Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:1:12 >

• 5 dakikada %1 50 dakikada %10 demek, 500 dakikada %100 eder, bu da 8 saatin üzerinde bi zaman demek gayet iyi bence, orjinal olduğunu anladığı için dokunmarşk çalışmıyor değil sağlıksız akımdan dolayı öyle telefonunuza zarar vermek istemiyorsanız orjinal kablo ve adaptör kullanın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde şarj durumum iyiydi çakma kablolar kullana kullana bataryanın içine ettim galiba. Önceki kablomdada temassızlık vardı bi ediyor bi etmiyordu omu yaptı bilmiyorum 8.1.2 güncelledikten sonramı oldu anlamadım. Her dakika düşüyor şarjım. 4-4 bucuk saatten fazla alamıyorum edge ile. Mümkün oldukça orjinal kablo kullanın derim. Dfu moda alıp restore etsem ve pili kalibre etsem düzelirmi biraz bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:1:8 >
  • Hocam hemen almanı tavsiye ederim ben 1 ay çakma adaptör kullanmak zorunda kaldım şimdi bataryamın %30 luk kısmımı kaybettim bataryayı değiştirmeyi düsünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:0:29 >
  • adaptör
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

adaptör
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:0:42 >
  • kabloyu taktığınızda donanım hatası diye birşey yazmadığı sürece sıkıntı yaratacağını zanetmiyorum gücü sağlıyan adaptör olduğu için buna dikkat etmek gerekir en iyisi orj ürün kullanmak
  • quote:

kabloyu taktığınızda donanım hatası diye birşey yazmadığı sürece sıkıntı yaratacağını zanetmiyorum gücü sağlıyan adaptör olduğu için buna dikkat etmek gerekir en iyisi orj ürün kullanmak
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:0:16 >
  • quote:

kabloyu taktığınızda donanım hatası diye birşey yazmadığı sürece sıkıntı yaratacağını zanetmiyorum gücü sağlıyan adaptör olduğu için buna dikkat etmek gerekir en iyisi orj ürün kullanmak

Sayın Kenbu ,Merhaba bir sorum olacaktı size cevaplarsanız memnun olurum . Ebay dan evimiz deki iPhone 5 lerde kullanmak üzere 3 ayrı satıcıdan birer adet pil aldım. Fiyatları 10 TL civarı . Hangisinin daha kaliteli Olduğunu takmadan anlama imkanı var mıdır?
    Ilginize teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takmadan kullanmadan anlama şansınız yok ama şuanda nokıa eski model cihazlara bile pil alırken ödediğiniz para 10 tl civarında kıyaslamayı iyi yapmak gerekir iyi veya kötü deme hakkı kendimde bulmuyorum
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 24 Aralık 2014; 11:06:40 >
  • İos?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:0:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.