Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fikrimi değiştirene kadar buraya yazmış olduğum yazıları tekrar paylaşmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Erman -- 8 Mart 2020; 18:1:28 >

• Kusura bakmayın başta belirttiğim gibi aceleye geldi ve pek istediğim gibi bir yazı olmadı. Umarım faydalı olur. Normal zamanda bana laf atan umarım hatalarımı da yazar da düzeltme yaparım.
  • Hadi inşaat mühendisliği tamam da İTÜ'yü tercih edeceklerin kafasında hiç soru kalmadı mı? Ben sadece inşaat mühendisliği için açmamıştım bu konuyu
  • Hazılık eğitimi nasıl acaba? Nerede okusam insanlar pek memnun değil gibi. Öğrendiğiniz ingilizce dersleri anlamak için yetiyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilinmezbiri B kullanıcısına yanıt
    Okulda eğitim açısından tek memnun olmadığım şey hazırlık eğitimidir. Çünkü verilen eğitim yeterlilik sınavını geçmeye yönelik oluyor ve yeterlilik sınavının da pek İngilizce seviyesini ölçtüğünü söyleyemeyiz. Ben tavsiyem hiç hazırlık eğitimi alınmaması veya 1 dönem okunmasıdır. Ayrıca birinci sınıf(çoğu havuz) derslerinin hepsinde İngilizce anlatılan dersleri anlamakta zorluk çekmedim ve maalesef İngilizce seviyesi düşük birisiyim.
  • Çok sağolun iyi akşamlar

• bilinmezbiri B kullanıcısına yanıt
    rica ederim iyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba, kampüs çevresinde bildiğiniz vegan opsiyonlu restoranlar var mı?

• sxm S kullanıcısına yanıt
    Benim bu konu hakkında bilgim yok. Ama biraz araştırdığımda İTÜ Vegan topluluğuna rastladım. Twitter ve Facebook adresleri şunlar
    tr-tr.facebook.com
    İTÜ Vegan Topluluğu
    https://tr-tr.facebook.com/ituveg
    https://twitter.com/ituveg

Sanırım buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Övme artık şu İTÜ'yü yeter (!)

• tavukdoner_651 T kullanıcısına yanıt
  • Başlık başlık güzel olmuş, faydalı inşaatla müh. alakam olmasa da
  • pBat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Aslında bu halde yüklemezdim siteye ama olsun pek kötü değil. Bu dönem bir geçsin de daha sonra üzerinde çok fazla düzeltme yapacağım
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Abet ve müdek arasındaki farklar nelerdir? Ve akreditasyonu olmayan bir üniversiteden mezun olursam ne gibi farklılıklar olur?

• Derebey44 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası pek bilgim yok. Abet Amerika Müdek avrupa merkezli diye biliyorum. Akreditasyon bence verdiğin eğitimin iyi olduğunu kanıtlar ve baktığım üniversite-bölümler in akreditasyonlari olduğundan bunu hic düşünmemiştim.

Sizce İTÜ ehb mi TOBB ee tam burslu mu aciklayarak yazarsanız çok sevinirim

• Hocam işe yeni başlayan emek vermiş bir itü inşaat mezunu ortalama ne kadar maaşla başlar gözlemleriniz var mı bu konuda ?
  • Derebey44 kullanıcısına yanıt
    İTÜ EHB hakkında neredeyse bilgim yok. TOBB ee hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Lakin durumlarıma göre (rehberlikciler veya öğrencilerden değil) araştırdıktan sonra İTÜ EHB yazardım büyük ihtimalle. Öncelikle akademik kadrosuna, okulun imkanlarına ve ders programına bakın. Ayrica İTÜ ehb ve TOBB ee diyodusnuz bunları neden dusunuyorsunuz? taban sıralamaları yüksek diye mi yoksa araştırdınız mı?

ODTÜ istiyordum az bir farkla kaçıyor ondan sonra sıralamalardan giderek üniversiteleri gezdim ODTÜ yu de TOBB u da İTÜ yü de birkaç tane daha şu ana kadar TOBB düşünüyordum akreditasyon olmaması canımı sıktı . İTÜ yü de kotuleyenler çok var oradan da kafam kayıyor çok kararsızım

• exploitt kullanıcısına yanıt
    Ortalama olarak başlangıç maaşı diğer mühendisliklere kıyasla düşük olur. Lakin tecrübeyle yakın zamanda maaşınız çok yükselebilir ve bazı mevkilerde çalışmaya başlayabilirsiniz kimsenin inanamayacagi bir maasta alabilirisiniz. Hem devir yavas yavas değişiyor hem de tanıdıklarım arasinda çok fark olduğu için bu konuda güvenilir bir miktar yazamam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.