3.1 customfirmware midir. 2G kayıtlı imei cihazıma shift+restore ile yükleyeceğim öyleyse..cevap bekliyorum..saygılar..
    3.1'e geçiş çalışmam başlamıştır. Bu başlıktaki cutom dosya'da "ananas" tehlikesi sezinlediğim için başka bir firmware buldum. ITunes bağlıyken restore moda geçip shift+Restore yaptım...
    Yüklüyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatugokhan -- 23 Eylül 2009; 22:24:28 >
  • hockulo.us/cydia source ve xsellize vs. source'ları ekledim. iPhone Back-Up Utility diye küçük bir program var tüm back-up'ları onun aracılığıyla restore yaptım. Herşey çalışıyor. Tüm phonebook'um eklendi.
  • İşte zurnanın zart dediği yere geldik. Macera başlıyor. MMS2G active'yi yükledim cydia'dan ve alet çaktı. Apple'da takılı kaldı. Amaç 2G'de MMS'i standart SMS programı aracılığıyla alabilmekti. Bizim şirket hattı Vodafone'a geçtiğinden beri Turkcell'de tepe tepe kullandığım MMS özelliği çalışmaz olmuştu.
    Yüklemez olaydım.... Sar baştan restore!!!
  • selam arkadaşlar...
    çok zor durumdayım 3 gündür 2g 8gb telefonumu kullanamıyorum,itunesla gelen son güncellemeyi indirdim 3.1 ve bunu düşüremiyorum çünkü düşürmek için olan versiyonları indirince itunes kabul etmiyor eski itunesları indiriyorum onlarda itunes versiyonunu güncellemem gerektiğini söylüyorlar şuanda telefonda hattı görmüyor bir usb ve cd işareti var özel aramalara açık sadece çok zor durumdayımm lütfen ne yapacağımı söylesin biri :(
    sizce bu downloadlar işe yarar mı?
    teşekkürler
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.