Şimdi Ara

Silent Hunter 4 / Sorularim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Silent Hunter 4 ile ilgili bir konu var forumda fakat cok eski diye guncellemek istemedim. Ayrica tamamen okumama ragmen yapamadigim birkac sey var.

1) Hep sonar kullaniyorum, radar bazen calisiyor bazen kapaliyken on konumuna getiremiyorum tikliyorum hicbirsey olmuyor neden acilmiyor ne yapabilirim ?
    (Bu versiyon ile mi alakali yoksa ? Kutulu versiyondaki hali yuklu yani herhangi bir guncellemesi yok, yoksa bu radari kullanmanin uslubu farkli mi )

2) Kitapciktan gemiyi secip hizalama yaptigimiz seyden, hem gemiyi bazen secemiyorum cunku cok benziyorlar, hemde onaylayinca o videolardaki seffaf gemi silueti cikmiyor.

3) Torpido atisi yaparken keske manuel ayarlamalar yapabilsem ama haritadaki o hesaplama ayarlarindan birsey anlamadim yani o cizdigim seyler benim ne isime yarayabiliyor bunu anlatir misiniz ? Mesela pergelle ne yapabilirim yada aciölcer ile neyin acisini olcecegim..

4) torpido icin mesafeyi otomatik ayarladim diyelim, 5 atisimdan 2 si tutuyor. Ya geminin tam onunden gecip gidiyor yada arkasindan geciyor bazen cok sacma yerlere dönuyor tam isabet nasil yapacagim geminin hizina göre nasil hesaplama yapilir ?

5) Secebilecegim cesit cesit denizalti siniflari var, bunlarin hicbirinin özellikleri vs yazmiyor, hangi denizalti hangi özellikte vs bunlar hakkinda bir dökuman vs var mi ?

6) Pearl Harbor var ama ben kariyer modundayken hic denk gelmedim, normal savas modlarinda ise bilmem kac mil uzagindan baska bir yerde baslatiyor, radyodan yayini dinliyorum Pearl Harbor da japon saldirisi su kadar kisi öldu vs diyor, pearl saldirisinda iki japon denizaltisida vardi sanirim bu oyundaki tek denizalti biziz dusman denizaltisi hic görmedim, amerikan denizaltisida görmedim. Ayrica Pearl Harborda kan gövdeyi götururken bizim orda oldugumu bir görev var mi o aksiyonu görmek istiyorum. Kutuda pasifik yaziyor ama pasifigin asil olayi yok

7) SH 5 önerir misiniz ?
    8) SH 3 icinde 4ten daha guzel diyorlar sizce öyle mi ?

9) Konvoy saldirilarinda tek tek bombalama nasil yapiliyor ? Ben öndeki gemiyi vuruyorum diyelim, onun arkasindakini hemen vuramiyorum onun iki arkasina falan denk getiriyorum yada tum konvoy dagiliyor manevra falan yapiyor, bunun icin siz nasil yapiyorsunuz ?

10) Öndeki torpidolar ile arkadakiler arasinda fark var mi ? Bana öndekiler daha etkili gibi geldi.

11) Kullandigim denizaltinin limitlerini nereden bilecegim ? Bazen 100 feetten sonra takirtilar gelmeye basliyor ve arizalar cikiyor guverte tufekleri kiriliyor, kaporta eziliyor sonra batmaya basliyorken aniden yukseltiyorum gemiyi ve tum askerleri tamire yolluyorum son anda kurtardigim oluyor, bazilari ise 130 a kadar daliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 7 Şubat 2013; 22:03:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.