Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vallahi çok yazık.bunlar çiğ süt emmiş bilader.bak şimdide diyoki niye söyluosun topicte.ben söylerim arkadaş biz böyle görmüşük aileden.öyle kskteen gibiler gibi arkadan atıp tutmayız.vallahi yazık bak uykum kaçtı gece gece. aşırı delikanlı sen taviz verme.sana tavsiye mahsun kırmızıgülden yıkılmadım ayaktayım adlı şarkıyı indir dinle.tam seni anlatıyor valla.
    quote:

Orjinalden alıntı: aşırı delikanlı

quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

yav aşırı delikanlı biraz delikanlı ol ne cezası senin gibi adama bi lahmacun yeriz geçer.
    bu arada kskteen bana pm atmış bu site tam fake mekanı oldu demiş.bu kadar olmaz burdan açıklıyorum işte neden arkadan konuşuyorsun sayın kskteen

vallahamı...
    eğer öle yaptıysa insanlıktan nasibini alamamış demektir.onun yaptığı delikanlılığa sığmaz.ayıp etmiş.neyse.

• siz şikayet ettiniz demi lan olum adam diilsiniz

Orjinalden alıntı: aşırı sexi

siz şikayet ettiniz demi lan olum adam diilsiniz

ya ne şikayet etmesi işim gücüm yok şikayet mi etcez seni bilader senin foto çok ofsayt ondan olmasın_?

Orjinalden alıntı: aşırı sexi

siz şikayet ettiniz demi lan olum adam diilsiniz
  • bilimsel çalışmaymış senin heryerin bilimsel çalışma olsa ne olur? gören nobele katılacak sanır...

quote:

Orjinalden alıntı: kskteen

quote:

Orjinalden alıntı: aşırı delikanlı

quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

yav aşırı delikanlı biraz delikanlı ol ne cezası senin gibi adama bi lahmacun yeriz geçer.
    bu arada kskteen bana pm atmış bu site tam fake mekanı oldu demiş.bu kadar olmaz burdan açıklıyorum işte neden arkadan konuşuyorsun sayın kskteen

vallahamı...
    eğer öle yaptıysa insanlıktan nasibini alamamış demektir.onun yaptığı delikanlılığa sığmaz.ayıp etmiş.neyse.

atıyo bu achilleus sen inanma ona,ama bir geçek var buraya karı kız topiği açsam dolar taşardı..Bilimsel bir çalışma olunca insanlarımız nedense kaçıyor

• noluyo burda
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • yazık aşırı bilmemneye ya
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.