Şimdi Ara

silinebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
7.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yayengec

ben ikinci el golf almazdim... çünkü 0 a yakın fiyat istiyorlar. golf se golf 2.el sonuçta 6 ayda arabadan kar etmek niye

imzana imzamı atıyorum hocam
  • Astra h 2012 dizel otomatik aldım 46bin tlye 1000de masrafı vardı.

2014 golf 74 mü 2012 astra 47 mi deselerdi yine astra alırdım.

Vw marka değeri hakkının çok üstünde malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg diye geldim gidiyorum.

• 2. El piyasasında paket vs işlemez. Ülkemizde, kaza boya varmı ona bakarlar. Sen o arabanın hakkından 10.000 fazla istiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeri 69 veriyorsa, hemen verin bence.

• 2014 de dolar 2 tl civarıydı. şimdi 3.10 tl aradaki fark 7.500 tl degıl. Hesap edersenız farkın ne kadar fazla oldugunu gorursunuz. Bu yazdıgımın bu arabanın fıyatıyla ılgısı yok genel olarak bunu hesaplamıyor kımse.
  • yıl sonu golf 1.2 tsi dsg comfortline 65 67 bin tl civarına satılıyordu. şuan 82 olmuş bu nasıl bir zamdır.

birde bu a3 hakkında lütfen bir bilgi verin. 84 e nasıl bir araba veriyorlar.
  • Thomsson kullanıcısına yanıt
    ikinci el golf tövbe almam neredeyse sıfıra yakın para isteniyor ve kıyas yapılırken hep sıfır fiyatı ile kıyaslanıyor
    2015 model 20 bin km hatasız 308 1.6 bluehdi active eat6 paketi 63 bin tl ye aldım paşa paşa biniyorum
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Araba bir yatirim araci degildir ekonomik omurlu mallar statusune girer. Kullanildikca deger kaybeder. Zaten sorun bunu hesaplamamakta. 7 ile 10 yil ekonomik omru olan malin 3 yili kullanildiginda bunun degerlendirilmesi gerekir.
    Fatura edilen doviz cinsini baz alan arabanin degerini dolar uzerinden belirlemek ancak klasik araclar olabilir.
    Prömünyüm vosvos golf bir de klasik oldu ise onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Ekim 2016; 23:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Araba bir yatirim araci degildir ekonomik omurlu mallar statusune girer. Kullanildikca deger kaybeder. Zaten sorun bunu hesaplamamakta. 7 ile 10 yil ekonomik omru olan malin 3 yili kullanildiginda bunun degerlendirilmesi gerekir.
    Fatura edilen doviz cinsini baz alan arabanin degerini dolar uzerinden belirlemek ancak klasik araclar olabilir.
    Prömünyüm vosvos golf bir de klasik oldu ise onu bilmiyorum.

Çok yanlış, herşey kur uzerınden hesaplanır. Hesaplanmak zorunda. Bu konuyu örnek alırsak.

2014 de dolar kuru 2 TL > 82.250 TL ( 41.250 DOLAR )
    2016 da dolar kuru 3 TL > 74.000 TL ( 26.660 DOLAR )

Arada 14.590 dolar fark var. Bugunun kuruyla 40.000 - 45.000 tl fark edıyor. Sen gelmiş 7.500 tl den bahsedıyorsun. Aslında fiyatı yarı yarıya ucuzlamış.

Edit: Turkıye de her yıl arabalara ve diğer ithal ürünlere zam gelıyor. Aslında fıyatları aynı sadece bızım paramızın alım gücü azalıyor her yıl. Eskıden 1 dolar ıcın 2 tl verırken, şimdi 3 tl verıyoruz. Halıyle cebımızden daha fazla tl cıkıyor ama dolar fıyatı aynı degısmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 22 Ekim 2016; 23:22:57 >

• kimse saatli bombaya o kadar para vermez
  • Bi jetta değil tabi.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Hesaplamak degil olay yaklasim. Ekonomik omurlu mal diyorum gayrimenkul yatirimi hesabi yapiyorsunuz.

2 yil icinde 750.000km yol yapmis taksi de de ayni hesabi yapar misiniz ?

• Aldığından fazla fiyata veya aynı fiyat seviyelerine araç satma olayının bitmesi lazım zaten. Eskiden bi deyim vardı "sıfır araba galeriden çıktğında 10 lira eksi yazar" şimdi herkes zararsız satma peşinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLLyC

Hesaplamak degil olay yaklasim. Ekonomik omurlu mal diyorum gayrimenkul yatirimi hesabi yapiyorsunuz.

2 yil icinde 750.000km yol yapmis taksi de de ayni hesabi yapar misiniz ?

Senın bahsettıgın şey değer kaybı, arabadan arabaya değişir benım yazdıgım konuyla ne alakası var bunun ? Ben farklı bır konudan bahsedıyorum farkındaysan ?

Sen 2 yılda 7500 tl ucuza satıyorsun yazmışsın. Aslında 2 yılda 45.000 tl ucuza satmış oluyor. Para aynı para ama alım gucu ne kadar dusmuş goruyor musun ? Bu yuzden sureklı zam gelıyor herşeye ve 2. elde dogal olarak yukselıyor.

Benım 2 sene once aldıgım anakarttın sıfırı 1400 tl edıyordu. Sımdı aynı anakart 2200 tl cıvarlarında. Dolar fıyatı aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 22 Ekim 2016; 23:40:50 >
  • indir indir fiyati

• zero-man kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000 tl indirdim bakalım 1 hafta da böyle bekleyelim artık

• Fiyatınızı indirdikçe favorilere ekleyenlerin sayısı artar. Belli bir noktadan sonra da daha çok aranmaya başlarsınız.

• Thomsson kullanıcısına yanıt
    yalniz ilanin bir suresi var..parali oluyormuş site dikkat edin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.