Şimdi Ara

silindi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
149
Favori
103.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samimiyeti ölçmek için burunları karıştırıp birbirinin sümüğünü yemek birebirdir. Olan samimiyeti üst boyuta taşıdığı da gözlemlenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

yarin obur gun sevgilin dhdeki kullanici adini ogrenip actigin konulara bakar yazdigin mesajlari incelerse gorursun. ben yandim herkes yansin ulan bu dertten.

sevgilisi bak neler neler yazmis cocuk

Biz sanalla karıştırmıyoruz adamım ilişkimizi gelip de liseli tavırları yapma bana ben yaptıklarımı paylaşmadım bildiklerimi paylaştım sadece sen bildiklerin için sürekli yargılanıyorsan bilemem
  • Gerçekten çok güzel konu takip
  • Ha, kızı bulduk bide bunların hepsini yaptık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLhipSo

Ha, kızı bulduk bide bunların hepsini yaptık?

• bir kızla ne yapabilirim gibi açılan konulara cevap niteliğinde olmuş. içerisinde güzel şeyler olduğu kadar uçuk şeyler de var. dh hemen kendini gösterip bel altı olanları ayıklamış :)) kahin gibi yolu göstermiş. size uygulamak kalmış. ama şuna katılıyorum. eğer gerçekten eğlenmek istiyorsanız başkalarının ne düşündüklerini umursamayacaksınız. hatta hayatınızın genelinde bu umursamama olmalı. yoksa kasım kasım kasılıyoruz.
  • 68.Kim daha hızlı soyunacak oyunları oynamak
    Nasıl bir maddedir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Sevişmicez mi lan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersiny.

Mesaj yazanların çoğunun "gerçek anlamda" hiç sevgilileri olmamış.Hayatta her şey seksten ibaret değildir beyler.Beraber bir şeyler yapmak hoş vakit geçirmek onun gülüşünü seyretmek,beraber eğlendiğinizi,onun yanında mutlu olduğunuzu hissetmek seksten çok daha önemlidir.Yeri,zamanı geldiğinde elbet sevişilir sonuçta sevgili yani dost,arkadaş,kardeş değil.Beraber çikolata yiyip birbirinize ığğğ yaparak dişlerinizin arasındaki çikolatayı göstermek,birlikte herhangi bir yerde sevdiğiniz şarkıyı karaoke yapmak,fotoğraf çekilesi bir köye,tarihi yerlere giderek fotoğraf çekmek falan bunlar bizim aktivitelerimizdi .Forumun %60 ı sap olduğundan anlamaları güç olacaktır biraz.Şimdi neler yapıyordur kim bilir kimlerle takılıyordur

Bir hayli sevgilim oldu, hepsinle de bir seyler yasadim. Ama gerek ergen oldugum zamanlarda gerekse simdi cikolata yiyip dislerimizi gostermedik, cimenlerde debelenmedik. Maddelerin bazilari mantikli, bazilari ise sacmaligin daniskasi.

Sidik yaristirmak, sicmak, osuruga cakmak tutmak, burun karistirmak da nedir ya. Bunun gibi daha ne sacmaliklar var orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 27 Kasım 2011; 22:34:58 >
  • Hepsini yapın demiyoruz fikir oluşsun kafanızda diye yazıyoruz
  • mesajım bulunaki
  • mesajım bulunsun .
  • Bazıları çok kasıntı olsa da güzel fikirler var, ama benim tavsiyelerim başka;

Denizde
    Arabada
    Yurtta
    Odaya alamazsan yurdun çalışma odasında
    Apartmanda
    Gece aile fertleri uyurken odanda, kapıyı kitlemeyi unutma yine de

Ben de aklıma geldikce yazarım
  • Şu günlük olayı hoşmuş aslında. Aslında evet hoş fikirler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Sevişmicez mi lan?

Balgam boğazıma kaçtı
  • güzelmiş bunların azıcık bir kısmını yaptım kalanı için yenisi aranıyor ...
  • Osuruk yakmak nedir ya? Ayak masajını tercih ederim
  • sidik yarıştırmak ne lan
  • Sidik yarıştırmak ilginçmiş.
  • lan oğlum manyak mısınız bunların %90 ını yapmaya çalışsan kız kaçar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.