Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 2 Nisan 2019; 17:7:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • AKP neden müdahil olsun ki konuya mis gibi gündem onlardan uzakta cayır cayır dönüyor. Milletvekili maaşlarına zam, yeni ilginç KHKlar gibi bir sürü şeyi yapabilme olanakları doğuyor. Sen olsan karışır mıydın?



    Yabancı sınırına gelirsek milli takıma illa 3 büyüklerden, İstanbul takımlarından topçular alınacak diye bir kaide yok amatör ligler dahil istediği ligden topçu alabilirler MT a. Alternatif takımlardan, liglerden yeni adamlar araştırmadan sadece İstanbul takımlarından bakıp alayım takıma dersen o senin kabahatin olur hoca. Hem eskiden yerliler iyiydi şimdi iyi değiller diyeceksin hem de kötü dediğin adamları hep aynı yerden alıp yeni arayışlarda bulunmayacaksın yok öyle bir dünya.



    Yabancı sınırını eleştiren futbol kulübü, hocası vs. var ise onun da kolayı var yabancı alıp oynatma takımı komple yerlilerden kur bunu yapmanı engelleyen bir durum yok.



    Mevcut durumda bu yabancı sınırı gelsin diyenlerin bir sınır olmadan istediklerini yapalecekleri bir özgürlük var iken bu özgürlüğe hiç fırsat vermeden direkt herkes okka altına gitsin zihniyetiyle ortalığı karıştıranların amacı üzüm yemek değildir. Sınır gelsin diye zırlayan bu kurmalı oyuncakları kim kuruyorsa boş yere hayal kurmasın aç kapa artema reklamı çekmiyoruz burada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vanuatu ülkesinde bile futbol federasyonu bizimkine kıyasla daha planlı çalışıyordur sanırım. Bizdeki futbol federasyonu değil de bol entrikalı orta dünya dizisi sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri. -- 4 Eylül 2017; 8:34:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay basit aslında yabancı sınırını getireceksin ama mantıklı bir şekilde.Vasat oyuncu aldırtmayacaksın takımlara.İngiltere gibi milli takımda oynama kuralı falan getireceksin.
    Mesela Galatasaray'dan örnek vereyim Carole,Lines geçen yıl full oynadı bizde.Bildiğin vasat bile değil bu adamlar vasat altı.Bunların yerine paf takımdan 2 genç oynasa hem Galatasaray hem Türkiye kazanırdı.
  • Yabancı sınırıyla alakalı kısıtlama gelirse kesinlikle Türkiye ligini izlemeyi bırakırız. Bu sene tam iyi adamlar geldi, az da olsa imaj toparlayacağız ve çekişmeli lig olacak dedik, tetikçilerle başladılar Türk futbolunu baltalamaya ! Birilerinin komisyonları belli ki çok azaldı !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım'ın son açıklamalarına baktım emrin kimden geldiği belli. Rıdvan, Aziz, Demirören bunların ortak noktası nedir bulun bakalım? 70 milyon euroyu çöpe attı ayağa kalkamadı, Gs yabancı işine girince bir anda sistem değişmeli. Zavallısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 11 de 4
    İlk 21 de 10
    Bence ideal olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.