Şimdi Ara

Silinebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
7.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok ya zahmet etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Haklısınız turkcell var iken

Silinebilir
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 16 Şubat 2020; 22:55:46 >

• Güncel 3 adet numara taşıma işlemi sağlandı. İlgili tarifemiz dakikası bol tarifelerdir internet paketiniz limitinde durarak aşım yapmaz şebeke içi ve sabit hatlarla sınırsız ve ücretsiz görüşme mevcuttur. 30,40 gb interneti bol tarifelerimiz ile gb yetmeyen müşterilerimize özeldir. Ayrıca daha bir çok ayrıcalık ve avantajlarada sahip olabileceksiniz.

Sizde bol içeriği uygun fiyata sahip olabilirsiz şimdi türk telekomlu olma zamanı

• CEPDOSTU 6GB, 1500 Dakika 1500 SMS 6 GB, 28 TL’den faydalanmak istiyorum.
    Kafama takılan taahhüt süresi bitince aynı paket için yanlış hatırlamıyorsam 75 TL talep ediyorlar. Bir yılım bitince 28 TL’nin üzerinde bir kuruş dahi vermek istemiyorum. Yine aynı şekilde bu bir yıllık taahhüt süresince paket fiyatında artma yaşanır mı?

• Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Mevcut aboneler için işlem sağlayamıyoruz turkcell veya vodafone kullanıyor olmanız gerekiyor maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternet paketi bittiğin de ücretlendirme nasıl oluyor. Gelen mesajı silince bulamadım bir daha. 100 mb internete 9 tl alındığını gösteren ss ler gördüm ne kadar doğru acaba ?
  • akbulut001 A kullanıcısına yanıt
    Kendi müşterisine zorluk çıkarıp başkasına kolaylık sağlaması nasıl bir saçmalıktır yıllardır anlamadım.
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    Hangi operatör şirketi kendi abonesine sahip çıkıyor acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kesinlikle haklısın. Bence hepsi anlaşmalı. Abone giriş çıkışlarından bile sirkülasyondan kazanma peşindeler. win win sanırım.
  • Diğer operatörlere kıyasla türk aboneleri daha avantajlı bazı aboneler indirimle yeni abonene sunulan tarife fiyatlarından daha aşağıda paket ücreti alabilmekte kıyasladığımızda diğer operatörlerde size özel indirim tanımlanmaz ama türk telekomda tarifeye ek indirim tanımlanabiliniyor.

Turkcell sizden daha çok sahip çıkıyor aynı gün git gel yeni abone oluyorsun

10 Yıldır Turk Telekom kullanıyorum bana ne avantaji veriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 19 Şubat 2020; 23:47:21 >
  • 10 yıldır türk telekomu kullandığınızı söylüyorsunuz ama dimi 🙂

• Güncel işlemler devam etmektedir.

Aycell idi o zamanlar sonra avea oldu en son Turk Telekom isim degistirmesi kalite yapmıyor yaptığı yatırım yapıyor

Turk Telekom baz istasyonu ile aramda 750 metre var çekmediği zamanlar oluyor 4G bile yeni geldi geçen sene kasım da

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.