Şimdi Ara

Göztepeliler Lokali [Baba Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamer Tuna: Göztepe, bu tutkulu ve ihtiraslı taraftara layık bir takım!





    Göztepeliler Lokali [Baba Konu]



    Tuna, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, iç sahada kalan tüm maçları kazanma düşüncesinde olduklarını, bu doğrultuda Antalyaspor karşılaşmasından galip ayrılmanın önemli olduğunu söyledi.



    Ligde alt sıralardaki takımlarla yaptıkları maçlarda güçlü mücadelelerin ortaya çıktığını belirten Tuna, "Antalyaspor çok cesur başladı, kazanmak isteyen bir rakip var karşımızda. Onlara çok gol pozisyonu vermesek de rakibe şut şansı verdik. Oyun ilerledikçe, ikili mücadeleleri ve dönen topları kazanmaya başlayınca oyunda etkinliğimiz arttı." dedi.

    Tuna, Halil Akbunar'ın dikine koşuları ve paslarının çok güzel olduğunu belirterek, "Demba Ba'nın oyun olarak dönmesinden dolayı çok mutluyum. Göztepe, bu tutkulu ve ihtiraslı taraftara layık bir takım. Bu süreçte gelecekteki planlamada çok başarılı neticeler alacak bir Göztepe olacak." diye konuştu.



    Bir soru üzerine Tuna, Demba Ba'nın takımın santrforu olduğunu, yabancı oyuncu statüsüne göre 14 yabancıdan 11'inin maç kadrosunda olabildiğini hatırlatarak, "Sezon başında 11 yabancıdan hiçbirinin dışarıda bırakmak istemiyorum demiştim. Kendi planımın dışına çıktım. Kullanmadığımız, dışarıda bıraktığımız oyuncular bize zarar veren yönler. Yabancı oyuncular ligin değerini artırmış gibi gözüküyor ama Türk futbolunun değerini düşürmeye başladı. Umarız ki bunu gelecek sezondan itibaren değiştirebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.




  • Anadolu Grubu ve Anadolu Efes Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil İzmir'de bir araya geldi.

    Efes Pilsen'in İzmir'deki tesisinde bir araya gelen ikili karşılıklı forma alışverişi yaparken, masada Efes'in logosu içinde 'Birlikte Güzel' yazısı ve uçlarında Göztepe arması bulunan atkı büyük dikkat çekti.

    Edinilen bilgiye göre görüşmenin bir nezaket ziyareti olduğu öğrenilirken gelecekteki olası birlikteliklereyse açık kapı bırakıldı. Görüşmeden çıkan bir fotoğraftaysa iki başkanın Göztepe-Anadolu Grubu işbirliği yazılı bir görsele baktığı görülürken, görselde sarı kırmızılıların yeni stadının yer alması da dikkat çekti. Göztepe taraftarlarına ait GözGöz TV hesaplarında çıkan fotoğraflar, taraftarlar arasında hızla paylaşıldı. Fotoğrafların yayılmasıyla birlikte basketbolda Anadolu Efes-Göztepe iş birliği mi geliyor sorusu akıllara gelirken, bazı taraftarlar da en azından altyapıda bir birliktelik beklediklerini söyledi.

    Göztepe Başkanı Mehmet Sepil daha önce yaptığı bir açıklamasında "Herhangi bir branşta İzmir'de başarılı bir takım varsa, biz o alanda olmayı düşünmüyoruz." demişti.

    http://www.kanalben.com/haber/481408/kulisleri-heyecanlandiran-gelisme.html

    http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=117889




  • MEHMET SEPİL: '' AVRUPA ŞANSINI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ ''

    igde kalan haftaları Avrupa kupalarına katılmak adına önemli gördüklerini açıklayan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, “Avrupa’ya kaldığımız durumda bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Birçok kulüp Avrupa’da olduğu sene kulübü buna hazırlamadığı için zor durumlarda kaldı. Bunun farkındayız ve atacağımız adımlar mantıklı adımlar olacak. Avrupa kupalarına katıldık diye gaza gelip agresif adımlar atmayacağız” dedi.

    Spor Toto Süper Lig'de haftayı galibiyetle kapatan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, kalan 9 haftada rakiplerinin büyük bölümünün ligde daha alt sıralarda olan ve düşmemeye oynayan takımlarla olacağını söyledi.Ligin üst sıralarından bir tek Galatasaray'la oynayacaklarını bu maçın da ligin son haftasında oynanacağını kaydeden Sepil, "Bu da bizim için bir avantaj. Bizim önemli bir hedefimiz var, 5. olursak Avrupa kupalarına katılma durumumuz oluyor. Önümüzdeki 9 haftayı biz böyle değerlendiriyoruz. Bu şansı kullanıp Avrupa kupalarına katılmayı istiyoruz. Önümüzdeki 9 hafta hem Avrupa kupaları hem de önümüzdeki sezonun yapılanması için önemli" ifadelerini kullandı.

    Sezon başı hedeflerinde Avrupa kupalarına katılmanın olmadığını kaydeden Başkan Sepil, "Avrupa'ya kaldığımız durumda bunu çok iyi değerlendirmemiz lazım. Birçok kulüp Avrupa'da olduğu sene kulübü buna hazırlamadığı için zor durumlarda kaldı. Bunun farkındayız ve atacağımız adımlar mantıklı adımlar olacak. Avrupa kupalarına katıldık diye gaza gelip agresif adımlar atmayacağız. Bu adımları stadımız hazır hale geldiği zaman atacağız" diye konuştu.

    "İzmir'de tembellik var"

    İzmir'deki tüm kurum ve kuruluşların sporun ve futbolun önemini tam algılamadığından yakınan Sepil, "Futbolun bir şehir için ne kadar önemli olduğunu ve tanıtıcı bir unsur olduğunu anlamış değiliz. Yılların getirdiği başarısızlıkla belki bu tembellik oluştu. Özellikle Anadolu şehirlerinin aldığı destekler ortada. Aynı destek maddi ve manevi olarak İzmir'de yok. 'Orada bir takım var, burada çok takım var' deniyor ve tembelliği bu oluşturuyor. Tüm İzmir takımları bir gerçek. Bu gerçek içinde bu yardımlar çok akıllı bir şekilde değerlendirilebilir ama İzmir bu aşamaya gelemedi. Altay, Altınordu ve Menemen Belediyespor bir üst lige çıkmaya çalışıyor. İzmir'in bu takımları ıskalamaması lazım. Sadece maddi değil manevi olarak takımları desteklemek lazım. Göztepe, Avrupa'da oynarsa bu şehrin dinamikleri için de çok çok önemli bir adım olacak" ifadelerini kullandı.

    "Bazı oyunculara uzun kontratlar teklif edeceğiz"

    Gelecek sezonun planlaması için Teknik Direktör Tamer Tuna ile konuşmalar yaptıklarını da anlatan Sepil, "Sözleşmesini uzatmak istediğimiz futbolcular var. Önemli bir bölümünü bu hafta içinde hallederiz diye düşünüyorum. Önümüzdeki 2 hafta içinde sözleşmesini uzatacağımız futbolcuları da duyururuz diye düşünüyorum. Gelecek sene sözleşmesi bitecek olan yabancılardan Leo Schwechlen ve Milos Kosanovic var, yerli oyunculardan Günay, Tanju ve Selçuk var. Onların dışında oyuncuların hepsinin gelecek seneye dönük de sözleşmesi var. Sene sonunda ayrılabilecekler olabilir. Bazı oyuncularımıza daha uzun kontratlar da önereceğiz" açıklamasını yaptı.

    Demba Ba kalacak mı?

    Demba Ba'nın Moussa Sow ile ortak bir futbol akademisi bulunduğunu ve ileride bu konuda bir ortaklık yapabileceklerini de kaydeden Sepil, "Demba Ba, gelecekte bu işi yapmak istiyor. Demba Ba ilk geldiğinde de sadece oyuncu olmadığını, uzun vadede futbolda kalmaya çalışan bir kişilik olduğunu söylemiştim. Kendisiyle bu konuları görüşeceğiz. Demba Ba seneye kalır mı bunlar da önümüzdeki haftalarda belli olacak" dedi.

    Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya yansıyan, ünlü iş adamı Tuncay Özilhan ile yaptıkları görüşmeleri de anlatan Sepil, "Anadolu Grubu'nun yapısına baktığımızda bizim iş birliği yapacağımız birçok şirketi var. Sporla ilgili bir grup ve yıllardır Türk sporunun içinde olan bir grup. Tuncay Özilhan'la birbirimizi tanıyoruz. Çok önemli bir görüşmemiz oldu. Bu projeyi nereye kadar götürebileceğimizi konuştuk. Kendileri de heyecanla dinledi. Şuan bir açıklama yapamayacağım ama önümüzdeki günlerde bu birlikteliğin detayları belli olacak" diye konuştu.

    Haber Kaynak : İHA

    http://www.gozgoz.tv/mehmet-sepil-avrupa-sansini-degerlendirmek-istiyoruz.html




  • Göztepe yayın havuzundan servet kazandı!

    Spor Toto Süper Lig'deki ilk sezonunda hedefini Avrupa kupalarına katılmak olarak belirleyen Göztepe'nin başarılı performansı kasasına da yansıdı.

    Bu sezonun puanlama ve sıralama dereceleri baz alınarak yapılan hesaplamalar sonucunda Göz-Göz, bitime 4 hafta kala yayın havuzundan şimdiden 70 milyon TL almaya hak kazandı.

    Süper Lig’in yayın gelirlerinden ayakbastı parası olarak 31 milyon TL almayı garantileyen sarı-kırmızılılar, performans ve ilk 6 priminden de önemli gelir elde etti. 30 hafta sonunda 12 galibiyet ve 8 beraberlik alan İzmir temsilcisi şimdiden 35 milyon TL’nin üzerinde parayı kasasına koymaya hak kazandı.

    Göztepe, sezon boyunca ilk 6 sıra içinde yer aldığı haftalar sayesinde de 3 milyon TL daha gelir elde etmeyi başardı. Sezon sonuna kadar 4 karşılaşmaya çıkacak Göztepe’nin alacağı galibiyet ve beraberliklere göre kazanacağı ücret artacak.

    Sarı-kırmızılılar ligi ilk 5 içinde bitirirse sıralama payından da 7 milyon TL’nin üzerindeki prime sahip olacak. Göz-Göz, şu ana kadar Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor’un ardından en fazla gelir toplayan takım olmayı başardı.

    Türkiye’nin borçsuz ender kulüplerinden biri olan Göztepe, 14 yıl sonra yer aldığı Süper Lig’de şimdiden oldukça karlı bir sezon geçirmiş oldu. İzmir ekibi, kalan 4 haftada Karabükspor, Yeni Malatya, Konyaspor (D) ve Galatasaray’la oynayacak.

    http://skor.sozcu.com.tr/2018/04/25/goztepenin-muthis-kazanci-70-milyon-tl-720634/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 26 Nisan 2018; 14:22:41 >




  • Atiker Konyaspor Göztepe maçı bugün 19:00'da oynanacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.



    Göztepe deplasmandaki son maçına çıkıyor



    Sarı-kırmızılı ekip 33. hafta mücadelesinde yarın Atiker Konyaspor'a konuk olacak. Göztepe, Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak. Ligde 33. haftaya 48 puan ve averajla 6. sırada giren Göztepe, 2017-2018 sezonunun son deplasman maçında Atiker Konyaspor'a karşı mücadele edecek. Bu sezon dış sahada oynadığı 16 maçta 19 puanı bulunan sarı-kırmızılı ekibin, son 8 deplasman maçında galibiyeti yok.



    Göztepe'nin ligi 5. sırada bitirip UEFA Avrupa Ligi'ne gitme ihtimali, Teleset Mobilya Akhisarspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla kalmadı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Atiker Konyaspor-Göztepe maçını hakem Ümit Öztürk yönetecek.



    Geçen sezon Göztepe'nin Süper Lig'e çıkmasına katkı veren ve ligin ilk devresinde sarı-kırmızılı formayla 14 gol atan Adis Jahovic, transfer olduğu Atiker Konyaspor'la eski takımına rakip olacak. Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, daha önce yardımcılığını yaptığı Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın karşısına çıkacak. Göztepe'de Kadu, Kerem Atakan Kesgin ve Sabri Sarıoğlu'nun sakatlıkları bulunuyor. Öğlen hava yoluyla Konya'ya gidecek sarı-kırmızılı ekip, son çalışmasını orada yapacak.




  • konya 1-1 göztepemiz maç sonucu.

    Jahovic para gözlüğün kurbanı oldu. konyaspor da dini spora karıştırmanın kurbanı oluyor. gene maç öncesinde ve maç oynanırken tekbir çektiler lol.

    umarım küme düşerler.
  • Taraftarlarımızın Bilgisine
    Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynayacağımız Galatasaray müsabakasında, 2017-2018 sezonunda en az 3 iç saha maçına giriş yapan taraftarlarımıza bilet satın alma önceliği verilecektir.

    https://www.goztepe.org.tr/Haberler/futbol/taraftarlarimizin-bilgisine/6714
  • Atiba 5 yıldır formasını giydiği Beşiktaş ile yolları ayırıyor. Son maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Kanadalı futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek. Siyah-Beyazlı Yönetim, 35 yaşındaki orta saha oyuncusuna maç başı ücret karşılığında 1 yıllık mukavele teklif etti. Atiba’nın 2 yıllık anlaşma talebinde ısrar etmesi nedeniyle taraflar arasında uzlaşma sağlanamadı.



    İYİLEŞTİRİLMİŞTİ



    Tecrübeli oyuncu Göztepe ile görüşmelere başladı. Atiba, Sarı-Kırmızılı Kulüple anlaşma noktasına geldi. Kanadalı oyuncunun sözleşmesi 2016 yazında 2 senelik uzatılmış ve 1 milyon euronun altındaki yıllık ücreti 1.3’e çekilmişti. Deneyimli isim 187’si 11’de olmak üzere Beşiktaş forma giydiği 194 maçta 9 gol kaydetti
  • Yavru Beşiktaş
  • Göztepe'den 'Çukur'lu tanıtım



    Göztepe, 2018/2019 sezonunda giyeceği formaları son dönemin popüler televizyon dizisi Çukur ile tanıttı.







  • Bİz göztepeliler olarak genelde çift takımlı arakdaşlara pek hoş gözle bakmıyoruz. açıkçası bende GS li oldugunu bilmiyordum . zaten şurada GÖZtepe adına yazan 3-5 kişiyiz . kusura bakma bende diğer orjinal başlıktan devam edeceğim.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Hay hay hocam sen bilirsin.Senin yerinde olsam;Dedigin gibi heleki 3-5 kişinin ayda yilda bir mesaj yazdigi bir ortamda Esas takimi Galatasaray olup Göztepenin gündemde kalmasi için burda emek harcayan kişinin emeğini hiçe sayiyorsan hay hay istedigin yere yaz.



    Povakatörlerde olsa gaza gelenlerde olsa ben burda Göztepe ile ilgili paylaşimlarda bulunacağım.



    Zaten bu konu altinda aktif 2-3 kişi var senin yazman yazmamam umurumda değil ben tek başımada paylaşima devam ederim...

  • dostum yazıp yazılmaması önemli değil yani sorun bu değil. başlıgı açan kişinin yani senin çift takımlı olman. tabi kimse karışamaz buna. herkes istedigini tutar ama bize ters malesef. gerçek göztepelilerin felsefesine ters bir olay :) yoksa özgürsün tabiki .
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Ya bırak kardeşim Göztepeli olup 3 büyükleri tutan zibilyon tane adam var.Göztepe koskocaman bir kulüb desteğe ihtiyaci var.Köstek olmanin alemi yok.Daha bunun hakkinda birşey yazmayacağım.
    Ben galatasarayliyim hem renktaş hemde memleketimin takımı farkindalik yaratmaya çalişiyoruz.

    Zaten forumda göztepeli yok olanida illahlah ettiriyorsunuz.Ne haliniz varsa görün be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 20 Mayıs 2018; 22:55:28 >
  • öyle zibilyon tane adam var malesef. bun da inkar edicek bir şey yok. zaten tribün de onların da yeri yok . bunu herkes söylüyor

    Yani bunda kızacak bir şey yok. Gs li birinin gelip göztepe başlıgı açmasını mantıgım almadı. FB li biri gelip te GS başlığı açsa kudurursunuz adama etmediginiz küfür kalmaz yahu . birde neyine farkındalık yaratıcan anlamadım? göztepe farkındalıga ihtiyacı olan bir klüp değilki! göztepe semt takımıdır. izmirin farklı bölgelerinde de taraftarlarımız var sadece. yani bizim taraftar kitlemiz zaten belli . bir farkındalıga ihtiyaç yok :)

    Dediğim gibi kızacak bir durum yok. hani Gs li oldugunu söylemesen orada o arma olmasa ne güzel muhabbet ediyorduk zaten . hata bizde değilki.




  • 2 yıl sonra başlığa denk geldimde bak bir tane Göztepe konusu yorumu yok. Harbi taraftar ya bunlar forumda göztepenin esamesi okunmuyor. Böyle parazitlerde bizi soğuttu bu forumda...
  • kvo35 kullanıcısına yanıt

    5 sene olmuş bir tane Göztepe konusu açmamışsınız mesaj atmamışsınız.

    Sırf ben hem Göztepe hemde Galatasaray'ı tutuyorum diye konuyu sabote edip taraftarlığımı sorguladınız.

    Senin gibi kolpacılara inat.Konuyu aktif hale getiriyorum :-)

  • Kulüpten açıklama


    Göztepeliler Lokali [Baba Konu]
  • Mehmet Sepil başkanlıktan istifa etti


    Mehmet Sepil, Göztepe Kulübü’ndeki başkanlık görevini bıraktığını açıkladı.

    Yapılan yazılı açıklamada Mehmet Sepil şu ifadelere yer verdi: “8 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Göztepe Spor Kulübü başkanlık görevimden ve yönetim kurulu başkanlığı görevimden bugün itibarıyla istifa ettim. Göztepe Spor Kulübünün sorumluluklarını devralacak yeni bir yönetim oluşmasında tek önceliğim ve hassasiyetim kulübümüzü yeni bir heyecanla şu an bulunduğu konumdan daha iyi noktalara getirebilecek olmasıdır. Saygılarımla.”

    2014’TE DEVRALMIŞTI

    Altınbaş Holding’ten devraldığı Göztepe’de 2014 yılından bu yana başkanlık yapan Mehmet Sepil döneminde İzmir ekibi, 2. Lig’den 14 yıl sonra Süper Lig’e döndü ve 5 sezondur bu ligde yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, bu süreçte Gürsel Aksel Stadı ve Urla Adnan Süvari Tesisleri’ne kavuştu. Daha önce de hisse devri iddialarının ortaya çıktığı Göztepe’de Sepil’in kulüpteki hisselerinin satışı ile ilgili görüşmeler yaptığı iddia edilmişti.




  • Sosyal medyada birçok şirket ismi Göztepe ile anılırken, Danimarkalı iş ve spor insanı Rasmus Ankersen'in sarı-kırmızılılarla 6 aydır resmi olarak görüştüğü öğrenildi.


    Danimarka'da ekiplerinden Midtjylland'da takım sorumlusu olarak göreve getirilen ve takımı uluslararası başarıya ulaştıran 39 yaşındaki iş insanı, kulübü şampiyon yaparak, Avrupa arenasına çıkardı. Yakaladığı bu başarının ardından rotayı İngiltere'ye çeviren Ankersen, Brendford takımında görev aldı.

    SOUTHAMPTON'IN SAHİBİ

    Tam 6 yıl boyunca Brendford'u yöneten Ankersen, kulübü 74 yıllık tarihinde ilk kez Premier Lig'e çıkardı. İngiltere'de 2021 yılında Sport Republic adlı bir spor fonunun kurucu ortaklarından olan Danimarkalı iş insanı, bu fonla birlikte 2022'de Southampton'ın sahibi oldu. Ankersen'in 6 aydır ise Göztepe ile görüştüğü ifade edildi.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.