Şimdi Ara

Silent Hunter 5 (Çıktı) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
1
Favori
43.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

arkadaşlar torpidolarım bitti..Nereden alacağız bu torpidoları..Limana yanaştım.Ama hiçbirşey olmadı..

Silent Hunter 5 (Çıktı)
     Silent Hunter 5 (Çıktı)

Sana yukarıda ünlem işaretiyle gösterilen "Dock at Kiel" yani "Kiel Limanına demirle"
    Haritada gördüğüm kadarıyla orası Kiel limanı değil.
    Sağ üst köşedeki dümen işaretine tıklayıp Kiel Limanı nı bulup oraya gitmen gerekiyor.

• Teşekkürler kardeş..Kiel limanı bekle ben geliyorum
  • Ben de hala SH4 oynamış ama bitirmemiş biri olarak SH5 oynamakta tereddütteyim.
    Sizce SH4 ve Uboat Mission yükleyip modlarla onu mu oynayayım? Oynamaya kalksam hangi modları yüklemeliyim, tavsiyeleriniz nelerdir?

EDİT: Bakın bu gecemi feda ettim 20 ticari batırdım. Toplamda 50.000 tonajı geçtim. Ana Limana (Bremen) döndüğümde "End Patrol" dedim. Ama hala görev orada görünüyor. Oyundan çıkarken de "British Coastal ..." görevi Incomplete... Oyunu suçlamak istemiyorum, belki benim cahilliğimdendir. Ama hiçbirşey anlamadım ben bu işten, başına böyle birşey gelen varmı?
    Beta oyun mu oynuyoruz nedir yani!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 10 Mart 2010; 7:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuLL CeASaR

Öncelikle Merhaba:

Formu Uzun süreden beri takip eden biri olarak;

1- Alah aşkına pusula nerede ?
    2- Dümen nerede?
    3- Kaçış Ve geri savunma mavevralarını ben NAVİGASYONDANMI yapacam. ?
    4- Torpido dolum zamanı onuda geçtim DERİNLİK NE kardeşim ( lafım size degil) ?
    5-SH3 bitirdim, Online da bircok kez KURT sürüsü yaptık arkadaşlar ile ( anlıyan anlar anlamıyan alınmasın); SH4 Bitirdim hemde yamalı ve bir cok bugg ile
    nerde eski kontroller!!!!!!!!
    6- İng. biliyoruz % 50 diyelim; Alm biliyoruz orada dogduk. komutları geç bize geri besleme datası yaniiiii oyunu hızlandırdıgımızda ne bir uyarı var ne bir ihtar
    savaş gemisi ile kucak kucagayız. !!!!
    7-Kendi Rekorum MANUEL Ayarlama ile 7500 m. mesafe ile 7200 den tek Torpil ile yük gemisi vurma idi onuda geçtim.
    1000 m. < mesafede 2 torpil ıskaladım. nerede periskop otomatik lock ( periskop ekranında yazanı demiyorum) TDC off desem daha iyi, geminin hızı illa haritada mı ?
    8- Ara bölme kapaklarının hepsini otomatik kapama varmı ?
    9 SH3ve SH4 de adamlar maldı anladık. Bunda Adamlar mal degil se niye illa görevi için bizden emir bekler gemi su doluyor !!!!!! Biz kaptanızya....
    Dümensiz ve Derinlik bilmeden
    10- Sonara gectik kendimiz dinliyecezzz. derinlik ölçme butonu varmı ?
    11 Ey ubisoft Maşşallah gemide var 14 kişi ayakta 4 kişi yatar bi kişi ne işe yarar bende anlamadım!!! Hİtlerin provaganda sorumlusu.....
    Ahçı Koymuşsun elin garibini Bu adamlar hiçmi uyumazzzz
    zaten biz bi gidelim dedik arkadaşlarınki gibi kendi limanımızda battık.
    12-Ben GEMİME rota ciziyorum nereye bakarsam oraya gidiyor.....

ALLAH RIZASI İÇİN; ONUDA GEÇTİM Bİ BİLEN VAR İSE BANA ACIKLASIN.

Bu yazının aynısını ubisoftun sitesinede yaptımmmmmm

Oyunun fanları Alman U-BooT Fanları bile Oyunu kınadı

Herkeze İyi Akşamlar.

4- Eğer bahsettiğin torpido derinliği ise bunu torpido kontrol bölümünden yapabiliyorsun. Aşağı doğru küçük ok işaretine tıkladığın zaman açılıyor.
    11-Bu bir eksi değil bence. Sonuçta önceki oyunlarda bu ayrıntı yoktu. En güzeli onlar yokmuş gibi düşünmek.

Diğer eleştirilerinde haklısın dostum. Oyunun bu şekilde piyasaya sürülmesinin 2 sebebi var. 1.'si oyunu çıkış tarihine tam olarak yetiştirememeleri, 2.'si ise firmanın oyunu artık hardcore oyunculardan sonra casual oyuncuları da oyuna yönlendirmek istemesi. Tabi bu durum bizim gibi seriyi sevenleri üzüyor. Çıkarılacak güncellemeler ile bu eksikliklerin bir kısmının giderileceğini düşünüyorum...

• valla arkadaşlar ben dip derinliğini erden öğrenecem. savaş gemisi çıktı karşıma acil dalış emri verdim bi baktım zemine oturmuşuz.
  • Anlaşılan oyun henüz oynanabilirlik seviyesinde değil... Umarım tez zamanda eksiklikler giderilir ve beceremediğim yegane oyunu oynamayı başarırım.
  • Serial Key işini hala çözemedim..
  • evet kesinlikle bu haliyle oynanabilir durumda değil,sağlam bir patch lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRTINA

evet kesinlikle bu haliyle oynanabilir durumda değil,sağlam bir patch lazım.

Biraz daha beklemem lazım sanırım..
  • Merhaba;

Bahsetdigim normal derinlik idi genede saol.... ama yok acıklaması......SH4 vardiya sitemini zaten sevmemiştim.....
    Hadi geçelim bunda oda yok. oyun SH2 bile olamaz ki onda bile zamanına göre ne yenilikler vardı....

Saygılarımla....

J&C.
  • Oyunda beni en çok sinir eden şey "interface" dedikleri menüler
    Kullandığım operanın skinine benziyor oyunun geçtiği tarihle bu kadar alakasız olabilir
    Ubisoft tamamen piyasa için yapmış belli ki.
    Silent Hunter serisine bu yıl başladım, öğrenmesi zor oldu ama öğrendikçe bayağı sardı. Oyunu son bir yıldır takip etsem bile şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Silent Hunter 5'i yaparken serinin bağımlılarını umursamamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beretto -- 11 Mart 2010; 1:17:23 >
  • Ben bir kaç gün daha SH5 yapıp düzgün patch gelene kadar doğru düzgün oynamadığım SH4 ve UBoat Missionu bitireyim (ancak gelir zaten patch SH5e)

Deneyimli Arkadaşlar
    SH4 ve Uboat Mis. ile çalışan "oyunu daha keyifli oynamak için" bir mod önerebilir misiniz lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 11 Mart 2010; 3:48:00 >
  • subsim.com forumlarına bakabilirsin. orda değişik modlar var. sh4 ü oynamaya devam ediyorum bende. tabiki u boat mission yüklü olarak.
  • Arkadaşlar oyun bekleneni verebildi mi,yoksa oyun tam bir hayalkırıklığı mı?Sistemim olmadığı için oyunu oynayıp inceleme fırsatım olmadı.En son Silent Hunter 3'ü oynamış,hatta sırf bu oyun için oyunu orijinal olarak almıştım ve gerçekten de çok sağlam bir yapımdı.Genelde yeni gelen oyunlar esiklerini aratırmış,umarım Battle For The Atlantic bu kategoriye girmiyordur.
  • Cidden ya ingiliz dogu kıyısı gorevinde sadece ticaret gemisinden bile 57000 indirdim hala görev tamamlanmadı. Bilgisi olan yada görevleri yapan varsa cidden seviniriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Arkadaşlar oyun bekleneni verebildi mi,yoksa oyun tam bir hayalkırıklığı mı?Sistemim olmadığı için oyunu oynayıp inceleme fırsatım olmadı.En son Silent Hunter 3'ü oynamış,hatta sırf bu oyun için oyunu orijinal olarak almıştım ve gerçekten de çok sağlam bir yapımdı.Genelde yeni gelen oyunlar esiklerini aratırmış,umarım Battle For The Atlantic bu kategoriye girmiyordur.

Oyun "tam bir hayal kırıklığı" kavramının içini çok iyi dolduruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Arkadaşlar oyun bekleneni verebildi mi,yoksa oyun tam bir hayalkırıklığı mı?Sistemim olmadığı için oyunu oynayıp inceleme fırsatım olmadı.En son Silent Hunter 3'ü oynamış,hatta sırf bu oyun için oyunu orijinal olarak almıştım ve gerçekten de çok sağlam bir yapımdı.Genelde yeni gelen oyunlar esiklerini aratırmış,umarım Battle For The Atlantic bu kategoriye girmiyordur.

Bende SH4 yarım yamalak oynamış ve SH3 ü yeni indirip denemiş biri olarak söyleyim;

GRAFİKLER:
    Grafikler çok güzel ona sözümüz yok.
    Denizatının içinde rahatça dolaşabiliyorsun, tayfa ile birebir sohbet edebiliyorsun, (sohbet edince moralleri artıyor, senin liderlik özelliğin gelişiyor falan) emir verebiliyorsun. Ama acil birşey olduğunda kısayol tuşlarıyla daha kolay halledersin.
    Saldırı haritasını perisoptan bakarken izleyebiliyorsun, bu güzel bir yenilik.
    Ayrıca Bridge'den deniz ve hava efektlerini izlemek çok zevkli.
    ve birçok güzel grafikizm...

KONTROLLER:
    SH5 te klavye kontrollerini yeni kullanıcılara uygun yapmak için b*kunu çıkarmışlar. Ana kumanda diye birşey yok (pusuladan yönetme gibi). Sadece harita üzerinden yönlendirme var.
    Klavyedeki yön tuşlarıyla (sağ-sol) 1er derecelik manevralar yapabiliyorsun ama kullanışlı değil ve her 1 derecelik manevrada bilgi veriliyor, bu da kulak tırmalıyor.
    Ayrıca periskobun baktığı yerde Numpad'den virgül işaretine basarsan oraya yöneliyor.
    Yukarıda saydıklarımın hiçbiri acil durumlarda insanın elini klavyeye dolandırıyor.(ya da yeni olduğumuz için, bilemeyeceğim)
    Mouse kontrolleri sanki daha çok önem kazanmış (yeni kullanıcıları kazanmak adına)

SESLER:
    Oyunda U-Boatlarla oynayacağın için kurulumda iki seçenek sunulmuş; Almanca tayfa sesi, İngilizce tayfa sesi. Almanca yaptım ve atmosferi toptan değiştirdi. (sanırım SH4 de yama olarak çıktı sonradan Ubi tarafından) Ama Almanca bilmediğim için her dakika sağ alttaki log(günlük)'a bakmak sıkıcı olabiliyor.
    Profesyonel bir simulasyoncu olmadığım için oyun içindeki sesler kulağıma oldukça güzel geldi. Buglardan doğan tekrarlamalar olmadı.

GÖREVLER:
    Görev alma ve yerine getirme'de bir kaç sorun var gibi. Yakında bir yamayla düzeltirler.
    Yapay zeka ise tam anlamıyla gerizeka. Realism 38 de oynadım (normal mod galiba) Konvoyun içinden 2 gemi batırdım bir Allahın Kulu Spot Işıklarını bile açmadı. (destroyer yoktu) Aynı rotalarında, aynı hızda hemde... Bende çıktım bütün konvoyu hakladım (9 Ticari 56.000 ton) SH4 te böyle birşey görmedim.(2 tane vursam şanslıyım derdim)

Benim Değerlendirmem:
    SH4 ve U-Boat Missions: Grafik ve Görüntü-8 Sesler-7 Kontroller-9 Görevler-9 Yapay Zeka-8
    SH5 Battle for Athlantic: Grafik ve Görüntü-9 Sesler-8 Kontroller-6 Görevler-8 Yapay Zeka-5
    ***Yukarıdakiler benim şahsi görüşümdür. Biraz fazla duygusal davranmış olabilirim.
    GameSpot Verileri:
    SH4 Wolves of Pacific:
    Oyun Otoriteleri Puan Ortalaması - 8.0 (22 otorite)
    Kullanıcı Oyları - 8.1 (1049 oy)
    GameSpot Değerlendirmesi - 8.3
    U-Boat Mission Eklentisi:
    Oyun Otoriteleri Puan Ortalaması - 7.3 (2 otorite)
    Kullanıcı Oyları - 8.3 (insanlar U-Boat'ları seviyor)
    GameSpot Değerlendirmesi - NA (verilmemiş)
    SH5 Battle of the Atlantic
    Oyun Otoriteleri Puan Ortalaması - 5.0 (1 otorite)
    Kullanıcı Oyları - 4.9 (130 oy) (muhtemelen oyunun fan'ları yüzünden)
    GameSpot Değerlendirmesi - NA (değerlendirilmemiş)

Kısaca; Ubisoft Romania yeni oy bulacağım diye temel prensiplerinden taviz verip daimi taraftarlarını küstüren politikacılara dönmüş.

Oyun bilgisayarımda yüklü ama şimdilik bir kenarda duracak ama yeni yama gelene kadar elimi sürmeyeceğim. (büyük konuştum )
    Şimdi SH4 ve U-Boat Missions kurdum. Hiç devamlı oynamamıştım, geliştirme yapamamıştım teknemde :) Bitireyim bu arada bunları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 11 Mart 2010; 22:33:48 >

• Serial işini hala halledemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

subsim.com forumlarına bakabilirsin. orda değişik modlar var. sh4 ü oynamaya devam ediyorum bende. tabiki u boat mission yüklü olarak.

Teşekkürler, baktım kullanım araçları vs. buldum. Ama Realism Mod'larına sadece bakmakla yetindim, zira normal oyunu bitirmeden realism'e girmek istemiyorum (tırstım biraz )

quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Serial işini hala halledemedim..

Bana PM atabilirmisin sorununu tam olarak, yardım etmeye çalışayım istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 11 Mart 2010; 22:31:47 >

• Hocam sorun şu oyunu kurdum play aktif olmuyor key istiyor..Az sonra SS koyarım..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.